reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

tunia&&&&& za dobre wyniki koniecznie daj znać jak odbierzesz

co do nacięcia krocza...:-D:-D:-Dmoja mama jak rodziła moja siostrę była młoda bardzo. Mój tata od niej tylko 2 lata starszy, więc tez gówniarz. przyjechał po nią na odbiór ze szpitala...uwaga...MOTOREM.... Nie dość, że z dzieckiem na motorze:confused: to jeszcze moja mama nie mogła siedzieć, ani stać ani chodzić, a tu na motor...!!! (te które już rodziły to wiedzą) Oczywiście pojechała taksówką, a tatuś jechał za nimi...to się nazywa fantazja:dry:

reklama
melduję, że zjadłam śniadanie! :)
jeszcze muszę się praniem zająć i wypadaloby zaliczyć jakiś spacerek. mężulek dzisiaj wieczorem jeszcze musi jechać na lotnisko po mojego kuzyna więc będę go malo co widziała :(
ale od jutra ma urlop huraaa. i zdecydowaliśmy jednak jechać na wakacje. mam nadzieję, że wszystko będzie ok. w razie czego mam namiary na polkę, która mi posłuży jako tlumacz gdybym przypadkiem musiala się udać do lekarza :D bo hiszpańskiego to znam tylko takie podstawy, że raczej ciężko by się było w szpitalu dogadać hehe ale jestem dobrej myśli i strasznie się cieszę. w każdym razie zniknę na tydzień :) będę miała tam dostęp do internetu więc wam chociaż na szybko napiszę czy wszystko ok - ale ogólnie to nie mam zamiaru na wakacjach siedzieć przed kompem :)
tak więc dzisiaj czeka mnie pakowanie i będę to robić tak wolno, żebym na dłużej miała zajęcie :D

Wiolcia a czytalas o tym olejku?? bierze sie go na kciuka wsadza do srodka i wciera w scianki.. hmm wiec sobie mysle ze niekoniecznie zwykla oliwka moze sie nadac bo nie wiadomo jak sie w srodku zachowuje hehe w sensie czy nie podrazni ;))) niby sa one dla dzieci ale do zewnatrz, wewnatrz troszke jednak inaczej yyh zglupialam

Wroblik a od kiedy mozna cwiczyc po cesarce??? Wiesz moze?

a z innej beczki......
mam nadzieje ze to co sie dzieje w Pl nie jest puszczane tu w TV bo nie wyjde z domu ://///////////////// jaakiii wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boze!!! te wszystkie zakichane stare babcie schorowane, biedne, slabe, a qrva godzinami, dniami siedza pod tym palacem, dra sie, rycza, lapami machaja no zenada............:((((((((((((((

wiolciamoze?

A z innej beczki......
Mam nadzieje ze to co sie dzieje w pl nie jest puszczane tu w tv bo nie wyjde z domu ://///////////////// jaakiii wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boze!!! Te wszystkie zakichane stare babcie schorowane, biedne, slabe, a qrva godzinami, dniami siedza pod tym palacem, dra sie, rycza, lapami machaja no zenada............:((((((((((((((

dokładnie!!!

Olcia moja matka z ojcem jechali na motorze do ślubu. Ale mieli po 18 i 21 lat i lubili jeździć. Ojciec opowiadał,ze kiedys zgubił babkę na zakręcie.

Witajcie!
Gosia udanych wakacji!!!:) na pewno będzie superowo:)

Co do prywatnych lekarzy, to u nas też stosują taki chwyt na wyciągnięcie więcej kasy. Bo wizyta jest jedna na której bada szyjkę, pobiera wymaz z pochwy i na mega krótką chwilę zagląda usg do Maluszka sprawdzając czy serduszko bije. A kolejna wizyta za jakieś 2 tyg to samo usg z dokładnym badaniem Maluszka. Dziwi mnie, że nie można tego zrobić za jedną wizytą, no ale takie dzielenie to sposób na wyciągnięcie więcej kasy. Zastanawia mnie jak teraz będą częstsze wizyty? Ja mam za niecałe 2 tyg USG i potem za 2 tyg wizyta.

Walczę z choróbskiem, odpukać gardło lepiej, ale za to katar mi rozwala głowę i zatoki. Dobrze że przez kompa nie mogę Was zarazić więc bezpiecznie mogę mieć kontakt ze światem;))

BUZIAKI dla WAS i miłego dnia!

Powiedzcie mi proszę , w ktorym tygodniu dziecko powinno obkręcić sie główką do dołu, bo coś czytałam ,ze około 30 t.

Moja pani doktor mówi, że nawet do 36 tygodnia dziecko się może przekręcać. Mój Maluch miesiąc temu był główką w dół, a w ten wtorek pupą się do wyjścia na świat wystawiał ;) Ale to ma chyba po Mamie, bo ja się tak właśnie wypięłam i moja Mama miała cesarkę ;) Z tym, że to był 31 tydzień dopiero...

A to dobre , a on swoją matkę. ;-D Nawet na slub pojechał po swoją matkę motorem. Ale mnie ze szpitala odbierał samochodem. Tym bardziej,że ja w lutym rodzona.

reklama
Do góry