reklama
Elena
Grudniówka 2010
Kolejny dowód na to, że lepiej zapinać pasy:
Kobieta w ciąży ranna w wypadku - Wiadomości - Polska Lokalna w Interia.pl - Wiadomości, informacje lokalne : Warszawa, Kraków, Poznań
Ja też jeżdżę cały czas w pasach. Odciągam tylko i trzymam w ręku,że nawet jak sie zahamuje to trzymają.
H
hałabała
Gość
na pewno o pielegnacji dziecka i o porodzie bedzie ;-) ja sie nie wybieram jak dla mnie to te same informacje w kazdej gazecie o ciazy sa za 1,20 a nie 300 :-)Hej dziewczyny, ja zapisałam sie do szkoły rodzenia przyszpitalnej. 6 zajęć po półtorej godzinki, koszt 300zł. Słyszałam już wiele opinii, że nie warto bo to nic nie daje. Ja z mężem idziemy z ciekawości, może jednak sie dowiemy czegoś ciekawego:-)
Tunia idz do szkoly rodzenia. Tam nie tylko o porodzie naturalnym sie mowi, ale tez o pielegnacji noworodka, o karmieniu piersia, o pomocy meza/partnera i jego opiece nad zona i malenstwem. Mysle ze warto.
My idziemy do SR bo to nasze piewsze dziecko, no i szkola darmowa.
apgaj łooojesu. Jacys swiadkowie tego zdarzenia? bylaby podpora w sadzie.'
My idziemy do SR bo to nasze piewsze dziecko, no i szkola darmowa.
apgaj łooojesu. Jacys swiadkowie tego zdarzenia? bylaby podpora w sadzie.'
agaj44
Fanka BB :)
Halo Brzuchate Laseczki
Jakoś noc średnio przespana po tych wczorajszych wydarzeniach. Dziś siedzę sama w domu do 17ej, ale mają przyjść kumpela i siostra w odwiedziny więc spoko.
Kliwia tak, są świadkowie, mój facet właśnie na policji siedzi i składa zeznania. Czekam właśnie na telefon od Niego, czy po takich zeznaniach policja jedzie do tej wariatki czy jak to jest?
Ech milutkiego dnia dla Was! zero stresu, masę radości
Jakoś noc średnio przespana po tych wczorajszych wydarzeniach. Dziś siedzę sama w domu do 17ej, ale mają przyjść kumpela i siostra w odwiedziny więc spoko.
Kliwia tak, są świadkowie, mój facet właśnie na policji siedzi i składa zeznania. Czekam właśnie na telefon od Niego, czy po takich zeznaniach policja jedzie do tej wariatki czy jak to jest?
Ech milutkiego dnia dla Was! zero stresu, masę radości
No to ja się dołączam do grona niewyspanych dziś. Pół nocy nie spałam, bo miałam wrażenie, że coraz bardziej mnie brzuch boli, ale to chyba z tych nerwów... Zaczynam kurację - co najmniej tydzień leżenia i pochłanianie magnezu...
reklama
agaj44
Fanka BB :)
No i mam wieści z policji. Nic jej nie mogą zrobić...skoro nie ma śladów po pobiciu to lipa. Nawet nie pojadą do niej, bo może by przystopowała trochę. No ale jakbym zauważyła ją pod blokiem to od razu mam dzwonić na policję...normalnie jak w jakiejś telenoweli...
Podziel się: