reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

sarka z mieszkaniem w ogóle był problem, bo byliśmy przekonani widząc ogłoszenia wcześniej, że mieszkań jest dużo i będzie w czym wybierać, ale jak się okazało, w mieście otworzyli nowe centrum handlowe, które jeszcze robotnicy wykańczają, no i wszystkie mieszkania prawie poszły, bo zajmują je właśnie robotnicy, no i nie bardzo mieliśmy w czym wybierać, gdybyśmy się mieli przenosić we wrześniu to już wybór byłby większy, ale to mieszkanie jest komfortowe, C. mówi, że jeszcze pachnie farbą, nowymi panelami i meblami, więc się opłacało, mieszkanie zawsze można zmienić,

kliwia nie wiem jak wygląda kwestia z piwnicą czy zostawianiem wózka na dole, zależy jacy lokatorzy, ja bym się trochę bała żeby mi ktoś tego wózka nie gwizdnął, no ale zobaczymy

Szczęśliwa tosia
- witam nową grudniówkę :-D

mamolka
widziałam to już, jest jako gratis albo na wypsażeniu wózków wielofunkcyjnych i się właśnie zastanawiałam czy mi się to przyda, zobaczę jak będzie w praktyce jak się przeprowadzimy za tydz i będę widzieć to mieszkanie i kamienicę

sarka coś się zbiera tych stricte świątecznych mam :-D ciekawe, która się rozpakuje najbliżej tego terminu albo w wyznaczonym dniu :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tunia - to super, ze mieszkanko macie juz na oku. to 4 pietro to rzeczywisice troche minus. targanie wozka nie wchodzi w gre, ale potem wniesc takiego spiacego 1,5 roczniaka to tez nie lada wyczyn. no ale przeciez to nie wasze docelowe mieszkanie!

mamolka - oszczedzaj sie w takim razie i wybieraj zamiast dlugich spacerow np. plac zabaw. tam sie dziecko nabiega, a ty mozesz choc chwile posiedziec. mi akurat spacery sluza, ale jak wroce z takiego 2 godzinnego, to sapie jak slon ;-)

Tosia - ja tez mam termin na 24.12. Witaj :-)

moj maz zabral mala do zoo, wiec mam jakies 3 godzinki wytchnienia. pewnie poswiece je na sprzatanie, bo mieszkanko jest w stanie srednim :baffled: buu, jutro do pracy ....

witam wszyskich!

od jakiegos czasu zagladam tutaj do was i zdarza sie to coraz czesciej, wiec tez postanowalm sie przdstawic i do was przylaczyc :-)

nazywam sie Magda, jestem ze śląska i
czekamy na naszego pierwszego szkraba,
ktory zapowiada sie
wg OM 23.12.2010 ,
wg USG 29.12.2010 ,
a wg mnie 27.12.2010 :-)
a do tego bedzie to Wojtuś - dowody czarno na bialym sa :-)

pozdrawiam wszystkie szczesliwe przyszle mamusie:-)

JA PIER************************************************!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomijając fakt jak to się stało ...proszę jeszcze raz mamy które mają termin po 21 grudnia o podanie swoich terminów

bo właśnie je straciłam

Ostatnia edycja:
JA PIER************************************************!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomijając fakt jak to się stało ...proszę jeszcze raz mamy które mają termin po 22 grudnia o podanie swoich terminów

bo właśnie je straciłam

a czy sam 22 grudzień też wchodzi w grę? bo ja właśnie taki termin mam

a tak w ogole to dzień doberek :)
u nas póki co nie pada i nawet trochę słoneczko się przebija <wow> myangel szkoda, że teraz weekend się nie wybraliście na wycieczkę bo widoczność bardzo dobra. no i tym sposobem może sobie pospaceruje nad oceanem huraaa

Tunia cieżko z tym 4 piętrem ale pomyśl sobie, że tyle ludzi to przeżylo i też z dzieciaczkami, że też na pewno dacie sobie radę.

miłego dnia dziewczyny

ps. witam nową mamusię :)

Ostatnia edycja:
i ja sie witam :) spalam dzisiaj do 10.30 :D

na szczescie moj malutki przekrecil sie i nie kopie juz na dole boze jak sie balam bo mnie bolalo jak kopal :/ ale jest ok... :)

witam nowe grudnioweczki :) ale nas ostatnio przybywa :)

reklama
poczytałam, zobaczyłam co u was i spadam. czas się ubrać i wyciągnąć mężulka na ten spacerek... normalnie jestem w szoku, że nie pada!
zyczę wam bezstresowego dnia, bez bóli i skurczy :D

Do góry