reklama
Jak to jest z tymi dniami otwartymi w szpitalu. Chodzi mi o to, czy każdego dnia można zobaczyc porodówkę i takie tam. Na stronie szpitala nic nie ma na ten temat i nie wiem czy na dyżurce udzielą mi jakiś informacji.
U mnie w szpitalu jest dzień otwarty co wtorek - między 15 a 17 położna oprowadza chętnych i odpowiada na pytania Ale podejrzewam, że wszędzie jest inaczej...
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
jak sobie radzicie z bólem pleców?? Cholera siedze - boli, chodzę - boli, a w nocy to nawet nie wiem jak spac żeby nie bolał:/
Wiolcia, ja mam dwa sposoby: 1. zacisnąć zęby i udwać że nie boli 2. jak już się nie da i potrzebuję wytchnienia biorę apap - przechodzi na kilka godzin, a dzidzia już jest taka duża i wykształcona że na pewno jej to nie szkodzi...jak sobie radzicie z bólem pleców?? Cholera siedze - boli, chodzę - boli, a w nocy to nawet nie wiem jak spac żeby nie bolał:/
witajcie
u nas tez byl piekny dzien... wiec jego wiekszosc spedziłam na zewnątrz z niunią.
Mnie tez ból pleców doskwiera-mąż czasem masuje ale nieregularnie.... jakos na przecibólowe sie jeszcze nie zdecydowałam. Najlepszy pewnie byłby regularny masaż no ale nie zmienia to faktu ze mamy sporo kg do noszenia...
Ja z kolei ostatnio nie moge zasnąć-strasznie długo mi to czasu zajmuje wiec jak sie obudze np w nocy to koniec. A wczoraj wypiłam sobie herbatke zurawinową to latałam do WC jak glupia-w dzien zasnelam z Paulinka to jak mala spała 1,5 godziny to ja moze jak juz wreszcie zasnelam 0,5.
Nie wiem czemu tak mam bo zwykle zasypialam od razu a tu jestem spiaca a nie moge zasnąć. Zaczelam dzisiaj pic meliske moze pomoże
u nas tez byl piekny dzien... wiec jego wiekszosc spedziłam na zewnątrz z niunią.
Mnie tez ból pleców doskwiera-mąż czasem masuje ale nieregularnie.... jakos na przecibólowe sie jeszcze nie zdecydowałam. Najlepszy pewnie byłby regularny masaż no ale nie zmienia to faktu ze mamy sporo kg do noszenia...
Ja z kolei ostatnio nie moge zasnąć-strasznie długo mi to czasu zajmuje wiec jak sie obudze np w nocy to koniec. A wczoraj wypiłam sobie herbatke zurawinową to latałam do WC jak glupia-w dzien zasnelam z Paulinka to jak mala spała 1,5 godziny to ja moze jak juz wreszcie zasnelam 0,5.
Nie wiem czemu tak mam bo zwykle zasypialam od razu a tu jestem spiaca a nie moge zasnąć. Zaczelam dzisiaj pic meliske moze pomoże
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja na bole plecow stosuje basen i cwiczenia. czasem mnie maz pomasuje.
ale mnie glowa robolala jakas godzine temu - jestem nie do zycia. ide dzis wczesniej spac.
ale mnie glowa robolala jakas godzine temu - jestem nie do zycia. ide dzis wczesniej spac.
reklama
Cześć kobitki. Dawno mnie nie było i ledwo was nadrobiłam hi hi. Chciałam się pochwalić moimi wynikami,nie mam cukrzycy,po 2 godzinach miałam mniejszy cukier niż na czczo. Niewiem jak to możliwe ale piguła powiedziała że tak się nieraz zdarza i jest wszystko oki:-) mialam tylko 73 więc prawie niedobór haha ale to pewnie dlatego że przed badaniem 2dni nie jadłam słodkości ale nadrobiłam w weekend:-)
Podziel się: