reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Boże miissiiss nie pisz więcej o jakiś zapachach cieczki bo o mało co nie wyrzygałam się na komputer :baffled:

co do zapalenia pęcherza to wystarczy jak się zapiszesz do zwykłego rodzinnego jutro rano, to ci coś wypisze- nie panikuj

tunia a twój kotek to wykastrowany/ wysterylizowana? Żeby ci małych nie przyniosła jeśli to ona- bo jak brudna to na bank się po krzakach puszczała :p Będziecie mieli pamiątkę po warszawce ..heheh

reklama
sarka kurcze to szkoda. cholercia w takim razie musze sie przejsc do przychodni jakiejs... ehhh wolalabym zeby sie ta infekcja nie rozwinela za bardzo i tak mam juz infekcje w srodku jakas ale jeszze 3 globulki ikoniec. jeszcze nie wiem w jakiej dzielnicy narazie tak ogladalismy w necie w cenach sie orientujemy ale konkretnie jeszcze nie szukamy. wiesz poki nie ma moj m roboty pewnej to ciezko szukac jak sie pieniedzy nie wiadomo czy bedzie mialo...

no u chichuachuy porod powinien byc przy weterynarzu. dlateg tym bardziej pilujemy zeby nie przy pierwszej cieczce bylo. bandziora w dzien pilnujemy a w nocy zamykamy w drugim pokoju bo strach. z reszta niunia jeszcze taka malenka jest ...

missiiss a chcecie kupic czy wynająć?

kurcze nie chce mi się dziś gotować, chyba pójde po jakies pierogi do sklepu zz urwisami:confused2:

cześć kobietki

wcale nie będę nadrabiać bo zaszalałyście w weekend i nie mam szans:confused2:

jestem po weselu u brata. Strasznie jestem tym wszystkim zmęczona. Nie dość, że wesele kochanego braciszka to jeszcze byłam świadkiem. Zabawa fantastyczna, jedzonko boskie. Wszystko wyszło idealnie. Ja wytańczyłam się strasznie, ale tak od około 1 w nocy strasznie mnie zaczął boleć brzuch, a konkretnie...pępek:szok:. Chyba przesadziłam z tańcami, ale muza była porywająca i nie mogłam się oprzeć. Poszłam się położyć na godzinkę do hotelu i wróciłam jeszcze (do końca udało mi się zostać)

oczywiście nie obyło się bez przygód... o 15 wyszłam od fryzjera (strasznie długo mnie czesała), a na 16 był ślub. Ja jako świadek miałam być za 20 już w kościele. Mój S. miał mi zapiąć suknię (godzina 15.20) i rozpie....lił zamek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To były chwile grozy. Chciałam go zabić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: całe szczęście moja ciocia jeszcze była i mi zaszyła sukienkę:szok::szok::szok: ja stałam a ona szyła. Szew trzymał całe weselicho:-D...mężczyźni...

sarka wynajac wynajac bo bedziemy chcieli si eneidlugo budowac pod wro (za jakies 2 lata max).

kurcze mam wizyte za tydzien we wtorek jak myslicie pije teraz herbatke zurawinowa 2x1 i wode z cytrynka zeby zakwasic mocz. mam 10 leukocytow i cos tam bakterii bo nie pisze ile. tydzien to nie za dlugo zeby czekac z wizyta u lekarza?? jezeli chodzi o pecherz?? nie chce sobie nic narobic a i w kolejkach nie chce stac czekac w przychodniach . jeszcze robia mi wyrzuty ze nie mam ksiazeczki rumowskiej ale ja z dolnego slaska u nas w ziebicach nie ma czegos takiego i nie wymagaja wiec nie wyrabialam i nie mam zamiaru. wiem panikuje.... :( ale kurde nie chce zeby cos sie stalo przeciez ja juz tak huham i dmucham na zimne i w ogole staram sie jakmoge zeby wszystko dobrz ebylo a tu wiecznie cos boli i boli lub cos innego... szlak mnie juz powoli trafia inie ciesze sie z ciazy mam juz dosc powoli bo moja psychika ciagle mysli o tym ze nzow moze sie wszystko powtorzyc i ze nijaka ze mnie matka skoro nie potrafie utrzymac w brzuszku nawet dzidziusia :( no porpostu...e hhh

missiiss a czemu suni nie dajecie zastrzyków żeby cieczki nie miała??? albo po prostu wysterylizować bo to naprawdę problem kiedy w domu jest drugi pies:/
z tym brzuchem skoro M miał przygode z kibelkiem to może faktycznie jakaś lekka jelitówka...
Gdzie mississ we wrocku dokładnie będziesz mieszkać?:)

Hałabała ja też jestem z Wrocka, :) w jakiej dzielnicy mieszkasz? do jakiego gina chodzisz? :)

fabryczna ,a chodze do Bloka

Nosz kurna Missiiss tobie to tylko tyłek lać i lać.

Dla Antosia byłaś najlepsza mamą pod słońcem- jedyną niepowtarzalną. Dla Jasia również jesteś najlepszą mamą pod słońcem, również jedyną i niepowtarzalną- jego mamą.

Straciłaś dziecko, jednak teraz będziesz ponownie mamą i musisz tylko o tym myśleć.

Jeżeli nie masz objawów z układu moczowego to myślę, że ten tydzień nie zrobi różnicy. Spokojnie - to twojemu dziecku nie zaszkodzi- a raczej tobie ;-)

No i nie wiem jak to powiedzieć by ciebie nie urazić- jeżeli będziesz chodziła na IP z byle powodu to w końcu ciebie zapamiętaj jako przewrażliwioną ciężarną i jak naprawdę będzie się coś działo to zbagatelizują sytuację... :-(

mamolka narazie tylko raz bylam z tym krwawieniem co mnie zostawic chcieli. masz racje ze jestem ich mama ale wkurza mnie ze moje fdzieci sa zdrowiutkie a moja glupia szyjka nie pozwala wystarczajaco dlugo ich utrzymac w brzuszku :(
co do pecherza to tylko czesto siusiu chodze ale nic nie boli. bede pila ta zurawinowa i wode z cytryna to wytrzymam. chyba ze jutro pojde do rodzinnego -zobacze. kurcze czlowiek sie stara i chce jak najlepiej a czasem z tego dupa wychodzi... ja juz wiecej niz zrobic nie moge. leze nie wyhodze z domu, nie chodze po schodach, biore leki oby to pomogo wszystko bo nie wiem co zrobie jesli sie nie uda... chyba sie powinnam odizolowac ciut od forum na jakis czas zeby was nie meczyc moimi dolami :/

reklama
Odłącz się od całego netu:tak:!!!!!!!!! A zostaw tylko bb:-D! Żebyś niepotrzebnie nie szukała jakiś nowych często sprzecznych wyjaśnień dokuczających dolegliwości.
Każdej z nas by się to chyba przydało:-D! W tej ciąży mam ciągły dostęp do neta i co zakłuje, co zaboli to zaraz porównuję i szukam co piszą w internecie! A potem niepotrzebnie się nerwuję!:zawstydzona/y:

A dołami możesz męczyć. Przecież wszystkie jesteśmy jak wielka grupa wsparcia.:-)

Do góry