reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

gufi szkoda ze nam opatrznosc nie daje na dzidzia jak jednej z nas. ale bym juz chciala miec sumienie czyste ze mam juz wszystko dla dzidzia...ahhh jeszcze moj tez musi poczekac

reklama
Martyna ja też nie znam żadnego Boryska oprócz tego co go wymieniłaś oczywiście i to imię jako jedno z niewielu nie kojarzyłąo mi się ze znajomymi których nie lubię, albo znajomymi którrzy mieli pecha itp itd:) neutralne jak dla mnie i śliczne imię dla chłopczyka:)

Mi się imię spodobał równie moccno, i już innego sobie nie wyobrażam, powtarzam sobie ciągle Borys, Borys, Borysek :-D:-D:-D

Dzięki dziewczyny za skopanie tyłka:) zakupy zróbione, ledwo doniesione... sarkę wczoraj opierniczyłam a samej mi się dziś nazbierało z 10 kg.... :)

Jak to 10 kg?kochana nie możesz tak, nie dźwigaj, teraz mam wyrzuty sumienia, że byłam jedną z tych która skopała ci tyłek do roboty :zawstydzona/y:

AAA!!! i kciuki poprosimy z Boryskiem, wizytujemy się dzisiaj:):) i mam taką ogromną nadzieję na 3d...... echhhh trzyamjcie kciuki:)

Kciuki zaciśnięteee!!!Mój Borysek też trzyma kciuki!!!Powodzenia i czekamy na wieści:happy:

Jupi! Się zmobilizowałam i skończyłam jedno zlecenie. Wyszło za 210 zł, ale dobre i to, jak na 2 godziny pracy ;)

Bravo, ja tam Ci zazdroszczę tych 210 zł, więc się ciesz :-D:-D:-D:-D jak na 2h pracy to superowo:-D

Ale od siedzenia przy biurku coś mnie zaczęły skurcze łapać, więc chyba się położę chwilę. Raz jak wstałam, to mnie taki chwycił, że mało nie upadłam... A wieczorem impreza-niespodzianka - pożegnanie znajomych, którzy wyjeżdżają do Anglii na 3 lata. Trzeba się trochę podkurować do dwudziestej.

Uważaj moja droga na siebie, może więcej wstawaj jak dużo siedzisz w jednej pozycji, poleż chwileczke, odpoczywaj odpoczywaj bo przecież dzidzia musi być zdrowa, a po co mają ci jakieś bóle dokuczać :happy2:

[
ej co jest wszystkie wybyly do careffoura ???:szok::-D:-D

No chyba tak :-D:-D:-D:szok::szok:

No właśnie!
Ja tu ostatni dzień bez męża i dostępem do kompa a tu cisza!!!!!

Ja jestem, mąż mój teraz gra w PS'a a ja mam czas na forum, a później oglądamy na wsolen i poźniej ten nowy program TOP Models :tak:

A imię Borys kojarzy mi się z bohaterem serialu "Na wspólnej":tak:. Piękny zresztą:rolleyes:!!! Facet idealnie w moim guście!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

No właaaśnie, ten Borys jeszcze jest...przystojny, i ten rosyjski akcencik...no jest ciacho nie ma co :tak::-):-)

Martyna - gdzieś czytałam o jednym - ponoc skutecznym sposobie na zgagę, ale nie próbowałam, więc nie wiem ile w tym prawdy. Chodzi o.... spermę :laugh2: To nie żart - zresztą z biochemicznego pukntu widzenia jest bogata w białko, co by się zgadzało:tak:
Trzeba zrobic mężowi/chłopakowi loda - ale takiego z połykaniem ;-) Sposób podobno skuteczny i z pewnością spodoba się partnerowi:-)

hehe cristalrose Ty wariacie.....tak się uśmiałam jak to przeczytałam, że mój M. zaczął się pytać, jak mu powiedziałam, to aż oczy mu się zaświeciły...hihihi:-D:-D:-D:-D

missis sprawdzaj sobie oferty na http://wroclaw.gumtree.pl/ tam za darmo ludzie wystawiają oferty, więc większość jest jednak bez pośrednictwa biura. Mieszkałam kilka lat w Krakowie i tam ta strona hula wyśmienicie, z tego co widzę we Wrocławiu też całkiem porządku.

ewa86 widzę, że jesteś z Krakowa:-D:-D:-D
Mieszkałam 7 lat w Krakowie, wyprowadziłam się do Lublina, za sercem, ale meega tęsknię za Krakowem :-:)-:)-(
Odwiedzam to miasto jak najczęściej się da, ale to nie to samo...

Może masz kogoś chętnego, kto szuka mieszkania do wynajęcia w Krakowie?
Wszelkie info na priv.

Kraków, Kraków..........tęsknię.....:-:)-:)-(

ej co jest wszystkie wybyly do careffoura ???:szok::-D:-D
no ja niestety nie carrefura ale na ize przyjęć pojechałam.....nie dawały mi spokoju te skurcze, tam mnie przebadali, zrobili USG dopochwowo i przez brzuch, och wymęczyli nas, i jak to określili zagrożenie porodem przedwczesnym:(((...mam brac Fenoterol i Isptin czyli missiiss podajmy sobie rekę;/ do tego nospę oczywiście i magnez. Ja Ty sie missiiss czujesz po tych tabletkach bo poczytałam o tym trochę i dziewczyny piszą o bardzo nieciekawych skutkach ubocznych (tachykardia) masz też?? oczywiście to nieważne i jak trzeba to trzeba...wizytę mam w ponidz. u swojego gina, chciałabym to z nim skonsultować ale tez nie chce czekać bo niedajboże....a wiem ze jak sie juz zacznie to brac to bierze sie do końca - najcześciej do 35, 36 tyg. Szyjke mies, temu miałam 4.1cm a dziś 3:/ nie jest najkrótsza ale sie jednak skróciła...mam doła dziś więc sie nie odwołam sory

ojejjj sarka przykro mi, że tak się podziało....
Cholerka dbaj teraz o siebie i dzidziusia...skonsultuj to ze swoim ginem, a jeśli dostałaś jakieś leki to lekarze wiedzą co robia i nie powinno ci sie nic dziać...

3mam kciuki żeby wszystko było w porządku, daj znać jak juz będziesz po wizycie u gina

Scissskam

Sarka jejku mam nadzieje że wszystko będzie dobrze....
Ja też dziś po wizycie i też zdołowana ale o tym napiszę na odpowiednim wątku.

a ja jakiś taki ciężki dzień miałam. jedyny plus to spotkałam się z koleżankami więc trochę przyjemności ale poza tym to tylko się z ojcem kłóciłam i już mam dosyć. czekam z niecierpliwością na niedzielę i na wyjazd do mężulka. dopiero w niedziele wyjechał a ja już wytrzymać bez niego nie mogę :)

reklama
ewa86 widzę, że jesteś z Krakowa:-D:-D:-D
Mieszkałam 7 lat w Krakowie, wyprowadziłam się do Lublina, za sercem, ale meega tęsknię za Krakowem :-:)-:)-(
Odwiedzam to miasto jak najczęściej się da, ale to nie to samo...
Kraków, Kraków..........tęsknię.....:-:)-:)-(
Martynko podziwiam Cie za ten czyn... Zwykle to sie do Krakowa ucieka... Ja bym go na Lublin nie zamieniła bo wiem ze w Lublinie z praca kiepskawo... Ale mysle ze znajdziesz cos sobie no i grunt ze M.pracuje...
Cristalrose jestes mega-tez parsknelam smiechem na Twoją zgagową radę... a tu mi jeszcze Bridget Jones w tle leci na zmiane z Sex w Wielkim Miescie-juz je widzialam po kilka razy ale co tam jak mnie pozytywnie nastrajają te filmy :)
Missiiss ty sie tak nie przejmuj wynajmujacymi wariatami-ja tez mu zycze zeby mu studenci pokazali co potrafią... A z czasem na pewno znajdziecie cos fajnego i w dobrej cenie-nie panikuj przeciez masz gdzie mieszkać a sobie przez ten czas zaoszczedzicie:) buziak do góry:)
sarka trzymam kciuki za to zeby sie szyjka juz nie skracała-oszczedzaj sie i głowa do góry bedzie dobrze zobaczysz...

Do góry