reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
witam serdecznie wszystkie grudniowe mamusie:) jestem nowym uzytkownikiem forum i juz nie moge doczekac sie mojego pierwszego skarba ! ciesze sie ze mozemy dzielic sie swoimi doswiadczeniami, a zwlaszcza doswiadczone mamy. Jestem straszna panikarą , stresuje sie z byle powodu i mam nadzieje, ze bedziecie wspierac mnie w trudnych chwilach:D pozdrawiam

Witam,

Mam termin na 12 grudnia. W pierwszej ciąży forum mi umiliło mi czas, w drugiej może tez dam rade pisac ;) W dzien to raczej nie, bo dzieć absorbujący, ale juz mam to samo co w pierwszej ciazy, czyli problem ze spaniem w nocy, to pewnie będę nadrabiać i się odzywac o dziwnych porach :)

Witam Wszystkie Dziewczyny, przyszłam tu do Was z forum kwietniowego 2009. Udało nam się szczęśliwie zafasolkować. Marzenia się spełniają a cuda się zdarzają
Pozdrawiam gorąco
:-D:-D:tak::tak:;-):-)

Witam nowe mamusie:)))

Monia - ja biorę Duphaston, zapobiegawczo, w pierwszej ciąży też brałam, to tak jak Luteina-progesteron, nic na pewno nie zaszkodzi a jedynie pomoże fasolce i naszej spracowanej macicy;)

reklama
Poczyniłam pierwsze kroki do przyszlości u umówiłam się na 25 maja na pierwsze USG prenatalne (genetyczne) :-) Tylko skierowanie źle wypisane i będę musiała iść jeszcze raz.... Lekarka liczyła że 25 maja będę w 12 tygodniu ciązy... a mi jakos wychodzi 13... ale w końcu to oni są specjaliści :tak:
A dziś wyjątkowo nerwowy dzień w pracy , teraz siadłam i dopiero sie uspokajam.... eh potrzebuje tego L4

Do góry