little pony
Zaangażowana w BB
Mamolka zareklamujesz lekarza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ja już po wizycie u gina.
Facet tak strasznie przypadł mi do gustu, że z chęcią bym u niego została, nawet jak usg mam dopiero 20 maja!!! ( 11 tydz- zrobi tzw. usg genetyczne). A kolejna wizyta 25 maja. Zdecydowałam się na badanie ręczne. Lekarz pomacał, pomierzył wg swoich miar i ocenił, że ciąża jest wielkościowo większa i wygląda na 7 tydz. ( choć oficjalnie to 5-6 tydz.). Zapytał się mnie czy miałam jakieś mięśniaki bo mam ją lekko pochyloną w którąś stronę ( wydaje mi się że w lewą). Powiedziałam, że nie- powiedział że nie ma się czym martwić. Pytał się czy miałam jakieś bóle, plamienia= jak nie- to super. Założył mi kartę ciąży :-) Przepisał biofer- bo wyniki były gorsze. Ekstra dostałam receptę na pimafucin w globulkach- jakby coś zaswędziało Tyle.
kbetina ja to horrorów nie mogę w ogóle oglądać- za bardzo przeżywam