reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

kurcze tak się boję ide zaraz do lekarza ogólnego a z moim gin jestem umówiona na 15 niechce czekać poprostu jak przeczytałam o tym półpaściu co o mało co bym zemdlała:(( caly czas płacze niewiem dleczego akurat mnie to spotyka. dziekuje wam za wsparcie naisze jak bede cos wiedziala , rzymajcie kcikuki żeby bylo wporzaku bo inaczej niewiem jak to przetrzymam:(

reklama
nie martw się:) idz do lekarza a on rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości i będzie ok:)

missiiss w ciąży lepiej jest gdy infekcja leczysz antybiotykiem niz gdy infekcja nie leczona:) lekarz Ci to przepisał:) gdybyś chciała brać na własną rękę to bym cię od tego odwodziła, ale w takim przypadku bierz lek, i zdrowiej:) poza tym pij duzo wody z cytrynką, możesz sobie kupić jakieś leki ziołowe na pęcherz dla kobiet w ciąży - jest tego trochę.

heheeh wierz mi ze dla mnie latwiej sobie podwinac ucho w czasie snu na boku niz przygniesc piers eheh musialabym totalnie spac na kamieniu i na brzuchu chyba heeh a i tak nie mam gwarancji ze bym przygniotla ;)

:-D:-D:-D:-D

ewwe no w sumie racja ze lepiej wyleczyc niz zostawic. tzn tak z iolami nie chce kombinowac a kupilam sok zorawinowy z herbapolu to do herbatki bede pila mam nadzieje ze to wystarczy i juz jak wylecze to sie nie przyplacze :tak:

życzę ci zeby się nie przyplątało, chociaż to dziadostwo w ciąży lubi sie co jakiś czas przyczepić, niestety jesteśmy na to bardziej narażone niż normalnie:)

Gufi odpowiem za Wiolcie- robi dziś usg prenatalne, bo w rodzinie był przypadek zespołu Downa. Wydaje mi się, że jak usg będzie ok to nie będą jej robić innych testów.

Meza siostra ma coreczke z zespolem Downa, ale ona urodzila ja w wieku 43 lat. w pierwszej ciazy jakos wogole o tym nie myslalam i nie robilam nic oprocz badania przeziernosci. teraz tez pewnie na tym sie skonczy ...

monia - ty nie czytaj tyle w necie, bo zwariujesz :tak:

mississ - wyleczysz pecherz i bedzie dobrze. nie martw sie na zapas!!!

u nas sloneczko sie rozkreca :-)

dobra dziewuszko moje kochane ide w kime troche :p bo spiaca jestem po wczorajszym grillowaniu na balkonie z grilem elektrycznym i frytkownica na balkonie po ktorej jak ja podloczylismy korki wywalilo :p
ide lulu dobranoc :)

reklama
cześć mamuski

widzę, że generalnie wszystkie - poza monia tryskacie optymizmem - zazdroszczę!!!
ja mam zły dzień - boli mnie głowa:-(
nie znoszę bólu głowy, a niestety dość często miewam migreny
przed ciążą to wiadomo jakiś mocniejszy lek i jakoś się dało, chociaż nie przechodziło
dziś juz zaaplikowałam sobie paracetamol, ale to chyba bez sensu...nie pomaga wcale!

wczoraj przywieźliśmy meble, które zamówiliśmy do synka do pokoju i mam teraz na moim mikroskopijnym metrażu osiemnaście tysięcy kartoników do składania:wściekła/y:

mam potworne zawroty głowy, ale normalnie karuzela. Od rana jak tylko wstałam. Nawet jak leżę to czuję się jak na haju:wściekła/y:

no, to sobie troszkę ulżyłam...ale tylko troszkę...

jestem ciekawa, kiedy wiolcia wróci z tego usg i powie co i jak - pewnie nieprędko

missiiss babo jedna - tak nas przetrzymywać od wczoraj! ale dobrze że ok

co do snów, to też miewam takie lekkie zboczki, ale na etapie kosmitów jeszcze nie jestem:-D

Do góry