reklama
Witam was grudnioweczki z ranca.Mowie wam dzien dobry i do `zobaczenia` za dwa tygodnie bo dzis w koncu jade do PL:-)Jedziemy prosto nad morze tylko nie wiem co bedzie z kapiela bo temat stroju kapielowego mnie dobija.Cyce mi tak urosly ze szokTak wiec nie wiem czy cos znajde bo jak na razie to nic.Zycze wam samych radosnych dni i duuuzy buziak dla wszystkich;-).
Ostatnia edycja:
agaj44
Fanka BB :)
dzień doberek wszystkim:-)
sunnflower- bluzka super Ja czekam na przesyłkę z allegro, bo kupiłam coś w Twoim stylu. Dam znać jak jakościowo
JA od wczoraj do nd sama bo mój kochany wyjechał służbowo. Upał od rana, więc spacerek wieczorkiem a teraz nie wysuwam nosa z mieszkania;-) MILUTKIEGO DNIA DLA WAS!BUZIAKI:-)
sunnflower- bluzka super Ja czekam na przesyłkę z allegro, bo kupiłam coś w Twoim stylu. Dam znać jak jakościowo
JA od wczoraj do nd sama bo mój kochany wyjechał służbowo. Upał od rana, więc spacerek wieczorkiem a teraz nie wysuwam nosa z mieszkania;-) MILUTKIEGO DNIA DLA WAS!BUZIAKI:-)
kotkanadachu
Zaangażowana w BB
Kurcze ale wam dobrze , ja też tak chcę nad morze ...... miłego wypoczynku .
ciekawe jakimy WY bedziecie matkami dla swoich synkow
sunflower pochwal sie rybkami w watku o uzdolnionych grudniowkach - jestem strasznie ciekawy. I na pewno bede mial kilka pytan
Dzis przyjezdzaja moi rodzice
sunflower pochwal sie rybkami w watku o uzdolnionych grudniowkach - jestem strasznie ciekawy. I na pewno bede mial kilka pytan
Dzis przyjezdzaja moi rodzice
krolcia
Fanka BB :)
sunflower świetna bluzka!!!!!!!!!! Też bym taką chciała ale szkoda mi kaski, bo potem już bym nie założyła jej, jest jednoznaczna!
Asia udanego wypoczynku!:-)
Ja dziś odebrałam wyniki testu pappa i są baaaardzo dobre! Z pleckami też już coraz lepiej! Dzisiaj pierwszy raz mogłam się normalnie podetrzeć!!! Co wcześniej nie było możliwe! Także byle do przodu!;-)
Asia udanego wypoczynku!:-)
Ja dziś odebrałam wyniki testu pappa i są baaaardzo dobre! Z pleckami też już coraz lepiej! Dzisiaj pierwszy raz mogłam się normalnie podetrzeć!!! Co wcześniej nie było możliwe! Także byle do przodu!;-)
witam was kobitki w ten upalny dzień. gorąco na maksa. ja nadal biegam za strojem bo też mam problem, że gatki są dobre, a staniki to wszystkie za małe :-) ale w taką gorączkę to średnio chce mi się wychodzić z domku. godzinę temu mój termometr na dworze w cieniu pokazywał 30 stopni. teraz wolę nie patrzeć hehe
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Szwarou już ja doskonale wiem jak wychować syneczka :] Wpoję mu takie wartości, że będzie doskonałym mężem a jeszcze lepszym synkiem
reklama
Ja wiem ze najlepszymi - pisalem to w kontekscie tego ze syn to zawsze przez matke rozpieszczany i niektore pisaly ze stary kon a ona nadal mu pierze gotuje zakupy robi itp
Ciekawe czy wy bedziecie potrafily inaczej :] - oby tak :]
Ciekawe czy wy bedziecie potrafily inaczej :] - oby tak :]
Podziel się: