T
Tunia85
Gość
sarka z mieszkaniem w ogóle był problem, bo byliśmy przekonani widząc ogłoszenia wcześniej, że mieszkań jest dużo i będzie w czym wybierać, ale jak się okazało, w mieście otworzyli nowe centrum handlowe, które jeszcze robotnicy wykańczają, no i wszystkie mieszkania prawie poszły, bo zajmują je właśnie robotnicy, no i nie bardzo mieliśmy w czym wybierać, gdybyśmy się mieli przenosić we wrześniu to już wybór byłby większy, ale to mieszkanie jest komfortowe, C. mówi, że jeszcze pachnie farbą, nowymi panelami i meblami, więc się opłacało, mieszkanie zawsze można zmienić,
kliwia nie wiem jak wygląda kwestia z piwnicą czy zostawianiem wózka na dole, zależy jacy lokatorzy, ja bym się trochę bała żeby mi ktoś tego wózka nie gwizdnął, no ale zobaczymy
Szczęśliwa tosia - witam nową grudniówkę
mamolka widziałam to już, jest jako gratis albo na wypsażeniu wózków wielofunkcyjnych i się właśnie zastanawiałam czy mi się to przyda, zobaczę jak będzie w praktyce jak się przeprowadzimy za tydz i będę widzieć to mieszkanie i kamienicę
sarka coś się zbiera tych stricte świątecznych mam ciekawe, która się rozpakuje najbliżej tego terminu albo w wyznaczonym dniu
kliwia nie wiem jak wygląda kwestia z piwnicą czy zostawianiem wózka na dole, zależy jacy lokatorzy, ja bym się trochę bała żeby mi ktoś tego wózka nie gwizdnął, no ale zobaczymy
Szczęśliwa tosia - witam nową grudniówkę
mamolka widziałam to już, jest jako gratis albo na wypsażeniu wózków wielofunkcyjnych i się właśnie zastanawiałam czy mi się to przyda, zobaczę jak będzie w praktyce jak się przeprowadzimy za tydz i będę widzieć to mieszkanie i kamienicę
sarka coś się zbiera tych stricte świątecznych mam ciekawe, która się rozpakuje najbliżej tego terminu albo w wyznaczonym dniu
Ostatnio edytowane przez moderatora: