reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Jak to jest z tymi dniami otwartymi w szpitalu. Chodzi mi o to, czy każdego dnia można zobaczyc porodówkę i takie tam. Na stronie szpitala nic nie ma na ten temat i nie wiem czy na dyżurce udzielą mi jakiś informacji.

reklama
Jak to jest z tymi dniami otwartymi w szpitalu. Chodzi mi o to, czy każdego dnia można zobaczyc porodówkę i takie tam. Na stronie szpitala nic nie ma na ten temat i nie wiem czy na dyżurce udzielą mi jakiś informacji.

U mnie w szpitalu jest dzień otwarty co wtorek - między 15 a 17 położna oprowadza chętnych i odpowiada na pytania :) Ale podejrzewam, że wszędzie jest inaczej...

Wiolcia witaj w klubie. Dla mnie chłopak trochę masuje, wiec jakaś ulge mam. Ale mnie też to wykańcza.

jak sobie radzicie z bólem pleców?? Cholera siedze - boli, chodzę - boli, a w nocy to nawet nie wiem jak spac żeby nie bolał:/
Wiolcia, ja mam dwa sposoby: 1. zacisnąć zęby i udwać że nie boli 2. jak już się nie da i potrzebuję wytchnienia biorę apap - przechodzi na kilka godzin, a dzidzia już jest taka duża i wykształcona że na pewno jej to nie szkodzi...

Z tego co pamiętam tylko Apap jest dozwolony z p/bólowych. Ja bym wzięła ,ale nie jestem lekomanką i ciężko mi jakoś. Czasem sama sobię próbuję masować plecy.

witajcie
u nas tez byl piekny dzien... wiec jego wiekszosc spedziłam na zewnątrz z niunią.
Mnie tez ból pleców doskwiera-mąż czasem masuje ale nieregularnie.... jakos na przecibólowe sie jeszcze nie zdecydowałam. Najlepszy pewnie byłby regularny masaż no ale nie zmienia to faktu ze mamy sporo kg do noszenia...
Ja z kolei ostatnio nie moge zasnąć-strasznie długo mi to czasu zajmuje wiec jak sie obudze np w nocy to koniec. A wczoraj wypiłam sobie herbatke zurawinową to latałam do WC jak glupia-w dzien zasnelam z Paulinka to jak mala spała 1,5 godziny to ja moze jak juz wreszcie zasnelam 0,5.
Nie wiem czemu tak mam bo zwykle zasypialam od razu a tu jestem spiaca a nie moge zasnąć. Zaczelam dzisiaj pic meliske moze pomoże;)

ja na bole plecow stosuje basen i cwiczenia. czasem mnie maz pomasuje.

ale mnie glowa robolala jakas godzine temu - jestem nie do zycia. ide dzis wczesniej spac.

reklama
Cześć kobitki. Dawno mnie nie było i ledwo was nadrobiłam hi hi:tak:. Chciałam się pochwalić moimi wynikami,nie mam cukrzycy:happy::happy::happy:,po 2 godzinach miałam mniejszy cukier niż na czczo. Niewiem jak to możliwe ale piguła powiedziała że tak się nieraz zdarza i jest wszystko oki:-) mialam tylko 73 więc prawie niedobór haha ale to pewnie dlatego że przed badaniem 2dni nie jadłam słodkości:baffled: ale nadrobiłam w weekend:-):zawstydzona/y:

Do góry