kurcze tak się boję ide zaraz do lekarza ogólnego a z moim gin jestem umówiona na 15 niechce czekać poprostu jak przeczytałam o tym półpaściu co o mało co bym zemdlała( caly czas płacze niewiem dleczego akurat mnie to spotyka. dziekuje wam za wsparcie naisze jak bede cos wiedziala , rzymajcie kcikuki żeby bylo wporzaku bo inaczej niewiem jak to przetrzymam
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
monia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno mocno i czekamy na wiesci !!! napewno bedzie dobrze !
ewwe
Fanka BB :)
nie martw się idz do lekarza a on rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości i będzie ok
missiiss w ciąży lepiej jest gdy infekcja leczysz antybiotykiem niz gdy infekcja nie leczona lekarz Ci to przepisał gdybyś chciała brać na własną rękę to bym cię od tego odwodziła, ale w takim przypadku bierz lek, i zdrowiej poza tym pij duzo wody z cytrynką, możesz sobie kupić jakieś leki ziołowe na pęcherz dla kobiet w ciąży - jest tego trochę.
missiiss w ciąży lepiej jest gdy infekcja leczysz antybiotykiem niz gdy infekcja nie leczona lekarz Ci to przepisał gdybyś chciała brać na własną rękę to bym cię od tego odwodziła, ale w takim przypadku bierz lek, i zdrowiej poza tym pij duzo wody z cytrynką, możesz sobie kupić jakieś leki ziołowe na pęcherz dla kobiet w ciąży - jest tego trochę.
Salomii
Fanka BB :)
heheeh wierz mi ze dla mnie latwiej sobie podwinac ucho w czasie snu na boku niz przygniesc piers eheh musialabym totalnie spac na kamieniu i na brzuchu chyba heeh a i tak nie mam gwarancji ze bym przygniotla
missiiss1301
ewwe no w sumie racja ze lepiej wyleczyc niz zostawic. tzn tak z iolami nie chce kombinowac a kupilam sok zorawinowy z herbapolu to do herbatki bede pila mam nadzieje ze to wystarczy i juz jak wylecze to sie nie przyplacze
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Gufi odpowiem za Wiolcie- robi dziś usg prenatalne, bo w rodzinie był przypadek zespołu Downa. Wydaje mi się, że jak usg będzie ok to nie będą jej robić innych testów.
Meza siostra ma coreczke z zespolem Downa, ale ona urodzila ja w wieku 43 lat. w pierwszej ciazy jakos wogole o tym nie myslalam i nie robilam nic oprocz badania przeziernosci. teraz tez pewnie na tym sie skonczy ...
monia - ty nie czytaj tyle w necie, bo zwariujesz
mississ - wyleczysz pecherz i bedzie dobrze. nie martw sie na zapas!!!
u nas sloneczko sie rozkreca :-)
missiiss1301
dobra dziewuszko moje kochane ide w kime troche bo spiaca jestem po wczorajszym grillowaniu na balkonie z grilem elektrycznym i frytkownica na balkonie po ktorej jak ja podloczylismy korki wywalilo
ide lulu dobranoc
ide lulu dobranoc
reklama
cześć mamuski
widzę, że generalnie wszystkie - poza monia tryskacie optymizmem - zazdroszczę!!!
ja mam zły dzień - boli mnie głowa:-(
nie znoszę bólu głowy, a niestety dość często miewam migreny
przed ciążą to wiadomo jakiś mocniejszy lek i jakoś się dało, chociaż nie przechodziło
dziś juz zaaplikowałam sobie paracetamol, ale to chyba bez sensu...nie pomaga wcale!
wczoraj przywieźliśmy meble, które zamówiliśmy do synka do pokoju i mam teraz na moim mikroskopijnym metrażu osiemnaście tysięcy kartoników do składania
mam potworne zawroty głowy, ale normalnie karuzela. Od rana jak tylko wstałam. Nawet jak leżę to czuję się jak na haju
no, to sobie troszkę ulżyłam...ale tylko troszkę...
jestem ciekawa, kiedy wiolcia wróci z tego usg i powie co i jak - pewnie nieprędko
missiiss babo jedna - tak nas przetrzymywać od wczoraj! ale dobrze że ok
co do snów, to też miewam takie lekkie zboczki, ale na etapie kosmitów jeszcze nie jestem
widzę, że generalnie wszystkie - poza monia tryskacie optymizmem - zazdroszczę!!!
ja mam zły dzień - boli mnie głowa:-(
nie znoszę bólu głowy, a niestety dość często miewam migreny
przed ciążą to wiadomo jakiś mocniejszy lek i jakoś się dało, chociaż nie przechodziło
dziś juz zaaplikowałam sobie paracetamol, ale to chyba bez sensu...nie pomaga wcale!
wczoraj przywieźliśmy meble, które zamówiliśmy do synka do pokoju i mam teraz na moim mikroskopijnym metrażu osiemnaście tysięcy kartoników do składania
mam potworne zawroty głowy, ale normalnie karuzela. Od rana jak tylko wstałam. Nawet jak leżę to czuję się jak na haju
no, to sobie troszkę ulżyłam...ale tylko troszkę...
jestem ciekawa, kiedy wiolcia wróci z tego usg i powie co i jak - pewnie nieprędko
missiiss babo jedna - tak nas przetrzymywać od wczoraj! ale dobrze że ok
co do snów, to też miewam takie lekkie zboczki, ale na etapie kosmitów jeszcze nie jestem
Podziel się: