reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ja jak leciałam samolotem 6 godz. to chyba z 10 razy byłam w kibelku jak nie więcej. Jak masz możliwość to powiedz, że jesteś w ciąży dadzą Ci lepsze miejsce. Mi udało się zgarnąć takie że miałam normalnie nóżki wyprostowane i położone na plecaku więc rewelka:-):-)

reklama
tym to si enie martwie bo bole nogi, kolana i piszczela poprostu mam co rusz jak si epogoda zmienia wiec tylko biodro doszlo :) a moze az ?? na szczescie to bol przemijajacy i akurat narazie mam spokoj :)

maz wyslal cv do firmy na kierownika salonu blisko rodzinnego miasta , tam mamy ziemie za free i moglibysmy odlozyc sobie pieniadze i szybciej zazac sie budowac :) ale jakby sie tak udalo to bym byla szczesliwa :) watpie ze bedzie tak pieknie ale moze chociaz z ta praca sie uda :)wiec trzymajcie mocno kciuki prosze :)

moja dzidzia cos malo aktywna niby ze 4 razy miala czas ze z 8 kopniaczkow dala ale to wszystko a czasem potrafi dobre pol godziny majstrowac cos :) no nic dziwny dzien moze ma hehe :) jutro pewnie bedzie w lepszym humorze :)

missiiss nie tylko Twoja dzidzia miało aktywna. mój leniuch się nie chce ruszać też hehe dobrze, że chociaż na usg dzisiaj zobaczyłam to przynajmniej wiem, że ma się dobrze.

Dziewczyny maluszki tez muszą od czasu do czasu odpoczywać i jak mają normalne warunki w domku (nie za gorąco) to tym bardziej korzystają z okazji i leniu****ą ;-) a może będziecie miały spokojniejsze dzieciaczki niż mój mały terrorysta?? Wtedy to wam będę zazdrościć :-D

missiiss trzymam z Ogryzkiem ogrooomnie mocno kciuki!! W który region Polski byście się wyprowadzali??

zostałam sama... na 4 dni, C. pojechał do suwałk poszukać dla nas mieszkania i pozałatwiać sprawy przed przeprowadzką, wywiózł też część rzeczy, no więc jak do niedzieli jestem sobie sama z kotem to chyba ciągle będę na bb siedzieć:-D

mnie też czasem boli biodro z nogą, prawe, nieprzyjemne to jest, ale cóż, takie uroki,
yyyy, coś miałam napisać odnośnie Waszych postów, ale zapomniałam...

reklama
aha, miałam napisać, że moja dzidzia też od wczoraj jakoś nie daje znaku, że tam jest, ale C. mówi, że wszystko bulgota jak należy więc na pewno jest wszystko ok, ja już myślę tylko pozytywnie, przestałam się nakręcać negatywnie

Do góry