reklama
margaryt przeczytaj co masz napisane pod swoim suwaczkiem)))))
Spać a nie harcować!
T
Tunia85
Gość
margaryt nic się nie martw, moja Zuzia wypycha tak brzuch codziennie rano i wieczorem, dziś też myślałam, że mi wyskoczy przez skórę, aż czasem to nieprzyjemne więc na pewno jest wszystko ok, a jeśli brzuch twardy tam gdzie dzidzia wypycha to właśnie twardy bo to dzidzia pod skórą..
(: Anka :)
Fanka BB :)
Hej dziewczynki :-)
Dzisiejsza noc to byl szczyt.
Poszlam spac ok. polnocy. Zasnelam po 1:00. O 2:00 pobudka na siusiu (zasypaialm do 2:30). O 4:00 bol brzucha z powodu glodu wiec cos zjadlam, bo nie dalo sie go ignorowac, i zasypialam do 5:00 (w miedzyczasie stwierdzilam ze mezowi kanapki do pracy zrobie, skoro i tak zasnac nie moge). Pobudka o 7:00 na siusiu (zasypialam do 7:30) Normalnie paranoja Mialam wyjsc do pracy na 10 a dopiero sie szykuje... -_-
margaryt jak mozesz nei czuc ruchow i jednoczesnie czuc ze dzidzia sie rozpycha? Wiec chyba jednak czulas ruchy ;-)
Dzisiejsza noc to byl szczyt.
Poszlam spac ok. polnocy. Zasnelam po 1:00. O 2:00 pobudka na siusiu (zasypaialm do 2:30). O 4:00 bol brzucha z powodu glodu wiec cos zjadlam, bo nie dalo sie go ignorowac, i zasypialam do 5:00 (w miedzyczasie stwierdzilam ze mezowi kanapki do pracy zrobie, skoro i tak zasnac nie moge). Pobudka o 7:00 na siusiu (zasypialam do 7:30) Normalnie paranoja Mialam wyjsc do pracy na 10 a dopiero sie szykuje... -_-
margaryt jak mozesz nei czuc ruchow i jednoczesnie czuc ze dzidzia sie rozpycha? Wiec chyba jednak czulas ruchy ;-)
reklama
Hej dziewczynki :-)
Nie czuje kopniaków ani ruchów. Jedyne co to ostatnio czułam nacisk na pęcherz od środka, jakby ktoś na niego stanął a dziś w nocy dzidź pewnie dupsko wypchnął i dlatego jedna strona brzucha była twarda i uniesiona. Samego ruchu nie czułam
Podziel się: