kaczucha12345
Fanka BB :)
Monia ja biorę luteinę dowcipnie ale poprostu zapobiegawczo, nie zaszkodzi a może pomóc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staram się być spokojna ale to ciężko mi wychodzi:-( Na szczęście śpię w nocy bardzo ładnie, mój mąż się ze mnie śmieje bo kiedyś siedziałam do 24 a teraz ledwo co 21 a ja już śpię i w nocy się nic nie budzę.Joamar spokojnie, tylko spokój nas moze uratować Wiem coś o tym - dzień zaczął mi sie fantastycznie ale już 2h później zaczęło sie piekło i niech mnie tylko ktoś zdenerwuje! Pogoda paskuna i coraz bardziej chce nam sie spac... ja to chodziac diwe filizanki kawy pije dziennie wiec jakos wytrzymuje ale ciezkio. A ty chociaz mozesz spac po nocach?? do ktorej pracujesz?
Tak to refluks i właśnie w ciąży przez wszystkie wzdęcia i zgagi to się nasila. Siemie działa osłonowo.Joamar a czy to refluks? spowodowal te Twoje problemy z gardelkiem? chodzi mi o to czy nazwali to jakos? bo ja mam cos takiego od przejadania sie i slyszalam ze w ciazy moze mi sie pogorszyc w jej pozniejszym okresie, i wlasnie wiem ze tam prawie nic normalnego jesc nie mozna, ale skorzystam z porady Twego lekarza i poszukam tu siemie tylko jak to bedzie po norwesku hehehe