reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cześć kobitki. Dawno mnie nie było i ledwo was nadrobiłam hi hi:tak:. Chciałam się pochwalić moimi wynikami,nie mam cukrzycy:happy::happy::happy:,po 2 godzinach miałam mniejszy cukier niż na czczo. Niewiem jak to możliwe ale piguła powiedziała że tak się nieraz zdarza i jest wszystko oki:-) mialam tylko 73 więc prawie niedobór haha ale to pewnie dlatego że przed badaniem 2dni nie jadłam słodkości:baffled: ale nadrobiłam w weekend:-):zawstydzona/y:

Ale fajnie :) Miejmy nadzieję, że to będzie tydzień samych dobrych wiadomości i jutro ja się zamelduję z jak najlepszymi wieściami po wizycie w Centrum Patologii Ciąży... ...

Uszczelniamy kaloryfer! Kciuki! Ja działam jako łapacz wody ;)

reklama
Apap od czasu do czasu na pewno nie zaszkodzi;) ja męczyłam się w ciąży z Wiktorkiem z bólem zęba i zapaleniem dziąsła i wtedy musiałam czasem ratować się apapem inaczej bym zwariowała:///

Ból pleców nie jest mi niestety obcy, w nocy koszmar, a rano wstaję odrętwiała i obolała:( odliczam dni do czwartku bo wtdy ide na masaż:)
Wiolcia może spróbuj z masażami, gimnastyką...

lwiczka to swietna nowina:)))))

ewa to jutro na pewno wrócisz z dobrymi wiesciami:)))

masakra z tymi moimi plecami:/ Mimo wszystko chyba wolę ryczeć z bólu niz brać leki zwłaszcza że znów złapało mnie przeziębienie - gardło mnie straaaaasznie boli :(:(:(:(:(:((((( Najadłam się czosnku, wypiłam mleko z miodem i masłem ale bez Tantum Verde się nie obyło - a i tak cierpię dalej strasznie. Zapowiada się tydzień w łóżku :(
Sarka zazdroszczę masażu... zwłaszcza jeśłi robi go jakiś młody, przystojny masażysta :))

Wiolcia a ja Ci powiem że na szczęście to nie młody przystojny meżczyzna uciska teraz moje schabiki ozdobione pieknymi swiecacymi rozstępami:-p....................uuuuuuuuuffffffff na szczęście nie:-D:-D kobitka i oby tak było i tym razem bo czuję sie bardziej komfortowo w tej chwili:sorry2:
Zdrówka zyczę!!!!!!!! tantum verde ci nie zaszkodzi, Apap też;-)

masakra z tymi moimi plecami:/ Mimo wszystko chyba wolę ryczeć z bólu niz brać leki zwłaszcza że znów złapało mnie przeziębienie - gardło mnie straaaaasznie boli :(:(:(:(:(:((((( Najadłam się czosnku, wypiłam mleko z miodem i masłem ale bez Tantum Verde się nie obyło - a i tak cierpię dalej strasznie. Zapowiada się tydzień w łóżku :(
Sarka zazdroszczę masażu... zwłaszcza jeśłi robi go jakiś młody, przystojny masażysta :))

Wiolcia na bóle pleców najlepsze jest nieprzebywanie za długo w jednej pozycji :) Zmieniaj pozycję co kilka-nascie minut i tez bedzie inaczej. Ciepla kapiel tez potrafi zdzialac cuda :)

mediumkej14v5549892a7f0.jpg

By bodzinka at 2010-09-20

22432486.jpg

By bodzinka at 2010-09-20

Nadal na terpii...I nadal bez leków...

bodzinka ale kawusie postawilas, pyyychna, az slinka leci!! :szok::-D

Maz dzisiaj wstal przed budzikiem, bym sie nie obudzila, nie bylo go moze 10 minut w lozku a i tak otworzylam oczy i juz usnac nie moglam yhy:crazy:

wiec juz ogarnelam w duzym, potem jeszcze odkurze mieszkanie i umyje lustra. I pojde w poszukiwaniu drobiazgu dla mezulka na imieniny:D Dostal juz skorzana kabure do nowego telefonu [bo stara byla za mala] ale chyba mu koszule jeszcze kupie. Choc mialo nie byc prezentow. :D

Witam.;-)
U nas znowu ponuro..
Wczoraj kumpela wyciągnęła mnie na dwugodzinny spacer. Wieczorem myślałam, że się nie ruszę:no:, rano to samo, o nocy nie wspomnę taka jestem obolała:baffled:. Jakby mi ktoś chciał szpagat na siłę zrobić:szok:. Strasznie boli mnie krocze:-(. Jeszcze tylko 3 miechy i będzie po.

reklama
Witam :)

Znow ciezka noc. W dodatku snilo mi sie ze na boku lezac przygniatam dziecko, wiec staralam sie tak nie spac. No ale jak spac w takim razie? Na plecach nie, na brzuchu nie, na boku nie - heh koszmar :-D

A dzis wieczorem mam wizyte :-) Oby bylo ok wszystko ;-)

Milego dnia! :)

Do góry