reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
czym rozni sie mieszkanka Polski od bylej mieszkanki Polski aktualnie mieszkajacej w norwegii?? Oto mieszkanka Polski jak zobaczy zwykla salate na straganie nie dostanie slinotoku, natomiast aktualnie mieszkajaca w Norge Polka moze dostac :)
W koncu! pojawila sie salata, zwykla pospolita salata :)) o ktorej snilam heheh zaraz zjem cala mniaaam i musze wypic kawulca bo padne trupem, zrobily mi sie biale plamki na paznokciach i wyczytalam ze to problem z wapniem moze ale nie jestem pewna czy to to wiecie cos moze na ten temat?

ja odsypiam nocke :D bo wyszło mi że spałam tylko 3,5h więc dętka ze mnie była. przerwy na jedzenie robie owszem, zjadłam pyszny jakiś irlandzki ser i teraz nie wiem czy isc do sklepu oddalonego 3km :/ lenistwo nie zna granic miłego popołudnia drogie mamusie :-)

Ja wiem tylko tyle Salomii że białe plamki na paznokciach to niedobór czegoś hehe:D więc na wiele się nie przydam:D

Posprzątałam współlokatorce w szafce z ziemniakami w kuchni....Zwabił mnie tam nieziemski smród!! pogniły jej te ziemniaki - tam było chyba z 10 niedojedzonych opakowań na których poplęgły się robale!!!! I gdyby nie ten fakt to w dupie bym miała babranie się w jej śmierdzących ziemniakach, tylko się przestraszyłam że się to dziadostwo rozlezie na całą kuchnię, czy jeszcze gorzej, na całe mieszkanie.To było obrzydliwe!!! jeszcze mi się tak w ciąży żygać nie chciało jak dziś....Czekam na nią aż wróci, będzie opierd.....

A co z missiiss? zamilkła jakoś?

ranyy Ewwe bo wyrzygam swoja zdobyta salate:szok: az mnie potelepalo yyhhh
juz mnie od pewnego czasu nurtuje pytanie- kto to do cholery ta Twoja ulubiona lokatorka??:-) cos mi umknelo chyba :-D
Missiiss moze juz wraca do domku ze sie nie odzywa?? tez sie zastanawialam, i nad Olkale sie zastanawialam bo tej to juz naprawde dlugo nie ma!

ooo fakt, Olkale też przepadła...

Salomii moja "ukochana" współlokatorka to jest żona brata mojego męża:D mieszkają w pokoju obok, i straaaasznie się nie lubimy, zapewne również przez fakt że musimy mieszkać razem. I wychodzą w międzyczasie (takie jak ta ziemniaczana dla przykładu) akcje.Ale już tylko do grudnia bo wtedy odbieramy mieszkanie nasze własne, bez pognitych ziemniaków:D:D

Sorryyy nie przyszło mi do głowy że Ty tą sałatę będziesz jadła czytając ... tzn nie pomyślałam o tym fakcie.Chociaż sama namiętnie pożeram swoje jedzonka przed kompem.

Po wizycie...Niestety nic nie mogę sobie pomóc:-(. Podwójna dawka paracetamolu tylko i lekkie wygrzewanie termoforem. Przy poprzednich atakach pomagał w termoforze tylko wrzątek, przecież nie zafunduję sobie wrzątku w ciąży.... Już zażyłam panadol, ale niewiele to pomogło. Muszę się przemęczyć:-(. W środę wizyta u gina i nie wiem w tej sytuacji jak to będzie. Chyba nie dam rady wejść na fotel:szok:. Wejście i zejście z łóżka bezbolesne tylko na czterech.:-:)-:)-(

krolcia - wspolczuje ... biedactwo :-(

je niestety zaliczyłam 2 razy rzyganko i raz krew z nosa.... :(

no to uwazaj na siebie i sie nie przemeczaj. ja w zeszly czwrtek to po tych opalach padalam na twarz. w piatek zwagarowalam z pracy, w weekend wyjazd nad jeziorko, dzis i jutro w domu, bo Ninka chora. i czuje sie wreszcie wypoczeta!!! nic mi nie dolega :-)

Ewwe współczuję, gdybym musiała z kimkolwiek mieszkać ze swojej rodziny albo rodziny męża podejrzewam że szybko bym z takiego gniazda uciekła jak najdalej, nawet na alaske ;-) mi wszelkie mdłości ustąpiły jak narazie, chociaż w sobote rano jeszcze rozmawiałam z WC fredem, ale teraz już spokój na morzu.

reklama
no to uwazaj na siebie i sie nie przemeczaj. ja w zeszly czwrtek to po tych opalach padalam na twarz. w piatek zwagarowalam z pracy, w weekend wyjazd nad jeziorko, dzis i jutro w domu, bo Ninka chora. i czuje sie wreszcie wypoczeta!!! nic mi nie dolega :-)

dzisiaj jestem pełna sił, co mnie wkurza dodatkowo, że straciłam dzień wolny, wspólnie z mężem wolny na dolegliwości...
W ogóle, to mi spuchły palce i musiałam zdjąć oba pierścionki i obrączkę!! Przy Wiki to zdjęłam około tygodnia, może dwóch przed porodem i to z obawy, że zapomnę i na porodówce nie dam rady zdjąć, hehe A teraz?? na porażka jakaś.
Poprzednio wszystkie wyniki miałam ok, teraz miałam robione badania w piątek, jeśli coś wyjdzie nie tak jak być powinno, to się położna do mnie odezwie. Na razie cisza...

Do góry