reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
a ja jak zwykle w domku okupuje skypa z moim A. pokazywałam mu własnie nagranie i fotki z naszym maleństwem :) szkoda, że tym razem nie był ze mną ale czasami tak niestety trzeba. ktoś musi nas utrzymywać hehe

Hej dziewczyny, ja zapisałam sie do szkoły rodzenia przyszpitalnej. 6 zajęć po półtorej godzinki, koszt 300zł. Słyszałam już wiele opinii, że nie warto bo to nic nie daje. Ja z mężem idziemy z ciekawości, może jednak sie dowiemy czegoś ciekawego:-)
na pewno o pielegnacji dziecka i o porodzie bedzie ;-) ja sie nie wybieram jak dla mnie to te same informacje w kazdej gazecie o ciazy sa za 1,20 a nie 300 :-)

Tunia idz do szkoly rodzenia. Tam nie tylko o porodzie naturalnym sie mowi, ale tez o pielegnacji noworodka, o karmieniu piersia, o pomocy meza/partnera i jego opiece nad zona i malenstwem. Mysle ze warto. :)

My idziemy do SR bo to nasze piewsze dziecko, no i szkola darmowa. :)

apgaj łooojesu. Jacys swiadkowie tego zdarzenia? bylaby podpora w sadzie.'

Halo Brzuchate Laseczki:)

Jakoś noc średnio przespana po tych wczorajszych wydarzeniach. Dziś siedzę sama w domu do 17ej, ale mają przyjść kumpela i siostra w odwiedziny więc spoko.
Kliwia tak, są świadkowie, mój facet właśnie na policji siedzi i składa zeznania. Czekam właśnie na telefon od Niego, czy po takich zeznaniach policja jedzie do tej wariatki czy jak to jest?
Ech milutkiego dnia dla Was! zero stresu, masę radości:)

No to ja się dołączam do grona niewyspanych dziś. Pół nocy nie spałam, bo miałam wrażenie, że coraz bardziej mnie brzuch boli, ale to chyba z tych nerwów... Zaczynam kurację - co najmniej tydzień leżenia i pochłanianie magnezu...

reklama
No i mam wieści z policji. Nic jej nie mogą zrobić...skoro nie ma śladów po pobiciu to lipa. Nawet nie pojadą do niej, bo może by przystopowała trochę. No ale jakbym zauważyła ją pod blokiem to od razu mam dzwonić na policję...normalnie jak w jakiejś telenoweli...

Do góry