cześć brzuchatki
Ogromne dziękuję za wsparcie, też się uspokoiłam, bo pewnie nadrobi, a jesli nie to tydzień to nie dużo, wrzuciłam w siebie na śniadanie, jajka na mięko, twarożek z cebulką i jak zwyklę kawę rozpuszczalną, gdzie pół kubka to mleko, a wczoraj na wieczór z przejęcia tak się dla Zuzi obżarłam,że myślałam, że pęknę...
Ciekawym odpowiadam jak zdrabniam mojego Cypriana; a więc: Cypek, Cypuś, Cypruś, jakieś nawet Cuniu, no i wiadomo do tego jakieś tam nasze nazwy własne, typu Kisiu itp, ja ostatnio jestem nazywana króliczkiem w sianku :-) bo mówi, że wyglądam jak taki króliczek z ruszającym się noskiem, od zawsze jeszcze była foczka w piaseczku, zawsze z tymi określeniami w czym, to Wam wyjawiłam tajemnicę, mam nadzieję, że C. się nie obrazi
byłam rano na powtórnej glukozie, zastanawiam się czy kiedyś trafię na jakąś pielęgniarkę, która ładnie pobierze mi krew, za 1 razem nie ma problemu, bo mam ładną jedną żyłkę w lewej ręce, ale przychodzi do pobrania drugiego, tak mnie pokuły, jedna drugą wołała, dziury mam dwóch rękach, wyglądam jak ćpun, siniaki będą jak nic,
Gufi napisz jak tam przeżyłaś glukozę
Gosia forum nie nigdzie nie ucieknie, a my tu przynajmniej do grudnia więc zasuwaj jeść do kuchni, nie głodzić maluszka!!
Olcia nie umiem sobie wyobrazić twojego bólu krocza, ale może po prostu miednica Ci się rozszerza i stąd ten ból, może można na to coś wziąć jeśli ból jest uciążliwy
ja też odkąd wiem o cc nie ćwiczę mięsni kegla, choć zdarza mi się np przy kichnięciu troszkę popuścić, ale to tylko wtedy gdy powinnam właściwie iść do łazienki, choć na ślub założę podpaskę na wszelki wypadek żeby nie było wpadki:-)
i proszę o &&&& żeby wynik z glukozy nie był wysoki, bo cukrzyca ciążowa mi się nie uśmiecha i latanie jutro z rana przed niedzielnym wyjazdem do poradni diabetycznej, choć nie wiem z czego oni w razie czego mieliby mi robić dietę, bo ja całkiem zdrowo jem:-)
idę do rossmana po żele dla nas do mycia, i chyba kupię jakieś kosmetyki dla Zuzi, skłaniam się ku nivea, kupię może kilka na próbę, żeby potem się nie okazało, że uczulają, możecie potwierdzć co potrzebne: mydełko, oliwka, krem pielęgnacyjny, puder lub krem na odparzenia, szampon? ja myłabym główkę mydełkiem, a szamponem jak się pojawią nowe włoski po wypadnięciu tych "porodowych"