reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
przynajmniej mam do kogo gębę otworzyć, a on mruczeniem odpowie to sobie pogadamy :-D

mogłam jechać z C., ale to jest bieganina kilka dni non stop, a już ostatnio po wypadzie do rodziców wróciłam pół żywa, więc jak on sobie spokojnie da sam radę to niech załatwia

oby szybko się znalazło to mieszkanie, ale myślę, że w takich suwałkach to raczej nie schodzą jak ciepłe bułeczki, bo napływowych ludzi chyba tam nie wiele, poza tym wolałabym żeby było od razu gdzie się wprowadzić, bo w najgorszym razie będziemy musieli po 15 sierpnia przemieszkać trochę u jego rodziców, a tego chciałabym uniknąć,

uciekam pod prysznic i do łóżeczka, jak nie zasnę to obejrzę jeszcze dr'a Hausa

Napewno znajdziecie wymarzone mieszkanko i będe trzymac mocno kciuki!

Zajrzałam na chwilkę do kwietniówek 2011, jeju dopiero co robiłam test 1 kwietnia... milo jest poczytać o ich objawach ciąży i powspominać :-) Ale ten czas leci!!

A zapisujesz się Wiolcia na szkołę rodzenia? Ja się zapisuje, już mam upatrzoną i liczę na to, że tam oswoję trochę swoje lęki. Rodziłam już, ale 11 lat temu i każda ciąża i rozwiązanie jest inne, więc znów nie wiem czego się spodziewać :nerd:

reklama
ja na początku ciąży na myśl o porodzie byłam przerażona. teraz jest lepiej, ale jak się zacznie zbliżać termin to pewnie będę największą panikarą na świecie :-D

Do góry