reklama
krolcia
Fanka BB :)
Myślę, że u nas(Polska) to nie ma znaczenia za bardzo. W większości przypadków i tak wolą naciąć niż ma kobitka popękać:-(. Taka pęknięta rana gorzej się goi.
Hej dziewczyny
Ja nigdy nie mam czasu aby napisać coś na wątku głównym bo moja dwulatka jest absorbująca na maxa. Muszę się z nią bawić malować itp. Ciągle mnie woła mama pobaw się ze mną Jest słodka
Jednak zauważyłam że Wiolcia ma już 3 z przodu na liczniku więc chciałam pogratulować
buziaki dla was
Ja nigdy nie mam czasu aby napisać coś na wątku głównym bo moja dwulatka jest absorbująca na maxa. Muszę się z nią bawić malować itp. Ciągle mnie woła mama pobaw się ze mną Jest słodka
Jednak zauważyłam że Wiolcia ma już 3 z przodu na liczniku więc chciałam pogratulować
buziaki dla was
jestem uzależniona od tego forum :d od pół godziny moje kiszki już grają niezłą orkiestrę z głodu a ja zamiast ruszyć dupsko do kuchni to siedzę tutaj aaa i jeszcze na nk przeglądam fotki wszystko związane z tym naszym cudownym bb. kiedyś chyba padnę z głodu no nic - czas pomyśleć o tym śniadanku i nakarmić flaczki i synusia
cześć kobitki!
ja już w domku. Synuś w szkole. Po drodze lumpik zaliczony (spódnisia i bluzeczka moje))
Śniadanie spałaszowane - jego pierwsza część. Za jakiś czas kolejne podejście:/
Strasznie mnie boli znowu krocze, a konkretnie kości krocza. Mała chyba ostro napiera...za tydzień mam wizytę i jestem ciekawa ile już waży...
aaa, i umówiłam się wczoraj na rodzinne usg 4d. Za dwa tygodnie całą bandą ruszamy na wielkie oglądanie)) mój synek już nie może się doczekać. Mężuś z resztą też...nie mówiąc o mnie
ja już w domku. Synuś w szkole. Po drodze lumpik zaliczony (spódnisia i bluzeczka moje))
Śniadanie spałaszowane - jego pierwsza część. Za jakiś czas kolejne podejście:/
Strasznie mnie boli znowu krocze, a konkretnie kości krocza. Mała chyba ostro napiera...za tydzień mam wizytę i jestem ciekawa ile już waży...
aaa, i umówiłam się wczoraj na rodzinne usg 4d. Za dwa tygodnie całą bandą ruszamy na wielkie oglądanie)) mój synek już nie może się doczekać. Mężuś z resztą też...nie mówiąc o mnie
hej misia, coś wiem na temat absorbującej dwulatkiHej dziewczyny
buziaki dla was
Ostatnia edycja:
U
użytkowniczka r
Gość
jestem uzależniona od tego forum :d od pół godziny moje kiszki już grają niezłą orkiestrę z głodu a ja zamiast ruszyć dupsko do kuchni to siedzę tutaj aaa i jeszcze na nk przeglądam fotki wszystko związane z tym naszym cudownym bb. kiedyś chyba padnę z głodu no nic - czas pomyśleć o tym śniadanku i nakarmić flaczki i synusia
Kochana idź zjeść!
Myślę, że u nas(Polska) to nie ma znaczenia za bardzo. W większości przypadków i tak wolą naciąć niż ma kobitka popękać:-(. Taka pęknięta rana gorzej się goi.
Kochana tu się z Toba nie zgodzę! Peknięcie jest naturalne, wzdłuż włókien zazwyczaj a nacięcie wykonuje się w poprzek i często kobiety przez wiele lat mają tam blizny, odczuwają dyskomfort podczas @. Ja już, już miałam zostać nacięta i kiedy poczułam główkę pod palcem pękłam. Peknięcie miało ok. 2,5 cm i bylo idealnie do odbytu. Ponieważ krótko po tym została podjęta decyzja o cc to nic z tym nie zrobiono, nie zszyli mnie i nie musiałam pozniej siedziec bokiem, kombinowac przy wyproznianiu itd. Nie smarowałam rany niczym, zagoiła się sama a po 2 tygodniach nie miałam śladu po pęknięciu...
reklama
a co do lekarzy i tego, że straszą to miałam zamiar napisać dokładnie to co wrublik już napisała - w prywatnej praktyce bardzo często stosuje się takie chwyty, żeby dziewczyna musiała częściej do takiego lekarza biegać i zostawiać mu więcej kasy... niestety to bardzo normalne. wielu lekarzy robi to tak sprytnie, że pacjenci nawet tego nie wyczuwają. Tunia ja myślę, że wszystko ok i że ten twój lekarz to cię niepotrzebnie wystraszył!
To chyba różnie bywa. Ja chodzę prywatnie i ostatnio lekarka trochę mnie nastraszyła z tymi komorami, ale od razu skierowała mnie do poradni, załatwiając pieczątkę tak, żebym nie musiała za konsultację płacić. Powiedziała, że mogę przyjść też do ich kliniki odpłatnie, ale zasugerowała, że w tej poradni mają lepszy sprzęt, no i jest za darmo. Więc wszystko zależy od lekarza - jak ma powołanie do zawodu, to krzywdy człowiekowi nie zrobi
Właśnie piorę ciuchy Maluszka przytargane przez ostatnie miesiące z ciucharni, żeby się pozbyć tego ich zapachu. Ale będzie prasowania... A w listopadzie powtórka
Podziel się: