reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Missiiss no to musisz sobie załatwić jakieś zajęcie- niekoniecznie masz nam z stąd uciekać :) Może znikniesz na kilka godzin w burzy kordonków, oczek, słupków i półsłupków oraz ciekawych książek.

I tak sobie myślę,, że to nawet dobrze że zamieszkasz na chwilkę u rodziców ( nawet jak im jest to nie na rękę- olej to :D ) bo będziesz miała do kogo buzię otworzyć jak twojego męża nie będzie- może się nie będziesz tak nakręcała.

reklama
moze nie bede hehe :) kurcze a nie mam pomyslow co na szydelku dla synka moge zrobic ... jakos dla dziewuszki wszystko mozna a dla chlopca zero pomyslow. ja to ym oszla poprawila sobie humor zakupami typu posciel , lozeczko, popatrzyla na wozki, karuzele :) tak to mnie relaksuje hehe :)

missiiss po prostu lez jak najwięcej sie da i bedzie wsio ok:tak: Twoje obawy sa uzasadnione ale nie możesz popaść w paranoję!!!
Co do wrocka to poorientujcie się może jak jest z mieszkaniami na psim polu a konkretnie na Poleskiej, to fajna dzielnica, wszystko jest, sami młodzi ludzie z małymi dziećmi, infrastruktura ok, to bloki ale naprawdę wporządku i nawet niedrogo można wynająć (moja siostra tam wynajmuje mieszkanie 60 pare m - 3 pokoje, bardzo ładnie urządzone za 1500zł:tak:
Fajnie by było gdybyś gdzies tu blisko mnie (sępolno) się rozlokowała;-) ale to akurat jedna z najdrozszych dzielnic Wrocławia:baffled:
A o domku za Wrockiem to możemy sobie razem kiedys poplanować bo i my planujemy za jakieś 3 latka coś zacząć stawiac bąź kupić gotowy:tak:

wpadłam na chwilke ale nie wiem co naskrobałyście dzisiaj. później poczytam jak odzyskam siły. leże z temperaturą, boli mnie gardło i ogólnie czuje się beznadziejnie. tylko mi się ryczeć chce bo jutro mam iść robić wyniki, w środę do gina a w czwartek do Irlandii... no i w ten oto sposób złapałam mega doła :-(

missiiss zrób trampeczki:laugh2:! Widziałam takie na necie. Pięęękne:-D!! Gdybym umiała szydełkować:-( to bym takie zrobiła:tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znajdę link to wkleję o jakie mi chodzi!

gosia ooo kurczę, a gdzies się tak załatwiła???:baffled: ale miejmy nadzieję ze jutro wrócisz do formy...zastosuj wszelkie wzmacniające i naturalne sposoby tj. czosnek (ja robię zawsze na kanapce z ogurkiem kiszonym pokrojonym w plasterki a czosnem roztarty na maśle - ogórek troche tłumi smak czosnku), mleko z miodem, herbatę malinową czy lipową. Trzymam kciuki za Twoje zdrówko:tak:

Ja jestem wykończona, do rodziców przyjechała moja 14 letnia kuzynka i zostałam oddeleowana żeby ją po gdyni oprowadzić więc 2,5 godz. przechodziłyśmy:-) i jestem teraz wykończona. Poza tym było strasznie duszno a teraz pada deszcz i spac mi się chce.
Ja miałbym ochotę dziś ściągnąć sobie skórę twarzy całą mnie wysypało małymi syfkami takimi bolącymi dosłownie masakra:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
dziewczyny - może któraś pomoże - od dwóch dni mam ból podbrzusza, tak nisko bardzo - żadne skurcze czy coś w tym stylu - po prostu mnie boli. Dzidzia rusza się normalnie i żadnych innych dolegliwości tylko jakby wydzielina bardziej obfita. Czy te bóle mogą być związane z jakąś infekcją - czy infekcje nie bolą? może któraś z Was tak miała, bo wizyta dopiero za 2 tygodnie...

Do góry