hej hej, niewyspane i wyspane
sarka całe szczęście nie przyszło mi się sięgać po stopery, dziś już mężulek mniej chrapał i gdyby nie to że coś innego mnie zbudziło to spałabym całą noc dobrze, ale po tym zbudzeniu, to nie mogłam ani jak zasnąć poprzewracałam się na wszystkie możliwe pozycje, ale jak to nie pomogło zrobiłam rundkę po domku - siusiu picie i znowu do łóżka, no i chyba pomogło
a wczoraj wieczorkiem, usiadłam sobie na allegro obejrzeć jakie są jeansy ciążowe, bo ciągle chodzę w lnianych,a na nosie zima i chciałam jechać do sklepu. kiedyś byłam chyba w czerwcu, sklep "dla puszystych" powiem że wtedy odstraszyły mnie ceny bo naprawdę były chyba dla desperatek co już w nic nie mogą wejść, nie no za parę spodni jeansowych na 3 miesiące nie miałam zamiaru płacić 200zł, więc myślałam że poczekam do jesieni i może coś z jesiennych kolekcji będzie taniej, ale gdzie tam - jak oglądałam te jeansy na all, wszedł mąż - a ja mu "pamiętasz jakie były ceny w sklepie za jeansowe ciążówki?" on, że tak, a ja mu no to zobacz jakie są tu ceny i pokazałam pierwsze lepsze które oglądałam (59zł) i wiecie co? on wziął i kliknął przedtem tylko zapytał "takie ci się podobają? to kupimy 2 pary
" no to ja mówię daj wybiorę jakieś inne, ale mówię -bez długich gadek kupił mi to co powybierałam i jeszcze natychmiast zapłacił, więc już w następnym tygodniu poschodzą moje zakupy
normalnie uwielbiam all za to że nie muszę gdzieś jechać do sklepów stać kolejki, a zakupy same do domu przyjeżdżają
kliwia mój mąż też już na grzybach dzwonił że dość dużo nabrał, ale odda to rodzicom "przecież i tak ty tego nie będziesz chciała obierać a damy to rodzicom i się wprosimy na obiadek" to dopiero kombinator
miłego weekendu wszystkim urlopującym i wypoczywającym, a ja lecę depilować drugą nogę - zawsze muszę sobie zrobić przerwę, ale sama się dziwię że jednak zdobyłam się na odwagę zacząć, bo ostatnio tylko goliłam :-)