reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
A tak Cię boli ciągle czy jak np się poderwiesz nagle z pozycji siedzącej? Wiązadła mogą być już ponaciągane i mi gino tłumaczył, że to normalne że czasem zaboli. Ale jeśli to jest ciągły ból to nie wiem. Mnie boli tylko czasami, przy nagłej zmianie pozycji.

Missi - co ja tutaj czytam? Jakie dołki, jaka izolacja od BB? Mamolka Ci napisała, że wszystko będzie dobrze i będziesz świetną mamusią. Pamiętaj o tym i bądź dobrej myśli, a to połowa sukcesu już.

Olcia - świetne weselicho miałaś u braciszka, super się tak wytańcować, a w ciąży to tym bardziej cieszy. Wiem coś o tym, w zeszłym miesiącu mieliśmy też wesele, ciotki mi mówiły że za dużo tańczę :-)

Sunnflower
- infekcja też może boleć, a nie tylko swędzieć i piec, ale to musi stwierdzić lekarz co się dzieje tak naprawdę. Może to być też infekcja pęcherza moczowego, czasem też tylko boli i nie ma objawów związanych z oddawaniem moczu. Jednak powinnaś to skonsultować z lekarzem, dla pewności i świętego spokoju.

Ja je widziałam na jakimś forum robótkowym już 3 lata temu jak mój Mati był malutki i strasznie żałowałam:-(, że nie umiem na szydełku:no:. Wiele osób mnie uczyło, po prostu antytalencie jeśli chodzi o jeden patyczek:zawstydzona/y::tak:. Natomiast dwa druty:-)....to jest to co lubię!;-)

wpadłam na chwilke ale nie wiem co naskrobałyście dzisiaj. później poczytam jak odzyskam siły. leże z temperaturą, boli mnie gardło i ogólnie czuje się beznadziejnie. tylko mi się ryczeć chce bo jutro mam iść robić wyniki, w środę do gina a w czwartek do Irlandii... no i w ten oto sposób złapałam mega doła :-(

to mleko z miodem, okład na głowę, jak będziesz mieć wysoką temp to chyba trzeba by zbić paracetamolem, mnie jak coś dwa razy rozkładało to wziełam osscillococcinum i pomagało, można to brać w ciąży, to jest homeopatyczne, wit C też można,

Guten Abend ;P
byłam dziś w ZUS-ie i trafiłam na boską babkę, aż normalnie chyba zmienię zdanie o tej instytucji. Wszystko mi cierpliwie i dokładnie wytłumaczyła :) A przy okazji dowiedziałam się, co z tymi składkami na preferencyjnym ZUS-ie- dla prowadzących DG wpisanie członka rodziny do ubezpieczenia na 100% NIE WPŁYWA na wysokość składek :-) a tymczasem idę myć naczynka, teraz moja kolej, bo mąż na obiadokolację pyszne pierożki zrobił mmmmh. Szkoda, że w środę już do pracy wraca :( Miłego wieczoru kurujcie się, nie stresujcie się i cieszcie się tym wyjątkowym stanem o!

Guten Abend ;P
byłam dziś w ZUS-ie i trafiłam na boską babkę, aż normalnie chyba zmienię zdanie o tej instytucji. Wszystko mi cierpliwie i dokładnie wytłumaczyła :) A przy okazji dowiedziałam się, co z tymi składkami na preferencyjnym ZUS-ie- dla prowadzących DG wpisanie członka rodziny do ubezpieczenia na 100% NIE WPŁYWA na wysokość składek :-)

nawet jeśli płaci tą pomniejszoną składkę dla nowych firm przez pierwsze dwa lata prowadzenia działalności, która wynosi 350 zł?

reklama
tunia a twój kotek to wykastrowany/ wysterylizowana? Żeby ci małych nie przyniosła jeśli to ona- bo jak brudna to na bank się po krzakach puszczała :p Będziecie mieli pamiątkę po warszawce ..heheh

na szczęście to kocurek i do tego kastrowany, kociczki nie chciałam właśnie dlatego żeby mi dzieci nie przyniosła, bo wydaje mi się, że ludzie nie chętnie biorą koty, a jeśli już to rasowe

Do góry