boze!!!!!!!! dziewczyny wasze kciuki sa nieocenione
! łłłłłłąąąaaaaaaa maz dostal prace wlasnie dwonili
haha jezu kochane jestescie!!!!!!!!! kochane i nieocenione
i dziekuje wam bardzo
teraz do szczescia brakuje mi tylko tego zeby dzidzius sie nie urodzil wczesniej niz w polowie listopada ajuz bedzie wszystko dobrze
moze w koncu los da nam szczescia
jajuz wrocilam z miasta w ogole sie wkurzylam bo umowe z netem wsio szybko zalatwilam i bez roblemow a ze skzola to koszmar...
w ogole pojechalam na jedna ulice i tam mnie wyslali do inne siedzimy na drugi koniec opola pojechalam tam poszlam do ksiegowosci i tam jedna babka mi pomogla sprawdzila wszysto i wcale nie musze doplacac 650 zl jeszcze kurde a w pierwszej siedzibie tak mi pwoiedzieli w ksiegowosci mi wytlumaczyla ze szkola nie ma prawa i maja jeszcze mi oddac wczesniejsze 600zl co zaplacilam a nie chodzilam i wplacone mialam juz po dziekance tzn jak dziekanke zalatwialam... no mniejsza z tym bardzo uprzejma pani o dziwo z ksiegowoscinie z dziekanatu wszytsko wyjasnila pomogla napisac podanie do rektora i do ksiegowosci o zwrot tych pieniedzy zeby szkola nie zajela i super gra gitara
ale sie najezdzilismy ta taksowka 4 razy wzywalismy masakra jakas ale zaatwione a pozniej wchodzimy do domu i tel do krzyska ze jest przyjety
ja pierdykam ale sie ciesze
przepraszam ze tak o sobie tylko ale poprostu no wiecie
jeszcze tylko dzidzia zeby nam sie cala i zdrowa i o czasie urodzila a w ogole chyba nie wiem co zrobie poprostu ze szczescia chyba bede plakac pol roku
ewa dokladnie
dzieci si eprzyzwyczajaja
moja kuzynka duzosprzatala i odkurzala w ciazy i jak sie dzidzior urodzil to on jak spal ona w tym pokoju mogla odkurzac a maly spal jak zabity i nic go nie ruszalo
moj to si eprzyzwyczail doo klapy od kibla tzn do trzasku bo zawsze jak ide siurac to klape poprostu popycham i trzaska o deske
i w nocy i w dzien haha wiec pewnie tym go nie obudze