reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

nadzwonilam sie poszperalam w necie i zadzwonilam i wszystko wyjasnione. jezu myslalam ze umre ze tylko tyle w tym miesiacu dostane. ale wyrownaja z samym dyrektorem gadalam :) i wszystko mi wyjasnil. bo nas kupila inna firma i zamieszanie wyniklo wlasnie z tego przejsc firm. na dodatek pogadalam sobie z kadrowa i powiedziala ze to zwolnienie to mi zly adres podala i albo warszawa do mnie odesle albo do niej do electro do opola i ona przzesle dalej. a co do tej wyplaty to jeszcze wczesniejsze wolnienia im codzilo a nikt nie poinformowal nas ze ma byc na nowa firme. no i bede musiala specjalni ejechac do opola do lekarza ktoy mi je wystawil zeby mi je poprawil a to jest z poczatku sierpnia. dechy mam ale ulzylomi se sie wyjasnilo. moilam ze ta moja opolska kadrowa to o kant dupy rozbic... masakra . jeu jakie cisnienie z emnie zeszlo ale co sie naryczalam to sie naryczalam.

wiolci kciukasy zacisniete :) &&&&&& i male i duze ;)

reklama
missiiss i dobrze się wszystko skończyło na szczęście :) a ty biedna znowu zestresowana. żeby cie te nerwy nie zjadły - już więcej stresować się nie możesz - zakaz od forumowiczek :)

wiolcia kciuki zaciśniete. czekamy na wiadomości - oczywiście same dobre :)

wiolcia &&&&&&&&&&&&&&&&& Oliwkowe i moje oczywiście:) daj znać po powrocie

missiiss najważniejsze, że się wyjaśniło. Księgowa faktycznie do d...

Missiiss no to super że wsio się wyjaśniło:D ja to nie panikuję o takie rzeczy - bo to są rzeczy ZAWSZE do wyjaśnienia:) tylko nerwów szkoda, ale co zrobić. A wiesz im dłużej Twoja kasa jest w firmie - tym dłużej Twoja firma może Twoja kasą obracać :) wiesz - pieniądz robi pieniądz hehe

Hej :)
Strasznie duzo napisalyscie wiec nie dam rady nadrobic przed wyjsciem - niedlugo na slub idziemy :) No i na uroczysty obiad po.
Powiem wam tylko ze wczoraj przy okazji zakupow w markecie, weszlam z moim mezem do sklepu i zaczelismy ogladac wozki. I pierwszy raz sie chyba tak zywo zainteresowal. Bylam w szoku. Sprawdzal kola, mocowania itd. Zaczal przegladac w domu allegro, i nawet szukac jakiegos forum o wozkach o_O. I mowil ze moze w weekend przejedziemy sie do jednej hurtowni i przy okazji obejrzymy lozeczka - szok! W koncu! Faceci czasem duzo czasu potrzebuja - mam nadzieje ze zapal mu nie minie :)

Hej :)
Strasznie duzo napisalyscie wiec nie dam rady nadrobic przed wyjsciem - niedlugo na slub idziemy :) No i na uroczysty obiad po.
Powiem wam tylko ze wczoraj przy okazji zakupow w markecie, weszlam z moim mezem do sklepu i zaczelismy ogladac wozki. I pierwszy raz sie chyba tak zywo zainteresowal. Bylam w szoku. Sprawdzal kola, mocowania itd. Zaczal przegladac w domu allegro, i nawet szukac jakiegos forum o wozkach o_O. I mowil ze moze w weekend przejedziemy sie do jednej hurtowni i przy okazji obejrzymy lozeczka - szok! W koncu! Faceci czasem duzo czasu potrzebuja - mam nadzieje ze zapal mu nie minie :)

oby nie minął :) mój na szczęście już dawno miał ten zapał i sam mnie wpakował w samochód w celu zakupienia wózka. my pojechaliśmy do Komornik do hurtownii... może wielka nie jest ale można tam dostać wszystko co niezbędne.

no na szczescie jest uz ok. a ja jestem strasznie nerwowa to i zaraz zaczeelam wyc i cisnienie mi skoczylo... szok przezylamm normalnie :) ale najwazniejsze ze odadza. a teraz sobie jeszcze przypomnialam ze lekarz ktory mi zwolnienie wypisywal w opolu juz nie pracuje w medicusie skad mialam zwolnienie wiec nie wiem jak on mi to poprawi ale jak cos to wyjasnie w firmie i oni niech mi podpowiedza :) teraz pwnie jak wyrownaja to i tak zabiora za 4 dni bo znow zwolnienie doszlo tam gdzie niepowinno przez madra kadrowa. w ogole kto ja tam postawil na tym staowisku...

Na chwilę Was zostawić :confused2::-p. Gdzie tak pędzicie ;-).

Wzięłam się za sprzątanie i z sił opadłam :baffled::-(.
Idę odpocząć do łóżka.

missiiss jak dobrze, że wyjaśniło się z tą wypłatą. Szkoda tylko twoich nerwów.

Wiolcia mocno trzymam kciukasy &&&&&&&.

Anka miłego ślubu :tak:.

Może później zaglądnę.
Miłego popołudnia.

Ja to niewiem troszkę ponad godzinka i proszę,już mam tyły:-)

missiiss cieszę się że już się nie denerwujesz i że kaska będzie na koncie.

Powiedzcie mi dziewczyny czy wózek ze skrętnymi kołami jest według was oki,bo ja na taki choruję od początku a wszyscy mi odradzają,że na nasze chodniki to lipa. Wiem że u mnie w mieście( Bydgoszcz) niektóre drogi to masakra ale wydaje mi się że koła nie mają pod tym względem nic wspólnego.
Pomóżcie bo sama już niewiem co myśleć,chce żeby maleństwu było wygodnie:-)

reklama
Do góry