reklama
U
użytkowniczka r
Gość
witam:*
juz pisze cos o sobie...
jestem ALicja mam 23 latka i bede mamusia w Grudniu
mieszkam niedaleko Krakowa
Flicka88 Witaj
renczysia a jakie szpitale bierzesz pod uwagę??
Kurcze sama nie wiem,biorę wszystkie 3 ale wiesz co koleżanka to inna opinia,mętlik w głowie
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja dzis tez mialam pracowity dzien, ale dobrze jakos sie czuje. zalatwilam tort dla Niny, potem jeszcze wpadlysmy do fryzjera przyciac malej wlosy, a na koncu basen. moja mama z nami pojechala, wiec ja etz troche sobie poplywalam - moze dlatego mam taki dobry nastroj
moze jeszcze dzisiaj jakis filmik swobie strzele ... na razie skonczylam obfita kolacje - jednl woda wyciaga
moze jeszcze dzisiaj jakis filmik swobie strzele ... na razie skonczylam obfita kolacje - jednl woda wyciaga
Wiolcia 3 magnesy dziennie to nie zadna konska dawka. Mi gin mówił ze przy skurczach to trzeba 3razy po 2 brac i najlepiej np Magne B6 bo sie dobrze wchłania. Tak przez 4-5 dni i ograniczyć... Takze spokojnie zwieksz sobie dawke przez kilka dni-pojedz dan bogatych w magnez a powinny sie te dretwienia skonczyc...Biorę końską dawkę magnezu (norma 1 tabletka ja biorę 3 dziennie) więc mam nadzieję, że to nie wina braku magnezu
renczysia a Twoj lekarz w jakim przyjmuje?? moze tak sie sugeruj-albo ktory najblizej W sumie kazdy ma swoje za i przeciw wiec ciezko sie faktycznie zdecydować... Moj gin przyjmuje w miejskim, tutaj chodziłam na szkole rodzenia i jakos tak zostało... A planujesz sobie "organizować" położną na poród??
a moje dziecie nie zasnelo dzisiaj-tzn drzemnela w drodze powrotnej z marketu i tyle-zregenerowana i gotoa do zabawy nawet nie myslala zasnac... a ja wyjatkowo dzisiaj potrzebowalam drzemki dobrze ze mąż szybciej wrocila z pracy i poszli na spacer
Ale jestem zła. Wylicytowałam na aukcji super zestaw ponad 55 ubranek. Wyszło ok. 4 zł za sztukę, a w składzie m.in. rożek i śpiworek do spania, więc fajnie. Do tego odbiór w Krakowie, więc bez kosztów wysyłki. Udało mi się przebić ofertę dosłownie rzutem na taśmę, bo 2 sekundy przed końcem aukcji!
No i teraz czekam na maila o wygranej i nie ma go i nie ma. Wchodzę na Allegro, a tam ta aukcja jeszcze trwa! O dobę jest przedłużona! Jak to możliwe? Jak złożyłam ostatnią ofertę, to już mi wyskoczyło, że jest zakończona... Jakaś ściema...
Do tego mam odciski od żelazka, bo 3 godziny prasowałam ciuchy... I chyba mi zaraz nogi odpadną...
No i teraz czekam na maila o wygranej i nie ma go i nie ma. Wchodzę na Allegro, a tam ta aukcja jeszcze trwa! O dobę jest przedłużona! Jak to możliwe? Jak złożyłam ostatnią ofertę, to już mi wyskoczyło, że jest zakończona... Jakaś ściema...
Do tego mam odciski od żelazka, bo 3 godziny prasowałam ciuchy... I chyba mi zaraz nogi odpadną...
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Yvona to chyba zależy od magnezu, który się bierze. Na poprzednim pisało żeby brać 2x1 a na tym, który teraz mam żeby brać 1 tabletkę dziennie (i nie przekraczać zalecanej dawki) a ja już biorę 3. Już sama nie wiem
Ewa ale jaja! Jeszcze o czymś takim nie słyszałam... nieźle sobie lecą w kulki jak tak przedłużają aukcję. Ale czy napewno można tak??
Ale mnie dziś połamało - stoję boli kośc ogonowa i tyłek, siedzę też boli a jak leżę to jeszcze gorzej... masakra
Ewa ale jaja! Jeszcze o czymś takim nie słyszałam... nieźle sobie lecą w kulki jak tak przedłużają aukcję. Ale czy napewno można tak??
Ale mnie dziś połamało - stoję boli kośc ogonowa i tyłek, siedzę też boli a jak leżę to jeszcze gorzej... masakra
wiolcia to skonsultuj z lekarzem bo moj jak pisałam mowil ze jak cos dretwieje i skurcze to sie trzeba namagnesowac porzadnie i zmniejszyc dawke ale jak nei jestes pewna to zadzwon do swojego lekarza-albo na wizycie i niech ci powie co robic.
Pojedz tez wiecej np kaszy i inych rzeczy bogatych w magnez w celu uzupelnienia i moze ci przejdzie-szkoda zebys sie męczyła.
Pojedz tez wiecej np kaszy i inych rzeczy bogatych w magnez w celu uzupelnienia i moze ci przejdzie-szkoda zebys sie męczyła.
Dzień dobry brzuszate:-)
Mi się spać dziś nie chciało i już od 5 buszuję,mieliśmy na grzybki z mężem ale narazie śpi smacznie razem z córcią także ja po cichaczu żeby nie obudzić. Już umyłam naczynia i wysprzątałam kuchnie na błysk i teraz jestem bezrobotna bo jak coś zacznę to obudzę także siedzę na bb.
Mi się spać dziś nie chciało i już od 5 buszuję,mieliśmy na grzybki z mężem ale narazie śpi smacznie razem z córcią także ja po cichaczu żeby nie obudzić. Już umyłam naczynia i wysprzątałam kuchnie na błysk i teraz jestem bezrobotna bo jak coś zacznę to obudzę także siedzę na bb.
reklama
Ja tydzień temu przegiełam i nie mogłam się w niedziele podnieść taki zakwasy miałam na udach ale to dobre ćwiczenie na nogi także ja pierwsza na grzybki. A właśnie moje pociechy wstały także już się szykujemy,Oliwka pierwsza gotowa i czeka bo uwielbia łazikować po lesie:-) A grzybów jest tyle że i ona znajduje:-)
Podziel się: