reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witam się również cieplutko po gorącej herbatce, wczoraj przyszły do mnie piękne ubranka dla starszej i dla młodszej, więc jestem w super nastrojach nawet mi ten deszcz za oknem nie przeszkadza:-D noc miałam w miarę bez bólu, tylko sny mnie jakieś przerażające nawiedziły, bardziej związane ze starszą córcią, oj ja chyba podświadomie martwię się jak poradzę sobie, kiedy będzie drugie, kocham i jedno i drugie ale czy nie zaniedbam starszą?...

reklama
Hello laseczki
Ja właśnie czekam aż mi woda naleje się do wanny,kąpie się i lecę do lekarza.Noc beznadziejna łaskotało w gardle i dusiło troszkę.Jak wrócę to idę do wyrka i nyny jak się da zasnąć :) Miłego dnia,później zaglądnę :)

Witam się:-) Dzisiaj u mnie słonko, ale zimno - czyli moja ulubiona pogoda:-). Chłopaki już w drodze do przedszkola, a ja czekam na mężulka i świeże bułeczki:-). Mam nadzieję że dzisiaj się będę trochę lepiej czuła bo mam tzw. plany:) Październik jest mocno urodzinowy i muszę zacząć prezenty kupować: już pierwszy tydzień to babcia, szwagier, teść + parapetówa u przyjaciół... Na szczęście ja też jestem z października więc może dostanę jakieś wsparcie finansowe zasypujące budżetową dziurę urodzinową:-D
Miłego dnia wszystkim

cześć i czołem!!!

bodzinka ale mnie ochota na taką kawkę naszła:-p zaraz pędzę sobie zrobić!
iwiczka rewelacyjne wieści!
ewa kciuki za wizytę. Zobaczysz będą super wieści:)
anka po wizycie info prosimy &&&
sarka zazdroszczę masażu - ja też wolałabym jakąś babeczkę w obecnych okolicznościach:///:confused2:
krolcia ja tez jestem dosłownie calutka obolała (oczywiście w dolnej połowie mnie:sorry:)
krocze, kości miednicy, część lędźwiowa kręgosłupa, czasem bebzonek, czasem pośladki:baffled::baffled::baffled:. Nawet Niunia jak się przeciąga to mnie często już boli. AAA i jeszcze pępek:sorry:, ale co tam...

Witam się!
Ewa kciuki zaciśnięte!będzie dobrze!!!:)

U nas dziś ciekawy i intensywny dzień, ale o tym po powrocie, żeby nic nie zapeszać.

POZDROWIONKA i MIŁEGO DNIA!!!

Czesc dziewczyny,

dzis przeprowadzki do nowego mieszkania ciąg dalszy, tzn dzis sortowanie przyniesionych rzeczy :)

A o 18:30 wizyta u lekarza.

Pozdrawiam !

Witam wszystkie brzuszki i ich mamy:-)
Ja mam dziś wizyte u dentysty i kanałowe:no::-(więc trzymajcie kciuki żebym nie umarła na tym fotelu:-( Boże jak ja nie lubie dentysty:crazy:najlepiej bym nie poszła,taka ze mnie tchurzofretka:-pAle Oliwka zadowolona bo do babci idzie na czas wizyty i już od wczoraj przeżywa:eek:jak zawszę bo oczywiście słodkości bez ograniczeń i takie tam. Boję się żeby nie zaszkodzić maluszkowi:-(,bo ostatnio wogóle zrobiła się jakoś mniej aktywna i jakoś mało kopie:-(Mam nadzieję że to wina dużego natłoku zajęć przez weekend i że wszystko jest oki:tak:

Witam. Miało być bez słodyczy, a wciągam już trzecie ciastko w czekoladzie:zawstydzona/y: Ale na tym koniec i biorę się do roboty, bo jak na razie to leniwy dzień mi się zapowiada;-)

haaalo haaaaalo ;)
Dziś piękny, ciepły i słoneczny dzień a ja po całkiem nieprzespanej nocy z ogromnym bólem gardła:/ Niestety Tantum Verde może i można stosować ale kompletnie mi nie pomaga... a dziś od rana UMIERAM :((

reklama
Witam sie i ja;-)....przy kawusi i ptasim mleczku...:sorry:bosche jakie to pyszne:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mi się dzis dobrze spało, tak twardo że obudziłam się jak juz moi panowie wychodzili do pracy i przedszkola, nawet mnie budzik nie zbudził, wyprawili się sami:-pi tak spałam sobie do 9.30 i ja nie wiem jak wy się zwlekacie tak o świcie:sorry:
U nas słonko, ma byc ciepło, więc pojadę po Wiktorka do p-la i potem do rodziców na ogród, trzeba wykorzystać ostatnie porywy ładnej pogody...a dziś juz pierwszy dzień jesieni:confused2:

Wizytującym życzę samych wspaniałych wieści &&&&&&&&&&
lwiczka o boziu trzymaj się tam tego fotela:eek:

Do góry