reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
:szok::szok::szok:

ale spookoo mozemy pogadac o wszystkim :)
pierwsze slysze by w zoologicznych byly strylne warunki:szok: chyba nie w Szczecinie, tu W Kristiansund tez nie .. :-D
Anka mocz sobie rece w chloru byle nie za czesto bo skorke sobie spalisz i uszkodzisz :-p ja unikam zbytniego wdychaniajak cos myje takimi rzeczami, ale to ze wzgledu na siebie a nie na bobasa bo do niego takie cos nie dociera:tak:

Wlasnie sobie sprzatam mieszkanie i sie zastanawiam, czy to tak dobrze maczac te rece w cifie i innych chemiach... chyba przeczulona jestem...
ja nie lubię bez rękawiczek, bo mam potem brzydka skórę. Ale maluszkowi domowe porządki nie zaszkodzą.
ja dziś umyłam lodówkę:)
Anka - my zawsze kupowaliśmy w Panoramie w zoologicznym, bo tam bardziej sklep akwarystyczny niż ogólny zoologiczny. Ale znawca to mój mąż, ja rozpoznaję tylko nasze, innych już nie;-p

dziś po pracy zjadłam sobie gazpacho, mniam!!!! a teraz na wieczór zrobiłam krokiety i szparagi:)

Przyszedł mój dzwoneczek - jest suuuuper. Dzwoni tylko przy obijaniu się np o brzuch - wydaje bardzo delikatny cichutki dźwięk - nie jak owca na łące ;-)

ja to obecnie żadnych zwierzaków nie mam więc się na ten temat rozpisywać nie będę :-D
pochodziłam dzisiaj po sklepach, trochę posiedziałam na działeczce i już mi się nic nie chce. wielkich domowych porządków (głównie łazienki) nie robię bo drażnił mnie od początku zapach płynów do czyszczenia i tak mi zostało. na szczęście mężuś robi to nawet dokładniej niż ja więc o to się nie martwię:-) a póki co to jestem u rodziców więc tutaj też się za to nie zabieram.
szukałam stroju kąpielowego ale jakoś nic nie mogę wyszukać. chciałabym tankini ale w sklepach ciężko trafić na fajne a z neta trochę się obawiam zamawiać bo nie wiem jak wyjdzie z rozmiarem. chociaż w bon prixie mają to co mi się podoba. może wy moje poznanianki mi powiecie gdzie można poszukać coś fajnego? :-)

Sunnflower mysle ze moj kot by reflektowal na te kanarki ;P
Tunia sliczny pierscionek dokladnie taki jak lubie, dyskretny :))
Antylopka mmm szparagi ja dzis postanowilam zrobic salatke z kurczakiem wedzonym bo ostatnio byla z naciowym selerem i surimi, poza tym pieke szynke heh :)) chyba tylko dla W bo ja i tak ostatnio wcinam salate i szczypiorek:)))

a dzis wieczorem znowu sie bede wkurzac heheeh, za sprawa meczu! W nie lubi ogladac ale jakos polfinaly juz lubi i wczoraj tak mnie irytowal ze mialam ochote go zamknac w komorce! Nadawal ciagle i jeszcze "przewidywal" wynik i zachowania pilkarzy hehe no tak mnie draznil ze mialam ochote mu cos zrobic :))

szukałam stroju kąpielowego ale jakoś nic nie mogę wyszukać. chciałabym tankini ale w sklepach ciężko trafić na fajne a z neta trochę się obawiam zamawiać bo nie wiem jak wyjdzie z rozmiarem. chociaż w bon prixie mają to co mi się podoba. może wy moje poznanianki mi powiecie gdzie można poszukać coś fajnego? :-)

ja osobiście lubię esotiq, kiedyś sklep był na dąbrowskiego na wysokości Kościelnej, ale nie wiem czy jeszcze tam jest?? juz nie jestem taka obcykana w poznańskich sklepach...
ESOTIQ są adresy salonów

Hej tak w ogóle :)

od 2 dni próbuję za Wami nadążyć :-):-)
już prawie jestem na końcu :))

w domu remont w pracy zadyma przed urlopem
więc mogę do Was zajrzeć w przelocie :-)

Teraz też kończę bo muszę zamknąć firmę

Miłego wieczorka życzę Brzuchatkom :-)

reklama
a ja kupiłam z wyprzedaży w Auchan taki jednoczęściowy - nie ciążowy tylko większy po prostu za 35 zł - z tym że ja to się rzadko kąpać będę bo nigdzie nie jadę i najwyżej na Kiekrz się wybiorę więc nie specjalnie mi się opłacało jakiegoś wypasionego kupowć

Do góry