hej. z tym sikaniem to też tak mam, że w nocy muszę wstawać. ale dzisiejszą noc przespałam prawie całą - temperatura w końcu zbita i od razu lepiej. tyle, że gardło nadal boli i ciężko się tego pozbyć. chciałam już na śniadanko czosnek zjeść ale stuknęłam się w głowę, że przecież jeszcze do lekarza potem jadę więc nie mogę się tym póki co faszerować hehe najadałam się tylko chrzanu bo to ostre i też podobno dobrze działa - zabija zarazki itp. oczywiście już byłam u pobrania krwi ale obudziłam się strasznie głodna (jak zawsze hehe) i słaba po dwóch dniach w łóżku więc musiałam wzywać ojca, żeby ruszył dupsko i mnie zawiózł bo sama to bym chyba do garażu nawet nie doszła.
my w tą rocznicę na naszych wakacjach mam nadzieję, że sobie zafundujemy kolacyjkę w jakiejś fajnej knajpce. no a dzień jak dobrze pójdzie to na plaży - moje marzenie to Cala Mondrago - jak byście kiedyś były na Majorce to to jest cudna plaża. choć ich tam zdecydowanie więcej hehe moja kuzynka odkryła tam ostatnio kolejny fajny zakątek, ale mi napisała, że trzeba się wdrapywać po skałach więc jak dla mnie w tym roku odpada hehe
Gosiu to super, że juz się lepiej czujesz :-). My na Majorce nie byliśmy i raczej nas nie ciągnie, za to byliśmy w maju na Ibizie i nie podobało mi się
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Sarka Wszystkiego naj, naj dla Wiktorka
ja to bym chciała, żeby tylko 10 kg mi przybylo przez całą ciąże hehe ale to chyba nierealne skoro już przybyło 6 kg.
no właśnie :-(
Witajcie :-)
mialam wrocic z urlopu w niedziele, ale byla ladna pogoda, wiec zostalysmy do wczorajwpadam tylko na moment, bo zaraz jade do gina. u mnie ok, czuje sie swietnie i bardzo wypoczelam. Ninka byla wyjatkowo grzeczna, taplalysmy sie w jeziorku. troche wpadli moi rodzice, troche maz. dzidzius coraz mocniej kopie
![]()
Super, ze wypoczynek się udał :*
wole nie myslecMoja kolezanka, ktora rodzila teraz w lipcu, przez ostatnie miesiace spala sama, a meza wygonila do innego lozka
Widac ze mezczyzni w ostatnich miesiacach sa zbedni w spaniu
![]()
U nas ten dzień tez coraz bliżej... Mnie mąż budzi chrapaniem a ja jego... sikaniem
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)