reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

a i jeszcze się pochwalę moją nową bluzeczką, którą dostałam od koleżanki

Załączniki

• IMG000022.jpg
    IMG000022.jpg
    6,8 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Witam was grudnioweczki z ranca.Mowie wam dzien dobry i do `zobaczenia` za dwa tygodnie bo dzis w koncu jade do PL:-)Jedziemy prosto nad morze tylko nie wiem co bedzie z kapiela bo temat stroju kapielowego mnie dobija.Cyce mi tak urosly ze szok:szok:Tak wiec nie wiem czy cos znajde bo jak na razie to nic.Zycze wam samych radosnych dni i duuuzy buziak dla wszystkich;-).

Ostatnia edycja:
dzień doberek wszystkim:-)
sunnflower- bluzka super:) Ja czekam na przesyłkę z allegro, bo kupiłam coś w Twoim stylu. Dam znać jak jakościowo:)
JA od wczoraj do nd sama bo mój kochany wyjechał służbowo. Upał od rana, więc spacerek wieczorkiem a teraz nie wysuwam nosa z mieszkania;-) MILUTKIEGO DNIA DLA WAS!BUZIAKI:-)

ciekawe jakimy WY bedziecie matkami dla swoich synkow ;)

sunflower pochwal sie rybkami w watku o uzdolnionych grudniowkach - jestem strasznie ciekawy. I na pewno bede mial kilka pytan ;)

Dzis przyjezdzaja moi rodzice :)

sunflower świetna bluzka:cool2:!!!!!!!!!! Też bym taką chciała ale szkoda mi kaski, bo potem już bym nie założyła jej, jest jednoznaczna!:-D

Asia udanego wypoczynku!:-)

Ja dziś odebrałam wyniki testu pappa i są baaaardzo dobre:cool2:! Z pleckami też już coraz lepiej! Dzisiaj pierwszy raz mogłam się normalnie podetrzeć:-D!!! Co wcześniej nie było możliwe:dry:! Także byle do przodu!;-)

krolcia :***** super!!

Szwarou a jakimi matkami mamy być dla naszych synów?? oczywiście że najlepszymi, bez dwóch zdań!:)

witam was kobitki w ten upalny dzień. gorąco na maksa. ja nadal biegam za strojem bo też mam problem, że gatki są dobre, a staniki to wszystkie za małe :-) ale w taką gorączkę to średnio chce mi się wychodzić z domku. godzinę temu mój termometr na dworze w cieniu pokazywał 30 stopni. teraz wolę nie patrzeć hehe

Szwarou już ja doskonale wiem jak wychować syneczka :] Wpoję mu takie wartości, że będzie doskonałym mężem a jeszcze lepszym synkiem :D

reklama
Ja wiem ze najlepszymi - pisalem to w kontekscie tego ze syn to zawsze przez matke rozpieszczany i niektore pisaly ze stary kon a ona nadal mu pierze gotuje zakupy robi itp :)
Ciekawe czy wy bedziecie potrafily inaczej :] - oby tak :]

Do góry