reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cześć laseczki brzuchate:-)
Widzę że dzisiaj bolesne tematy od rana... Ja się zapytałam czy byłam nacięta dopiero po porodzie jak mi już małego zabrali, bo taka byłam zszokowana i przeszczęśliwa że w ogóle tego nie poczułam:-D. położna powiedziała, że już już myśleli że się uda bez nacinania, ale w końcu leciutko mnie nacięli przy ostatnim parciu. Nie pamiętam absolutnie ani pół dolegliwości z tym związanej i mój mąż twierdzi, że blizny żadnej nie mam (bo ja aż taka wygimnastykowana nie jestem żeby sama sobie sprawdzić:-)).
Tunia - ja mam taką bliznę jak Ty będziesz miała, co prawda u mnie jest trochę większa bo po operacji a nie po cc, ale powiem Ci że po dwóch latach zagoiła się super, wygląda jak mały uśmieszek. Teraz są specjalne maści, którymi się smaruje po i wszystko się ładnie goi.
Kupiłam pączki na podwieczorek dla moich chłopaków i właśnie kończę trzeciego...:szok: Czyli podwieczorku nie będzie. Okropna ze mnie żona i matka:zawstydzona/y:

reklama
iwiczka dzwoniłam do niego właśnie 14 września. Już dwa tygodnie temu chciałam się umówić, ale byli na urlopie:)

To tak samo jak ja hi hi:-) To dziękuję za informację i życzę przyjemnych wrażeń na usg dla ciebie i rodzinki:-) Chyba też zadzwonię i się zarejestruję,a płytkę będziesz miała na pamiątkę?

A ja się tak zastanawiam nad proszkiem,kupiłam lovele bo Oliwce też w nim prałam ale może będzie nie taki i będzie uczulał maleństwo:-( Szkoda że nie jesteśmy w stanie tego przewidzieć. Z Oliwką wpierw wszystko wyprałam w dzidziusiu ale mała dostała wysypki i na szybko musiałam do sklepu lecieć i prać wszystko jeszcze raz.

Olcia to masz pamiątkę bo ja narazie to nie:-( dlatego chce iść i móc po latach oglądać maluszki jak już będę stara i brzydka hi hi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hello:)
Jenyyy ledwo Was nadrobiłam:):)

Ja chora jestem już na maksa, gardło napieprza tak że śliny przełykać nie idzie, ale co lepsze nawet zaczerwienione nie jest :/ nos zapchany cały..... ehhhhhh a tak mnie miały choroby omijać, że niby taka zahartowana jestem.... :)

Olcia witaj w klubie bolącego krocza:/

Ja wczoraj z mężem na zakupach dokupiliśmy Dzidziusia właśnie ( 10 zl za 1 i pół kilo - tani jakiś ) a lovelle mam z biedronki z promocji. Zobaczymy który sobie maluszek upodoba:):)

Do góry