reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
a ja mam tankini:D góra brązowa w piaskowe wzorki w ( zakupiona w szmateksie ) natomiast majtki mam od starego kostiumu, ale szczęśliwym trafem mają prawie identyczny odcień brązu co góra, tyle że są jednolite, bez zbędnej cepelii. I tym bardziej zadowolona jestem, że ta góra zarąbiście podkreśla biust:)

dziewczynki, poradźcie, co można kupić chrześniakowi na pierwsze urodzinki?? mojego męża chrześniak będzie miał niedługo a my nie wiemy co można takiemu dziecku kupić....

a ja mam tankini:D góra brązowa w piaskowe wzorki w ( zakupiona w szmateksie ) natomiast majtki mam od starego kostiumu, ale szczęśliwym trafem mają prawie identyczny odcień brązu co góra, tyle że są jednolite, bez zbędnej cepelii. I tym bardziej zadowolona jestem, że ta góra zarąbiście podkreśla biust:)

dziewczynki, poradźcie, co można kupić chrześniakowi na pierwsze urodzinki?? mojego męża chrześniak będzie miał niedługo a my nie wiemy co można takiemu dziecku kupić....

no ja właśnie poluje na tankini bo strasznie bym chciała ale jakoś trafić nie mogę. co do prezentu to my na roczek chrześniakowi rowerek kupiliśmy taki mały dla dzieciaczków i od niego nie odchodził hehe są takie fajne nawet z kijkami lub nawet rączką, że mamuśka może zabrać na spacer malucha i każdy jest zadowolony :-)

ja specjalnie bym nie kupowała gdyby strój co kupiłam rok temu był mi dobry :-D ale o ile w gatki wejdę bez problemu to biustonosz niestety zrobił się za mały :-D

hehe no ja w zeszłym tyg kupiłam nowy biustonosz bo az bolało jak zakładałam stare:/ spodnie to tylko dresy, wiec mam sukienki rozmiary 42 i 44 :-D prawdziwa ciężarówka się robi :-D

no więc biustonosz też już musiałam kupić bo niestety wszystkie stare zrobiły się dziwnie małe :-D a z ciuchów to kupiłam spodnie lniane z gumką (ale nie ciążówki) i są super i poza tym to tylko dresy bo miękkie i nie uciskają. spódniczki letnie jakoś jeszcze pasują :-) a i jeszcze leginsy i tuniki :-) kobieta w sklepie się śmiała, że moda typowo ciążowa jest teraz więc jest w czym wybierać hehe

Wlasnie sobie sprzatam mieszkanie i sie zastanawiam, czy to tak dobrze maczac te rece w cifie i innych chemiach... chyba przeczulona jestem...

no chybat tak :tak:mozesz sie ewentualnie zaczac martwic, jak sie niechcacy napijesz :-)

szukałam stroju kąpielowego ale jakoś nic nie mogę wyszukać. chciałabym tankini ale w sklepach ciężko trafić na fajne a z neta trochę się obawiam zamawiać bo nie wiem jak wyjdzie z rozmiarem. chociaż w bon prixie mają to co mi się podoba. może wy moje poznanianki mi powiecie gdzie można poszukać coś fajnego? :-)

ja mam z zeszlego roku z C&A. biust mi nie urosl za bardzo, wiec jest ok. a na basen ciagle sie mieszcze w moj jednoczesciowy :-)

wszystkie interaktywne zabawki sa ok dla roczniaka. fajne robi fisherprice i chicco - takie cosik np.:
CHICCO TAMBURYN SORTER KOORDYNACJA I LOGIKA (1108850897) - Aukcje internetowe Allegro
GARNUSZEK NA KLOCUSZEK PO POLSKU FISHER PRICE !!! (1097389877) - Aukcje internetowe Allegro

albo spytaj rodzicow, czy czegos nie potrzebuja - np tak jak pisze Gosia B. rowerek

ja skonczylam ogladac wlasnie Chłopiec z Marsa / Martian Child (2007) - Filmweb
piekny i wzruszajacy film, ehh idealny dla mam oczekujacych na dzieci ;) a teraz meczos, niemcy zegnamy :)

W mnie irytuje bo mowi o niemieckiej druzynie- Polacy,
ja mowie - o rany jacy Hiszpanie sa malutcy .. a on na to
no w porownaniu z Polakami sa niscy ehehe
a teraz spiewa Polskaaa bialoczerwoni :/// hrrrrrrrrrrrrrrrr

heheeheh heeheh raaanyyyyy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry