missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ja mam hemo 13... alle gin moj wlasnie mowil ze w ciazy od 11 jest norma...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
strasznie mnie wczoraj rozśmieszyło to zaproszenie na badania - tajemniczy klient, czy sklepy obsługują ciężarne poza kolejnością, aż mnie kusi żeby napisać na ten tam podany mail, że nie mają co badań robić, bo ludzie udaję,że ciężarnych nie widzą...
Od zapisania się na te badania odstrasza mnie tylko to, że pewnie są robione po galeriach, a ja do najbliższej mam 40 minut jazdy tramwajem, a we wrześniu to może jeszcze gorsze przeżycie niż teraz![]()
och takie maluszki są na prawdę przeurocze:-):-)I ciagle mysle o maluszku ktorego widzialam wczoraj. Mial 3 dni - w poniedzialek urodzil sie brat naszemu chrzesniakowi. Jaka slodzina. Jak pomysle, ze w moim brzuchu ksztaltuje sie podobny maluszek, to sie niezle wzruszam ;-)
!
miłego pilnowania:-):-)Ja koło południa uciekam do siostry, pilnowac jej Pawełka, ale to dobrze bo i Wiktor zmieni otoczenie, tam siostra ma wielki dom i ogród z placykiem zabaw więc jest gdzie szaleć![]()
już mnie małz straszył ze nie puści ale dał sie przekonać na ta moją prawie samotną podróżAluśka wybywaj wybywaj do mamusi -numer telefonu masz- tylko ja potrzebuję z 1h na zebranie się ..![]()
ach ten nie dobry internet oby przestał się już tak zawieszaćcześć mamuśki.
przywitam się i poczytam co naskrobałyście. wczoraj od rana próbowałam się do was odezwać ale mój "cudowny" internet mnie non stop wywalał.... ale spędziłam czas z kumpelami i dzień tak przelecial, że nie miałam czasu pomyśleć, że coś mnie boli itp hehe a przy okazji byłyśmy z koleżanką u lekarza bo ona ma termin na 31 sierpnia i wczoraj ją brzuch zaczął mocno boleć i jej powiedzial, że to już pierwsze oznaki, że niedlugo będzie rodzić więc ma się z dupskiem nie ruszać tylko siedzieć i czekać bo w przeciągu kilku dni będzie musiała śmigać do szpitala![]()
Gratki zostania przyszywaną ciocią:-):-)A ja dziś o 8:45 zostałam ciocią ( przyszywaną ) ślicznej dziewczyneczki. Się mamusia na córunie oczekała- miała termin na 31.07SUUUUPER!
oj pewnie za długo na lewej stronie leżałaś dlatego z bólem sie obudziłaśa ja się w nocy obudziłam z bólem lewego pośladka i lewej nogimyślałam, że zwariuje. ale ogólnie jak was czytam to i tak chyba trzymam się nieźle. tutaj mi dokucza głównie ciśnienie i bez kawy się nie obejdzie i bóle ale takie do przeżycia.
ale jeszcze co mnie martwi najbardziej to kopniaki bardzo nisko brzucha... nie wiem co zrobić i też już myślę, żeby może jeszcze na jutro lub sobotę sie zapisać tu do lekarza, żeby zrobił usg i powiedział czy wszystko dobrze. bo teraz już się denerwuję. chyba, że to normalne co? ale już czułam dużo wyżej kopniaczki a teraz w samym dole
w Poznaniu ide na usg 23 sierpnia, ale najpierw muszę wrocic do Pl dlatego się martwię, żeby wszystko bylo dobrze. chyba jak zrobię teraz usg i potem za tydzień to umówione to nie zaszkodzi co? nie wiem co robić
och te chłopywiecie co mi maz kupil na pierwsza rocznice slubu ??zestaw farmy akrylowe, palete i pedzle
hehe
dal wczesniej bo wyczuwam tutaj maly szantazyk
ano si epoprztykalismy bo chcial gre kupic ale mowie mu ze kasy malo zeby dal sobie spokoj do wrzesnia do wyplaty. no i powiedzialam ze on sobie kupuje a ja nic dawno sobie nie kupilam tylko leki i dla dzidzia nam ale to dla dzidzia nie dla mnie no i sie popsztykalismyi wrocil z prezentem
szantazysta maly emocjonalny juz wiem od kogo moj piesek sie tego nauczyl haha n ale jak ja moge sie teraz na niego gniewac i jak si epyta czy moze sobie kupic to jak moge mowic?? no masakra jakas a zeby w tyk bedzie do 10tego ...bbrr wariat
a i na dodatek babeczka co mi wozek sprzedala akurat bedzie w okolicy i mi podrzuci sama wiec powiedziala ze zwroci mi 40zl na konto za przesylke heheale fajnie sie udalo
moja babcia odbierze paczke bo to w sumie w rodzinnym domku bo nie chcialam juz miec o grata wiecej do pakowania chociaz juz strasznie bym chciala ten wozeczek zobaczyc
no ale za dwa tygodnie zobacze
a i m niedawno przyznal ze dobrze ze go namowilam na ten wozek bo rzeczywiscie kasa nam sie rozejdzie tu ciaglebysmy przekladali a naprawde fajna okazja byla. wiec ciesze sie ze mi w koncu racje przyznal
)
hemoglobinę masz na idealnym poziomieja mam hemo 13... alle gin moj wlasnie mowil ze w ciazy od 11 jest norma...