reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

nawet was nie nadrabiam, lecicie jak szalone.

u mnie remnont kuchni prawie doszedl do konca. jeszcze tylko pan gazownik wpadnie ze srubkami [te od producenta byby za male do wywierconych dziurek w plycie gazowej] i elektryk wpadnie za dwa dni, bo dzisiaj troche zrobil, ale musial rozebrac bo jednak musielismy sprobowac wkleic puszki pod plyte w scianie, i trroche poucinac te puszki. ech

od dzis mam tydzien L4 - odpoczne sobie :] uff

jeszcze tylko panele, szafa wnekowa i malowanie scian, plus zakup rolet i remont w mieszknaku zakonczony :] w koncu :]

w poniedzialek mialam wizyte. plci nie ozbaczyla. usg trwalo 3 minuty, skasowala mnie jak za wizyte bez usg. i w ogole jakas zdegustowana wyszlam z wizyty. ech.
ale na natsepnej wizycie robimy nagranie :D

reklama
A własnie miałam gdzies sprawdzić wynik tego meczu.

Niecierpliwie czekam na męża. Pewnie dopiero ok północy będzie w domu. Dobranoc dziewczynki.

Dzień dobry
Jak to jest że wy jeszcze śpicie a ja od 6 nie?? Aaa już wiem! dcałą noc męczyla mnie zgaga! I dalej męczy:baffled: Nawet mleka (najlepszy lek na zgage w ciazy) nie pomaga na długo :-( Musze sobie dzisiaj zrobić jakies lekko strawne potrawy i 0 słodyczy (a to ci nowość:-D). Wy tez takie macie problemy ze zgagą??

Lecę nadrobic inne wątki ;-)

Hej :)

Wiolcia ja też dziś jestem ranny ptaszek. Zgaga mnie nie męczy ale chyba po prostu się wyspałam. Współczuje zgagi ale jak bardzo męczy lepiej coś wziąć. Miałam parę razy pod koniec ciąży z Zuzą i wiem, że to nic przyjemnego. Oby wystąpiła tylko przejściowo.

Dzień dobry
Jak to jest że wy jeszcze śpicie a ja od 6 nie?? Aaa już wiem! dcałą noc męczyla mnie zgaga! I dalej męczy:baffled: Nawet mleka (najlepszy lek na zgage w ciazy) nie pomaga na długo :-( Musze sobie dzisiaj zrobić jakies lekko strawne potrawy i 0 słodyczy (a to ci nowość:-D). Wy tez takie macie problemy ze zgagą??

Lecę nadrobic inne wątki ;-)

dzień dobry z raniutka
Wiolcia ja też nie śpię od 6 :-) problem ze zgagą też miałam okropny dopóki całkowicie nie odstawiłam wszystko co słodkie, nawet woda smakowa co zawiera cukier powodowała koszmarną zgagę. teraz po prostu zapijam się wodą, no i moje przekąski to niestety nie słodycze a kanapki i owoce. da się wytrzymać, bo mam tak od Wielkanocy:-D powiem że w pierwszej ciąży tez tak miałam gdzieś do 7 miesiąca ciąży a potem nadrobiłam za wszystkie miesiące:happy2:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.... kurcze Hiszpanie wygrali a ja kibicowałam Niemcom - no już współczuję tej ośmiornicy co przepowiedziała taki rezultat meczu - pewnie ją zjedzą.
No i znów słońce i znów będzie gorąco - a widziałyście w sobotę i niedzielę 34-35 stopni - normalnie się ugotuję na tym moim poddaszu...
Zgagi na szczęście póki co nie mam i oby tak dalej bo bez słodyczy jakoś nie wyobrażam sobie życia.
Dzisiaj założyłam mój dzwoneczek - śliczny jest :-) i tak naprawdę baaaardzo delikatnie dzwoni - tak inaczej niż zwykły dzwonek. No i z utęsknieniem czekam na moją poduszkę - powinna dzisiaj przyjść - od rodziców dostanę na imieninki - oj bo dzisiaj ciężko mi się spało...

reklama
Hej z rana!:-)
Ja nie mogłam zasnąć wczoraj:no: i dziś wczesna pobudka:szok:. To z wrażenia po wczorajszej wizycie!!!!!:-D:-D:-D
Wszystko jest w najlepszym porządku:cool2:! Idę szamać śniadanko bo okrutnie mnie ssie!:-p Potem opiszę w odpowiednim wątku co i jak!

Do góry