reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej dziewuszki.
mąż wyskoczył do sklepu więc wpadłam sie przywitać i lecę pod prysznic a potem w końcu na zakupy!
tylko ta irlandzka pogoda mnie dobija... ale jak bym miala czekać aż się polepszy to możliwe, że przez najbliższe dwa tygodnie bym z domu nie wyszła hehe poza tym to czuje się jak na wakacjach :) choć w chłodniejszych klimatach ale za oknem mam góry, a wszędzie dookoła pełno turystów. mam nadzieję, że jutro nię będzie deszczu przynjamniej bo chciałabym sobie nad oceanem trochę pospacerować.
miłego dnia mamuśki!

reklama
A ja tez będę grudniowa mamuśką, a dokładniej Bożo Narodzeniową, bo mam termin na 25 grudnia także jeszcze troche czasu przed nami dziewczyny i życzę dużo radości w ciąży i radości z rosnącego Maleństwa :)) oby do końca.......

witam nową mamę :-D ja też mam termin na 25 grudnia, no ale zobaczymy kiedy dzidziuś zechce wyjść:-D

A ja tez będę grudniowa mamuśką, a dokładniej Bożo Narodzeniową, bo mam termin na 25 grudnia także jeszcze troche czasu przed nami dziewczyny i życzę dużo radości w ciąży i radości z rosnącego Maleństwa :)) oby do końca.......

witam nową mamę :-D ja też mam termin na 25 grudnia, no ale zobaczymy kiedy dzidziuś zechce wyjść:-D

Witam;)

witam nowa mamusie z takim terminem jak ja:)))

coś mnie głowa boli, muszę kawke sobie strzelić:p
nie przesypiam nocy bo cały czas jestem sama, moj M jak wyszedł wczoraj o 5 rano tak jeszcze go nie ma:/ ciągle w sklepie na pełnych obrotach, dzis już otwarcie, podobno tłum jak w hipermarkecie...
Coś mi forum muli...wam też?

hej dziewuszki.
mąż wyskoczył do sklepu więc wpadłam sie przywitać i lecę pod prysznic a potem w końcu na zakupy!
tylko ta irlandzka pogoda mnie dobija... ale jak bym miala czekać aż się polepszy to możliwe, że przez najbliższe dwa tygodnie bym z domu nie wyszła hehe poza tym to czuje się jak na wakacjach :) choć w chłodniejszych klimatach ale za oknem mam góry, a wszędzie dookoła pełno turystów. mam nadzieję, że jutro nię będzie deszczu przynjamniej bo chciałabym sobie nad oceanem trochę pospacerować.
miłego dnia mamuśki!

to dokładnie tak ja u nas;) szaro, buro i leje, tylko oceanu brakuje hehe

no i Tunia, jest nas 3 z tym terminem, ciekawe która ustrzeli hehehe

kurcze martwię sie bo zawsze rano, jakos koło południa serce mi tak mocno bije, takie mam momenty co napinkala mi serce i puls, potem przechodzi:/
I znowu mam to uczucie gorąca...wy też tak?

Cześć dziewuszki :)

Witam nową ciężarówkę :)

Ja dziś byłam w nocy mamę odwieźć na przystanek autobusowy bo jechała do Dublina na lotnisko o 1 w nocy. Teraz nieprzytomna chodzę bo o pierwszej to ja się zazwyczaj na drugi boczek przewracałam...

Jakieś plany na weekend?

Witajcie Dziewczyny!
Pewnie nie zorientowałyście się że ja na wczasach, bo za wiele się nie udzielałam jeszcze;) Ale przesyłam Wam pozdrowienia z Gór Świętokrzyskich! Niestety nie są to miłe wczasy, ale o tym może po powrocie...wizytę mam 17 ego, mam nadzieję że Maluszek rośnie zdrowo i nie stresuje się tak jak Mama na tych wczasach. Do zobaczenia wkrótce!

reklama
Agaj Może spróbuj się troszkę jednak wyluzować i spędzić miło choć część wakacji... No chyba, ze to siły wyższe. Trzymaj się :)

Do góry