reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

mam jeszcze jeden kłopot- szef od 1,5 tyg nie zaakceptował mojego ostatniego artykułu, nie odzywa się, nie odbiera telefonów moich, co wg Was powinnam zrobić?
Ale tak realnie, nie żeby pójść mu napluć w gębę, tylko tak żeby mu pokazać, że mnie się w balona nie robi

reklama
Witam poniedziałkowo!

Nie było mnie kilka dni i musiałam nadrobić ponad 30 stron. Ale udało się! :-) Tyle u Was się dzieje, że nie wiem o czym pisać, dlatego samolubnie będę pisała o sobie;-)

Witam nowe grudniówki!

Brzuch dziś swędzi, ale nie mam na razie rozstępów, tak jak pisała Wiolcia. A może nie wiem, że je mam? No i cieszę się, że w końcu nie jestem jedyna, której z piersi cieknie. Przynajmniej mam dużo czasu, żeby do wkładem laktacyjnych się przygotować, bo bez nich się nie obędzie. Wczoraj miałam znowu małą powódź;-), nawet małżonek się zmartwił, czy wszystko w związku z tym jest w porządku.

Głodna jestem. Na szczęście niedługo obiad. No właśnie. Waga drgnęła! W końcu jestem na +. Za tydzień kolejna wizyta, więc tym razem lekarz chyba nie będzie miał mi nic do zarzucenia:-D

Hihi :-) No bez przesady, nie spalam tak dlugo :-) Ale dzis i tak wstalam pozno :-) Przed 10 :-D I spi sie super :-) Obudzilam sie moze z 3 razy przy przekladaniu sie na drugi bok i ukladaniu poduszki, ale mysle ze technika do opanowania :-D I nawet wam zrobilam zdjecie poduszki takiej jaka mam, ale mam jakies problemy z serwerem, wiec moze pozniej doloze do tego postu :baffled:
Nie jest wypelniona kuleczkami, tylko tak jak zwykla poduszka. I jest bardzo nabita, co mi osobiscie odpowiada :-) Ksztalt litery C z tego jedna strona jest tak luzniej zagieta. Podobna do tej, ktora wczoraj pokazywalam. W poznaniu wiem gdzie taka kupic jakby co, rozne poduszki. Na allegro srednio za najtansze wychodzi 72 zl.(z przesylka), w sklepie okolo 80. No ja za moja zaplacilam wiecej, ale jak rozpusta to rozpusta :-D Poza tym niedlugo wyjezdzamy na wakacje i moglaby nie zdazyc przyjsc ;-)

Dokladam zdjecie:
kojec.jpg

Ostatnia edycja:
gdzie gdzie? ja chętnie bym kupiła sobie... a co do powodzi z piersi to takie dość śmieszne uczucie- mi nie leci jakoś strumieniem ale na tyle żeby robiło plamki na staniku no i ukochanej bluzce niestety - dziwne rzeczy się w tej ciąży dzieją ;-) A tak w ogóle się zastanawiam że skoro mleczarnia już ruszyła to co się będzie działo przez kolejne miesiące... strach pomyśleć

dzien dobry male pisareczki z duzymi brzuchami ;)

Tunia co do pracy to naprawde nie wiem.. bosze Twoj szef to naprawde kawal ch... praktycznie zawsze mialam umowe na stale wiec nie wiem co robic w przypadku kiedy takiej umowy nie masz, raz tylko mialam problemy z kasa w firmie kosmetycznej kiedy pracowalam jako hostessa na zlecenie...ale kilka pism zalatwilo sprawe. Natomiast mam wrazenie ze Twoj szef chce Ci koniecznie pokazac kto tu rzadzi i zachowuje sie jak ostatni dupek a nie cywilizowany czlowiek:/
odnosnie pierscionka i zareczyn, to ja mam zupelnie inne podejscie do tego tematu, zwyczajnie nie zalezy mi na tym to nie jest ani gwarancja ani nie daje mi poczucia przynaleznosci do danego klanu np;) jesli chce z kims byc to jestem, naciski z roznych stron nie maja szans a ja sama wychodze z zalozenia ze bedzie okazja- bedzie slub, najlepiej ceremonia przed urzednikiem ze swiadkami(to ze wzgledu na to ze my w Norge, on z tarnowa ja ze szczecina ;)) Wiem tez po doswiadczeniach wlasnych i znajomych ze nie ma co facetowi suszyc glowy bo to zupelnie inaczej wplywa na niego i daje mu poczucie zmuszania :/ moim zdaniem porozmawiaj ze swoim C na spokojnie bez naciskow o tym ze Twoim marzeniem jest stanowic z nim rodzine formalnie i ze zwyczajnie dziwnie sie czujesz bez jego nazwiska szczegolnie teraz jak jestes w ciazy.. bo co.. dzidzia i on beda miec jedno nazwisko a Ty inne? Faceci tez maja tak hehehe ze jak sie zajma jednym(przeprowadzka i organiazacja) to juz reszta nie istnieje, oni zwyczajnie nie maja polaczen kabelkowych tylko pokoiki no Tunia nie wiesz?? on jest teraz w pokoiku przenosic zycie do innego miasta a on nie ma polaczenia do pokoiku zareczyny i slub :D

właśnie wróciłam z ryneczku i padam!!!!!!

u nas jest gorąco i do tego strasznie duszno!
Powietrze STOI - dosłownie. Kupiłam czeresienki i warzywka na sałatkę. Mniam!

Na kraszewskiego w hurtowni bylo kilka w roznych cenach. Hurtownia jest na rogu Kraszewskiego/Zwierzynieckiej.

Czy u was tez tak goraco? Ledwo wytrzymuje....
a w tej hurtowni to może tak sobie każdy wejść i kupić?
Ja w pracy siedzę i nawet wentylator nic nie daje - masakra. A wczoraj mówili że jedyny chłodniejszy dzień to jutro a potem do 20-go lipca 30 stopni

reklama
hejka! wkońcu doczytałam się do ostatniej strony
ale ostatnio natchniona wcześniejszymi zapowiedziami o podusiach takich dluch ze i w nogach i pod głowa namówiła swego męzula by mi kupił na allegro. powiem ze rewelacja! po prostu niewyobrazam jak dotąd w pierwszej ciązy obeszłam sie bez niej, no i pierwsza testerka to wcale nie byłam ja a moja Anulka. do zabawy jest przewspaniała jest wypełniona wkładem perełkowym i dość dobrze stabilizuje mi nogi we snie, bo akurat z pierwszej ciązy pamiętam nieznośny ból bioder. no ikupiłam coś podobnego i to za 60zł
Rrogal dla kobiet w ciąży ikarmienia Poranekbaby (1091992681) - Aukcje internetowe Allegro
więc jak któraś się zastanawia, to nie ma obaw jak nie w ciąży to przy karmieniu i wychowywaniu naszych maleństw przyda sie :)

Ostatnia edycja:
Do góry