reklama
agaj44
Fanka BB :)
Ech jesteście coraz szybsze....opuścić Was na cały dzień to potem nie można się ogarnąć
U nas na weekend jest mała mojego faceta więc nie mam jak siedzieć przed kompem, bo non stop "ciocia i ciocia". A mi też już czasem nerwy puszczają bo ją czymś zainteresować to cud jakiś....Jutro może zabierze małą do dziadków a ja w tym czasie porobię pranie i sprzątanie Bo jakoś natchnęłyście mnie na robienie pranie maluszkowych ciuszków.
A tak z innej beczki- stwierdzam że moja mama oszalała na pkt Maluszka...dziś znowu kupiła nowe rzeczy, tym razem przewijak, jakieś ciuszki i butelkę. Ech z jednej str się cieszę, ale ja też chcę mieć coś radości z zakupów. I takie rzeczy jak butelki to akurat sama chciałam zdecydować..Ech jak tu dyskretnie powiedzieć żeby już przystopowała z zakupami:/
A znowu przyszła teściowa dziś stwierdziła "Po co ci wózek? ja urodziłam we wrześniu i na spacery nie wychodziłam często a jeśli już to na rękach owinięte w kocyk"
No myślałam że wyjdę z siebie....Jak na ogół ciężko mnie wyprowadzić z równowagi to ostro zareagowałam że zamierzam często spacerować i nie wyobrażam sobie brak wózka! Co to czasy wojny i okupacji że dziecko pod rękę i w nogi??
Nie no kosmos, innych ciekawych rzeczy też się dowiedziałam, że np. po co mi pampersy na początek wystarczą zwykłe pieluchy...... i inne takie "cuda"
U nas na weekend jest mała mojego faceta więc nie mam jak siedzieć przed kompem, bo non stop "ciocia i ciocia". A mi też już czasem nerwy puszczają bo ją czymś zainteresować to cud jakiś....Jutro może zabierze małą do dziadków a ja w tym czasie porobię pranie i sprzątanie Bo jakoś natchnęłyście mnie na robienie pranie maluszkowych ciuszków.
A tak z innej beczki- stwierdzam że moja mama oszalała na pkt Maluszka...dziś znowu kupiła nowe rzeczy, tym razem przewijak, jakieś ciuszki i butelkę. Ech z jednej str się cieszę, ale ja też chcę mieć coś radości z zakupów. I takie rzeczy jak butelki to akurat sama chciałam zdecydować..Ech jak tu dyskretnie powiedzieć żeby już przystopowała z zakupami:/
A znowu przyszła teściowa dziś stwierdziła "Po co ci wózek? ja urodziłam we wrześniu i na spacery nie wychodziłam często a jeśli już to na rękach owinięte w kocyk"
No myślałam że wyjdę z siebie....Jak na ogół ciężko mnie wyprowadzić z równowagi to ostro zareagowałam że zamierzam często spacerować i nie wyobrażam sobie brak wózka! Co to czasy wojny i okupacji że dziecko pod rękę i w nogi??
Nie no kosmos, innych ciekawych rzeczy też się dowiedziałam, że np. po co mi pampersy na początek wystarczą zwykłe pieluchy...... i inne takie "cuda"
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Biorę końską dawkę magnezu (norma 1 tabletka ja biorę 3 dziennie) więc mam nadzieję, że to nie wina braku magnezuWidocznie magnez spadł.
Agaj dobra ta twoja teściowa Trzeba jej wytłumaczyć - to że ona nie używała nie znaczy że ty również masz dziecko w kocach nosić. Ona też nie używała fotelików samochodowych a czy to oznacza że należy dziecko przewozić w rożku?? Nie przejmuj się taka paplaniną bo osiwiejesz - po prostu rób swoje
A tak wogóle to niesamowicie BOLI MNIE DUPA!! ;/:/:/ Krzysztoffo znów naciska na nerwy i połamana chodzę strasznie I jak tu mieć dużo ruchu? Ja ledwo z łóżka wstaje...
Ja dziś po tej glukozie też jakaś słaba jestem,właśnie co wstałam z wyrka z drzemki,Oliwka już naprawdę chyba duża dziewczynka bo grzeczna była jak aniołek:-), oglądała bajki a jak się przebudziłam to głaskała mnie po głowie,to normalnie cudowne uczucie hi hi,bo dawno pospać mi nie dała w dzień. Kochana jest:-)
Wstałam zrobiłam obiadek i czekam na męża,może i on mnie przytuli i pogłaszcze,to by było wspaniałe dopełnienie dnia
Skąd wy dziewczynki znajdujecie energie na sprzątanie w szafach czy malowanie okien,picasso gratuluję. Ja jestem dziś leniuch na całego,zaraz znowu mykam do wyrka,moż z małą pare bajek jeszcze obalimy;-)
Wstałam zrobiłam obiadek i czekam na męża,może i on mnie przytuli i pogłaszcze,to by było wspaniałe dopełnienie dnia
Skąd wy dziewczynki znajdujecie energie na sprzątanie w szafach czy malowanie okien,picasso gratuluję. Ja jestem dziś leniuch na całego,zaraz znowu mykam do wyrka,moż z małą pare bajek jeszcze obalimy;-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
w ogole mam dola i sie martwie. od przyjscia od dentysty maly nawet mnie nie smyrnal w brzuszku
w ogole mam dola i sie martwie. od przyjscia od dentysty maly nawet mnie nie smyrnal w brzuszku
Kochana nie schizuj,moja mała ostatnio była na mnie obrażona jak z mężem baraszkowaliśmy i na drugi dzień nie kopneła ani razu. Maluchy nieraz tak mają, a za to na usg albo obsłuchaniu serduszka kopie tak że nic nie widać i nie słychać:-) Dentystka napewno wie co robi i za dużo znieczulenia nie dała
Ostatnia edycja:
A dziękuję, dziękuję Ładnie nawet wyszło, więc jestem zadowolona
Mąż wrócił z pracy i miał uszczelniać kaloryfer, bo trochę kapie w jednym miejscu, ale położył się i zasnął... Chyba moja dzisiejsza energia mu się nie udzieliła... I do tego coś kaszle przez sen. Żeby mi się nie rozłożył...
A w ogóle to się pochwalę, że mamy dziś z Mężem 8 rocznicę bycia razem 1/3 życia... Masakra...
ewa ty pilnuj żeby ciebie nie zaraził jakimś chorubskiem A energia naprawdę mu sie udzieliła hi hi:-) ale tak jest nieraz z facetami,mój dziś zaimprezował po pracy i też spi jak dzidzia ale chuch ma niewąski także byle daleko odemniea liczyłam na buziaka i przytulenie
ps; to wszystkiego najlepszego kochana,kupa czasu,ja swojego nawet tyle nie znam:-)
ps; to wszystkiego najlepszego kochana,kupa czasu,ja swojego nawet tyle nie znam:-)
Elena
Grudniówka 2010
U mnie tak samo było na pierwszej wizycie w tej ciąży.Widocznie miałam takie znieczulenie, bo na drugiej wizycie dostałam inne i dziecko cały czas kopału podczas całej wizyty i po.
reklama
Podziel się: