reklama
ja pierdziu ale wiocha... Wysyłąj missiiss do opola te zwolnienia w takim razie... Co cie to że oni to też muszą potem wysyłac? Niech wysyłąją.... Ty masz siedem dni na dostarczenie zwolnienia do zakłądu pracy....
dokładnie!!!
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
chyba tak bede robic a ta kadrowa w opolu to zabije. to xzwolnienie mialam od 28go wiec sila rzeczy nie mogli mi az tyle odpruc
boze jaka jestem zla. jak to wczesniejsze zwolnienie co mialam poprawic one w opolu zawieruszyly i nie wyslaly do warszawy to szmate zabije doslownie
boze jaka jestem zla. jak to wczesniejsze zwolnienie co mialam poprawic one w opolu zawieruszyly i nie wyslaly do warszawy to szmate zabije doslownie
ewwe
Fanka BB :)
missssiiss Ty tu nikogo nie zabijaj ochłoń troszkę bo NIE WOLNO Ci się denerowowac tak? sprawa jest do wyjaśnienia, a oni nie mogą Ci nie zrobić wyrónania.Spokojnie.... może na dwie tury puszczają kasę?? spokojnie wszystko się wyjaśni.
missiiss1301
nigdy tak nie puszczali na dwie tury. tos cos zje**l w tym opolu.... nie otrafie sie nie
denerwowac
denerwowac
missiiss1301
dzieki dziewczyny. ide probowac cos dzwonic
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
kochane ja na dziś uciekam. Wizytę mam na 15.15 więc proszę o zaciskanie kciuków tych małych i dużych Do usłyszenia wieczorkiem oby z pozytywnymi nowinami;-)
reklama
Podziel się: