szczerze nie wiem kiedy można i jakie można bo ja jestem raczej z tych leniwych co nie ćwiczą jak ktoś nie zmusi, ale w sumie czułam się bardzo szybko dobrze, więc "nie polepszałam sobie dobrego"Wroblik a od kiedy mozna cwiczyc po cesarce??? Wiesz moze?
reklama
Cześć kochane:-)
Wreszcie was doczytałam,kocham czytać co napisałyście bo mogę się nieraz uśmiać,jak np. te motory,faceci mają wyobraźnię hi hi:-)
Jutro idę na glukozę 75 i już się denerwuję.Żeby tylko nie wyszło jak ostatnio,cukrzyca:-(
Tunia nastraszyłaś mnie strasznie,lekarzowi to tylko nakopać,tyle stresów co masz,wyjazd ślub a jeszcze on ci dokłada kolejnych buu!
Olcia powiedz mi gdzie idziesz na to usg 4d bo ja też z bydzi i się zastanawiam czy nie iść,no i ile sobie policzyli jeśli mogę wiedzieć.
Wreszcie was doczytałam,kocham czytać co napisałyście bo mogę się nieraz uśmiać,jak np. te motory,faceci mają wyobraźnię hi hi:-)
Jutro idę na glukozę 75 i już się denerwuję.Żeby tylko nie wyszło jak ostatnio,cukrzyca:-(
Tunia nastraszyłaś mnie strasznie,lekarzowi to tylko nakopać,tyle stresów co masz,wyjazd ślub a jeszcze on ci dokłada kolejnych buu!
Olcia powiedz mi gdzie idziesz na to usg 4d bo ja też z bydzi i się zastanawiam czy nie iść,no i ile sobie policzyli jeśli mogę wiedzieć.
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej dziubasy
ja wocilam z miasta doslownie ol godziny bylam. kupilamm male szampon i zel pod prysznic, wklady poporodzie i wkladki laktacyjne. zamierzam jutro spakowac torbe ztymi rzeczami co moga lezec bo ostatnio cienko sie czuje a w razie w bedzie jak znalazl wloze tyko do niej jeszcze liste co jeszcze musze do niej wsadzic przed samym wyjazdem i looz.
ja dzisiaj kupilam jelpa ale nie wiem iedy zaczne prac jakos ie chce mis ie teraz za bardzo. a np jakie mydelko dajecie do srodka jak wypiezecie i dacie w woreczki zeby sie nie kurzylo?? ktos tak pisal kiedys...
czytam ta str i dechy mam ze ktos tesciowa czy mame zgubil hehe
ja wocilam z miasta doslownie ol godziny bylam. kupilamm male szampon i zel pod prysznic, wklady poporodzie i wkladki laktacyjne. zamierzam jutro spakowac torbe ztymi rzeczami co moga lezec bo ostatnio cienko sie czuje a w razie w bedzie jak znalazl wloze tyko do niej jeszcze liste co jeszcze musze do niej wsadzic przed samym wyjazdem i looz.
ja dzisiaj kupilam jelpa ale nie wiem iedy zaczne prac jakos ie chce mis ie teraz za bardzo. a np jakie mydelko dajecie do srodka jak wypiezecie i dacie w woreczki zeby sie nie kurzylo?? ktos tak pisal kiedys...
czytam ta str i dechy mam ze ktos tesciowa czy mame zgubil hehe
Jeśli chodzi o szycie to po pośladkowym sn byłam rozerwana ja prosiak chociaż mnie nacieli ale jak przyszła do mnie położna to się śmiała że zszywał mnie mistrz i to chyba prawda bo mąż nawet blizny nie widzi hi hi Mam nadzieje że przy tym porodzie też mnie natną no i że pośladkowego znowusz mieć nie będę bo chyba na porodówce spazmów dostanę
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
najgorsze jest to, że niby takie małe ciuszki a straaasznie długo schną. Cieszę się, że mam z głowy pranie bo calusieńki dzień mi zajęło a i tak część rzeczy musiałam jeszcze suszyć na drugi dzień.Wywiesiłam pierwszą partię prania i jestem przerażona. Niby takie małe te ciuszki, a strasznie dużo miejsca zajmują. Chyba muszę zainwestować w nową suszarkę
iwiczka ja idę do Wasilewskiego i płacę 250 zł. Już byłam u niego dwa razy (w 10 i 13 tygodniu) na 2d i bardzo byłam zadowolona.
trzymam kciuki za dobre wyniki glukozy&&&
A powiedz mi kiedy się rejestrowałaś?bo wiesz już też do nich dzwoniłam ale mieli teraz przerwę do 14 września. Jednak sława dr.Wasilewskiego idzie przed nim:-)
Ostatnia edycja:
Elena
Grudniówka 2010
dzięki Salomii,
też myślę, że za szybko wpadłam w panikę, normalnie ważę jakieś 47 kg i mam 158 cm, teraz ważę 56 kg, a mój Cyprian ma 178 cm ale nie wiem ile on waży dokładnie teraz
też powiedział, że jak się okaże, że wszystko ok to on nie wie co zrobi temu lekarzowi za moje nerwy, jak za 2 tyg coś będzie znów gadał takiego i mnie w panikę wpędzał to pójdę na konsultację do innego gina
witam nowe mamy
Tunia , a może dziecko poszło po Tobie. Dziewczynki z reguły są mniejsze. Ja mam 161 wzrostu, i mi lekarka też na początku głupot naopowiadała o czym już tu pisałam. A teraz dziecko odpowiada swojemu wiekowi. Po takim tekscie od lekarki zmieniłam ją. Tym bardziej baba wygląda na ostrą alkoholiczkę.
reklama
Podziel się: