A właśnie kobitki pamiętajcie o wizycie u dentysty w ciąży!
Ewwe ja bym na twoim miejscu szybciutko kupiła parodontax ( beznadziejnie śmierdząca pasta, ale bardzo pomaga). No i oczywiście elmex zielony na co dzień. Nie czekaj z tym, bo raczej lepiej już się nie zrobi. Zwłaszcza, że już doszło do krwawienia. Po co masz się męczyć.
Salomii jeszcze tak zboczonego snu to nie miałam chyba. Ja rozumiem bara bara, ale że oni okna myli- to ja nie wiem, co o tym myśleć
heheheh
Ja też nie raz nie dwa przygniotłam sobie ucho
Trzeba być sprytnym
Na dworze jest cudownie!! chodziłam z krótkim rękawkiem, wcinałam lody,a synek zasnął luną deszcz a ja spokojnie sobie herbatkę z cytrynką pod parasolem kawiarnii popijałam przy lekturze jakiegoś romansidła... no żyć nie umierać
Monia ciebie to trzeba po tyłku lać, bardziej niż Missiiss. Uspokój się kochana bo w tej chwili jesteś zdolna wmówić sobie każdą chorobę.
Olcia... trzymaj się tam, Niech te bóle głowy szybko odejdą...hen daleko !! No i z tymi mebelkami to współczuję- bo pewnie zaje..ście dużo roboty ciebie czeka
No ale jak nie jesteś w stanie tego dziś robić to nawet się za to nie bierz- bo tylko się umęczysz i zdenerwujesz. A do jutra się im nic w tych kartonach nie stanie
A i wiem co tam
Wiolcia pewnie robi- wykupuje pół katowickich sklepów z art. dziecięcymi hehehe
Czekamy na relacje!
Idę obiad robić- kurczę, zagadałam się tu ( co prawda sama do siebie ale jednak
) a mąż już jedzie do domu, cya