reklama
Martyna100
przyszła mamusia
Dzień dobry grudnióweczki!!
Wystarczy, ze jeden dzień nie zajrzę a tu tyle się dzieje, chyba z pół godzinki czytałam co u WAS:-)
U mnie wszystko ok, oprócz tego że jakiś baran zarysował mi wczoraj na parkingu autko:---(
I wiecie co...mam takie dziwne wrażenie że wcześniej miałąm taki okrągły duży brzuszek, taka kuleczkę, a teraz wydaje mi się taki mniej spuchnięty i mniejszy, i jakoś piersi też nie mam już takich baloników tylko mniejsze, nawet mój M. to zauważył....nie macie tak czasem? a moze ja przewrażliwiona jestem co?
Zazdroszczę Wam tego grzybobrania i nie przepuszczę i w następny weekend wyciągam rodzinkę na grzyby i już tym bardziej że mówisz że jest sporo grzybów w lesie, a Wy się pochwalcie jak wam poszło zbieranie grzybków:-):-):-)
Miło słyszeć że kolejna dzidzia w grudniu będzie no i miło słyszeć że ktoś z okolic Krakowa, bo ja Kraków kocham!!!:-):-):-)
Ja ostatnio też miałam smaki na kapustę kiszoną, i fakt...jelitka się oczyszczały na maxa:-):-):-)
A za okna wielki SZACUN!! jesteś niesamowita:-):-)
Wystarczy, ze jeden dzień nie zajrzę a tu tyle się dzieje, chyba z pół godzinki czytałam co u WAS:-)
U mnie wszystko ok, oprócz tego że jakiś baran zarysował mi wczoraj na parkingu autko:---(
I wiecie co...mam takie dziwne wrażenie że wcześniej miałąm taki okrągły duży brzuszek, taka kuleczkę, a teraz wydaje mi się taki mniej spuchnięty i mniejszy, i jakoś piersi też nie mam już takich baloników tylko mniejsze, nawet mój M. to zauważył....nie macie tak czasem? a moze ja przewrażliwiona jestem co?
No ćwiczenie na nogi super!!!Ja tydzień temu przegiełam i nie mogłam się w niedziele podnieść taki zakwasy miałam na udach ale to dobre ćwiczenie na nogi także ja pierwsza na grzybki. A właśnie moje pociechy wstały także już się szykujemy,Oliwka pierwsza gotowa i czeka bo uwielbia łazikować po lesie:-) A grzybów jest tyle że i ona znajduje:-)
Zazdroszczę Wam tego grzybobrania i nie przepuszczę i w następny weekend wyciągam rodzinkę na grzyby i już tym bardziej że mówisz że jest sporo grzybów w lesie, a Wy się pochwalcie jak wam poszło zbieranie grzybków:-):-):-)
Agbar witaj w klubie!! ja mam tak samo ciągle układam , sprzątam, ciasta piekę, obiadki wymyślam..i mam dużo siły i wigoru - wicie gniazda jak nic!!!:-):-):-)Ja też dziś miałam pracowity dzień i nawet mnie nie bolało wszystko jak zwykle Sprzątałam aż miło. Jeśli jutro będę miała podobnie, to wyszoruję brodzik. Ale mnie natchnęło. Chyba "wicie gniazda" się zaczyna
Czy to taka poduszka w kształcie półkola?A gdzie kupowałaś taką poduszkę? i naprawdę dobrze się z nią śpi?Salomii ja ciagle spie z moja poduszka dla kobiet w ciazy. Ciagle wiec miedzy nogami mam ja.
Flicka witamy!!!!!witam:*
juz pisze cos o sobie...
jestem ALicja mam 23 latka i bede mamusia w Grudniu
mieszkam niedaleko Krakowa
Miło słyszeć że kolejna dzidzia w grudniu będzie no i miło słyszeć że ktoś z okolic Krakowa, bo ja Kraków kocham!!!:-):-):-)
mamolka mi nauka jazdy szła kiepsko na początku i myślałąm, ze marny będzie ze mnie kierowca, a już mam 10 lat prawko i jestem świetnym kierowcą, lubię jeżdxić i po mieście i w trasę....także 3 mam kciuki i zobaczysz jak niebawem bedziesz śmigać:-)Za to pojeździłam dziś sobie L-eczką i mi trochę humorek się poprawił bo dzis było 100 razy lepiej jak wczoraj W przyszłym tyg wyrobię jeszcze 4,5h i zapisze się na egzamin na początek października. W między czasie zrobię kolejne 3-4 h i zobaczymy.
ja nie biorę witamin - bo wyniki mam w normie, więc nie widzę potrzeby. Za to zauważyłam że znowu mnie na nabiał kręci i mięsko ( więc organizm sam wie czego w danej chwili potrzebuje). Namiętnie wcinam też kapustę kiszoną- i wszystko byłoby super gdyby nie to że "czyści" ona jelitka w ekspresowym tempie ;/
Ja ostatnio też miałam smaki na kapustę kiszoną, i fakt...jelitka się oczyszczały na maxa:-):-):-)
Ewunia ja biorę co 2 gi dzien Feminatal N ten różowy, i moja lekarka powiedziała że wystarczy, bo mam ok wyniki, a oprócz tego pilnuję dietki bo miałam wcześniej słabe wyniki i musiałam żelazo łykać, skonsultuj może ze sowim przy najbliższej wizycie czy powinnaś tak dużo witamin łykać, może nie ma potrzeby:-):-)No tak, ale w Feminatalu 400 są dwa rodzaje tabletek - z witaminami (różowa ) i z czymś tam innym (żółta) - i te dwie biorę codziennie. Nie jest to jakiś kolosalny wydatek, więc chyba już przy tym zostanę
OKNA POMALOWANE! Jestem z siebie dumna Przy drugim pod koniec już mi się w głowie kręciło, ale dałam radę skończyć. Teraz czekam aż wyschną i jutro wieszanie firanek
A za okna wielki SZACUN!! jesteś niesamowita:-):-)
krolcia
Fanka BB :)
Witam.
Ale Ci zazdroszczę tego grzybobrania lwiczko!!! Do mnie ma wpaść ciocia w tygodniu i też się wybieramy, bo samej to mi się nie uśmiecha zapędzać się w las.
Znowu buro i pochmurno.:-(
Mimo wszystko miłego dnia wszystkim.;-)
Ale Ci zazdroszczę tego grzybobrania lwiczko!!! Do mnie ma wpaść ciocia w tygodniu i też się wybieramy, bo samej to mi się nie uśmiecha zapędzać się w las.
Znowu buro i pochmurno.:-(
Mimo wszystko miłego dnia wszystkim.;-)
Dzień dobry,
parę dni mnie nie było i tyle stron, nie do nadrobienia
Przez cały tydzień gonitwa po sklepach budowlanych i kupowanie materiałów do remontu. Nic nie odpoczęłam na zwolnieniu. Na dodatek od 2 dni brzuch mnie ciągnie po prawej stronie, nie wiem co to może być?
Mam do Was pytanie odnośnie wyników po obciążeniu glukozą. Odebrałam wczoraj wyniki i po godz. mam 100, a po 2 godz. mam 106. Czy to prawidłowe wartości?
parę dni mnie nie było i tyle stron, nie do nadrobienia
Przez cały tydzień gonitwa po sklepach budowlanych i kupowanie materiałów do remontu. Nic nie odpoczęłam na zwolnieniu. Na dodatek od 2 dni brzuch mnie ciągnie po prawej stronie, nie wiem co to może być?
Mam do Was pytanie odnośnie wyników po obciążeniu glukozą. Odebrałam wczoraj wyniki i po godz. mam 100, a po 2 godz. mam 106. Czy to prawidłowe wartości?
witam sie i ja... przy kawce i ciasteczku które mamusia upiekła bo ja teraz u mamusi Mąż nas zostawi na tydzien a w tym czasie ma pomalowac łazienke... ciekawe czy zdarzy bo chce sobie robote podgonic pod nasza nieobecnosc.
a ja sie dzisiaj wyspałam pieknie-zostawiłam moich i poszlam spać sama w łóżeczku-nawet na siku nie wstałam... no po prostu bajka
lwiczka udanego grzybobrania...
przyjemnej soboty zycze...
a ja sie dzisiaj wyspałam pieknie-zostawiłam moich i poszlam spać sama w łóżeczku-nawet na siku nie wstałam... no po prostu bajka
H
hałabała
Gość
czescwitam sie i ja... przy kawce i ciasteczku które mamusia upiekła bo ja teraz u mamusi Mąż nas zostawi na tydzien a w tym czasie ma pomalowac łazienke... ciekawe czy zdarzy bo chce sobie robote podgonic pod nasza nieobecnosc.
a ja nie mam sily cos ostatnio na komputer coraz ciezej cokolwiek zrobic a czas sie dluzy niemozliwie,gdzie tu do grudnia
agaj44
Witajcie!
Coś jest w tym "wiciem gniazda" bo ja najchętniej dziś posprzątałabym, poprała, ale mój facet chce żebyśmy jechali z jego córą do dziadków na wieś. Tam bynajmniej mała się wyszaleje u koleżanek. Widzę ostatnio że robię się nerwowa jakoś bardziej...w ogóle coraz więcej myśli że będę złą matką...Ale to już pisałyście kiedyś o takich obawach, więc to chyba jakiś normalny etap w pierwszej ciąży?:/
Tak z innej beczki. Dla wszystkich chorowitek- podobno panuje taki wirus że całe rodziny leżą. Gorączki brak, tylko osłabienie, katar, ból gardła. I niestety to może się ciągnąć do 3 tygodni....I najlepsze domowe sposoby i łagodzenie objawów bo antybiotyk nic nie pomaga.
Ja się cieszyłam wczoraj że już mi lepiej a dziś znowu ból gardła i lekki kaszel się pojawił Dużo zdrówka dla "zawirusowanych" a dla wszystkich MIŁEGO DNIA!!!!
B U Z I A K I
Coś jest w tym "wiciem gniazda" bo ja najchętniej dziś posprzątałabym, poprała, ale mój facet chce żebyśmy jechali z jego córą do dziadków na wieś. Tam bynajmniej mała się wyszaleje u koleżanek. Widzę ostatnio że robię się nerwowa jakoś bardziej...w ogóle coraz więcej myśli że będę złą matką...Ale to już pisałyście kiedyś o takich obawach, więc to chyba jakiś normalny etap w pierwszej ciąży?:/
Tak z innej beczki. Dla wszystkich chorowitek- podobno panuje taki wirus że całe rodziny leżą. Gorączki brak, tylko osłabienie, katar, ból gardła. I niestety to może się ciągnąć do 3 tygodni....I najlepsze domowe sposoby i łagodzenie objawów bo antybiotyk nic nie pomaga.
Ja się cieszyłam wczoraj że już mi lepiej a dziś znowu ból gardła i lekki kaszel się pojawił Dużo zdrówka dla "zawirusowanych" a dla wszystkich MIŁEGO DNIA!!!!
B U Z I A K I
U
użytkowniczka r
Gość
Oj ile do czytania fiu fiu heh,nadrobię i zanim dojdę do końca to międzyczasie pogłowie się nad zagadka na FB
U
użytkowniczka r
Gość
renczysia a Twoj lekarz w jakim przyjmuje?? moze tak sie sugeruj-albo ktory najblizej W sumie kazdy ma swoje za i przeciw wiec ciezko sie faktycznie zdecydować... Moj gin przyjmuje w miejskim, tutaj chodziłam na szkole rodzenia i jakos tak zostało... A planujesz sobie "organizować" położną na poród??
*Yvona*
Mój gin ma dyżury w miejskim,przyjmuje też w dwóch przychodniach i 2 razy w tygodniu prywatnie
Chciałabym zorganizować sobie położna,ale ostatnio taka lipa z kasą że masakra Więc nie wiem co będzie się działo
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
krolcia
Męczy mnie to usg 3d. Ech...:---(
Podziel się: