missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
gufi szkoda ze nam opatrznosc nie daje na dzidzia jak jednej z nas. ale bym juz chciala miec sumienie czyste ze mam juz wszystko dla dzidzia...ahhh jeszcze moj tez musi poczekac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martyna ja też nie znam żadnego Boryska oprócz tego co go wymieniłaś oczywiście i to imię jako jedno z niewielu nie kojarzyłąo mi się ze znajomymi których nie lubię, albo znajomymi którrzy mieli pecha itp itd neutralne jak dla mnie i śliczne imię dla chłopczyka
Dzięki dziewczyny za skopanie tyłka zakupy zróbione, ledwo doniesione... sarkę wczoraj opierniczyłam a samej mi się dziś nazbierało z 10 kg....
AAA!!! i kciuki poprosimy z Boryskiem, wizytujemy się dzisiaj i mam taką ogromną nadzieję na 3d...... echhhh trzyamjcie kciuki
Jupi! Się zmobilizowałam i skończyłam jedno zlecenie. Wyszło za 210 zł, ale dobre i to, jak na 2 godziny pracy
Ale od siedzenia przy biurku coś mnie zaczęły skurcze łapać, więc chyba się położę chwilę. Raz jak wstałam, to mnie taki chwycił, że mało nie upadłam... A wieczorem impreza-niespodzianka - pożegnanie znajomych, którzy wyjeżdżają do Anglii na 3 lata. Trzeba się trochę podkurować do dwudziestej.
ej co jest wszystkie wybyly do careffoura ???
No właśnie!
Ja tu ostatni dzień bez męża i dostępem do kompa a tu cisza!!!!!
A imię Borys kojarzy mi się z bohaterem serialu "Na wspólnej". Piękny zresztą!!! Facet idealnie w moim guście!!!!
Martyna - gdzieś czytałam o jednym - ponoc skutecznym sposobie na zgagę, ale nie próbowałam, więc nie wiem ile w tym prawdy. Chodzi o.... spermę To nie żart - zresztą z biochemicznego pukntu widzenia jest bogata w białko, co by się zgadzało
Trzeba zrobic mężowi/chłopakowi loda - ale takiego z połykaniem ;-) Sposób podobno skuteczny i z pewnością spodoba się partnerowi:-)
no ja niestety nie carrefura ale na ize przyjęć pojechałam.....nie dawały mi spokoju te skurcze, tam mnie przebadali, zrobili USG dopochwowo i przez brzuch, och wymęczyli nas, i jak to określili zagrożenie porodem przedwczesnym((...mam brac Fenoterol i Isptin czyli missiiss podajmy sobie rekę;/ do tego nospę oczywiście i magnez. Ja Ty sie missiiss czujesz po tych tabletkach bo poczytałam o tym trochę i dziewczyny piszą o bardzo nieciekawych skutkach ubocznych (tachykardia) masz też?? oczywiście to nieważne i jak trzeba to trzeba...wizytę mam w ponidz. u swojego gina, chciałabym to z nim skonsultować ale tez nie chce czekać bo niedajboże....a wiem ze jak sie juz zacznie to brac to bierze sie do końca - najcześciej do 35, 36 tyg. Szyjke mies, temu miałam 4.1cm a dziś 3:/ nie jest najkrótsza ale sie jednak skróciła...mam doła dziś więc sie nie odwołam soryej co jest wszystkie wybyly do careffoura ???
Martynko podziwiam Cie za ten czyn... Zwykle to sie do Krakowa ucieka... Ja bym go na Lublin nie zamieniła bo wiem ze w Lublinie z praca kiepskawo... Ale mysle ze znajdziesz cos sobie no i grunt ze M.pracuje...ewa86 widzę, że jesteś z Krakowa
Mieszkałam 7 lat w Krakowie, wyprowadziłam się do Lublina, za sercem, ale meega tęsknię za Krakowem :---(
Odwiedzam to miasto jak najczęściej się da, ale to nie to samo...
Kraków, Kraków..........tęsknię.....:---(