witam się również cieplutko po gorącej herbatce, wczoraj przyszły do mnie piękne ubranka dla starszej i dla młodszej, więc jestem w super nastrojach nawet mi ten deszcz za oknem nie przeszkadza noc miałam w miarę bez bólu, tylko sny mnie jakieś przerażające nawiedziły, bardziej związane ze starszą córcią, oj ja chyba podświadomie martwię się jak poradzę sobie, kiedy będzie drugie, kocham i jedno i drugie ale czy nie zaniedbam starszą?...
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Hello laseczki
Ja właśnie czekam aż mi woda naleje się do wanny,kąpie się i lecę do lekarza.Noc beznadziejna łaskotało w gardle i dusiło troszkę.Jak wrócę to idę do wyrka i nyny jak się da zasnąć Miłego dnia,później zaglądnę
Ja właśnie czekam aż mi woda naleje się do wanny,kąpie się i lecę do lekarza.Noc beznadziejna łaskotało w gardle i dusiło troszkę.Jak wrócę to idę do wyrka i nyny jak się da zasnąć Miłego dnia,później zaglądnę
Witam się:-) Dzisiaj u mnie słonko, ale zimno - czyli moja ulubiona pogoda:-). Chłopaki już w drodze do przedszkola, a ja czekam na mężulka i świeże bułeczki:-). Mam nadzieję że dzisiaj się będę trochę lepiej czuła bo mam tzw. plany Październik jest mocno urodzinowy i muszę zacząć prezenty kupować: już pierwszy tydzień to babcia, szwagier, teść + parapetówa u przyjaciół... Na szczęście ja też jestem z października więc może dostanę jakieś wsparcie finansowe zasypujące budżetową dziurę urodzinową
Miłego dnia wszystkim
Miłego dnia wszystkim
cześć i czołem!!!
bodzinka ale mnie ochota na taką kawkę naszła zaraz pędzę sobie zrobić!
iwiczka rewelacyjne wieści!
ewa kciuki za wizytę. Zobaczysz będą super wieści
anka po wizycie info prosimy &&&
sarka zazdroszczę masażu - ja też wolałabym jakąś babeczkę w obecnych okolicznościach:///
krolcia ja tez jestem dosłownie calutka obolała (oczywiście w dolnej połowie mnie)
krocze, kości miednicy, część lędźwiowa kręgosłupa, czasem bebzonek, czasem pośladki. Nawet Niunia jak się przeciąga to mnie często już boli. AAA i jeszcze pępek, ale co tam...
bodzinka ale mnie ochota na taką kawkę naszła zaraz pędzę sobie zrobić!
iwiczka rewelacyjne wieści!
ewa kciuki za wizytę. Zobaczysz będą super wieści
anka po wizycie info prosimy &&&
sarka zazdroszczę masażu - ja też wolałabym jakąś babeczkę w obecnych okolicznościach:///
krolcia ja tez jestem dosłownie calutka obolała (oczywiście w dolnej połowie mnie)
krocze, kości miednicy, część lędźwiowa kręgosłupa, czasem bebzonek, czasem pośladki. Nawet Niunia jak się przeciąga to mnie często już boli. AAA i jeszcze pępek, ale co tam...
agaj44
Fanka BB :)
Witam się!
Ewa kciuki zaciśnięte!będzie dobrze!!!
U nas dziś ciekawy i intensywny dzień, ale o tym po powrocie, żeby nic nie zapeszać.
POZDROWIONKA i MIŁEGO DNIA!!!
Ewa kciuki zaciśnięte!będzie dobrze!!!
U nas dziś ciekawy i intensywny dzień, ale o tym po powrocie, żeby nic nie zapeszać.
POZDROWIONKA i MIŁEGO DNIA!!!
Witam wszystkie brzuszki i ich mamy:-)
Ja mam dziś wizyte u dentysty i kanałowe:-(więc trzymajcie kciuki żebym nie umarła na tym fotelu:-( Boże jak ja nie lubie dentystynajlepiej bym nie poszła,taka ze mnie tchurzofretkaAle Oliwka zadowolona bo do babci idzie na czas wizyty i już od wczoraj przeżywajak zawszę bo oczywiście słodkości bez ograniczeń i takie tam. Boję się żeby nie zaszkodzić maluszkowi:-(,bo ostatnio wogóle zrobiła się jakoś mniej aktywna i jakoś mało kopie:-(Mam nadzieję że to wina dużego natłoku zajęć przez weekend i że wszystko jest oki
Ja mam dziś wizyte u dentysty i kanałowe:-(więc trzymajcie kciuki żebym nie umarła na tym fotelu:-( Boże jak ja nie lubie dentystynajlepiej bym nie poszła,taka ze mnie tchurzofretkaAle Oliwka zadowolona bo do babci idzie na czas wizyty i już od wczoraj przeżywajak zawszę bo oczywiście słodkości bez ograniczeń i takie tam. Boję się żeby nie zaszkodzić maluszkowi:-(,bo ostatnio wogóle zrobiła się jakoś mniej aktywna i jakoś mało kopie:-(Mam nadzieję że to wina dużego natłoku zajęć przez weekend i że wszystko jest oki
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
haaalo haaaaalo
Dziś piękny, ciepły i słoneczny dzień a ja po całkiem nieprzespanej nocy z ogromnym bólem gardła:/ Niestety Tantum Verde może i można stosować ale kompletnie mi nie pomaga... a dziś od rana UMIERAM (
Dziś piękny, ciepły i słoneczny dzień a ja po całkiem nieprzespanej nocy z ogromnym bólem gardła:/ Niestety Tantum Verde może i można stosować ale kompletnie mi nie pomaga... a dziś od rana UMIERAM (
reklama
sarka
trójkowa mama
Witam sie i ja;-)....przy kawusi i ptasim mleczku...bosche jakie to pyszne
Mi się dzis dobrze spało, tak twardo że obudziłam się jak juz moi panowie wychodzili do pracy i przedszkola, nawet mnie budzik nie zbudził, wyprawili się samii tak spałam sobie do 9.30 i ja nie wiem jak wy się zwlekacie tak o świcie
U nas słonko, ma byc ciepło, więc pojadę po Wiktorka do p-la i potem do rodziców na ogród, trzeba wykorzystać ostatnie porywy ładnej pogody...a dziś juz pierwszy dzień jesieni
Wizytującym życzę samych wspaniałych wieści &&&&&&&&&&
lwiczka o boziu trzymaj się tam tego fotela
Mi się dzis dobrze spało, tak twardo że obudziłam się jak juz moi panowie wychodzili do pracy i przedszkola, nawet mnie budzik nie zbudził, wyprawili się samii tak spałam sobie do 9.30 i ja nie wiem jak wy się zwlekacie tak o świcie
U nas słonko, ma byc ciepło, więc pojadę po Wiktorka do p-la i potem do rodziców na ogród, trzeba wykorzystać ostatnie porywy ładnej pogody...a dziś juz pierwszy dzień jesieni
Wizytującym życzę samych wspaniałych wieści &&&&&&&&&&
lwiczka o boziu trzymaj się tam tego fotela
Podziel się: