słomiana_wdowa
Fanka BB :)
a ja zaś nie śpię... o może na to macie metodę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tunia gdzieś tam pisałaś, że panikara z ciebie :-) nie martw się ze mnie też i to straszna. nie wiem jak przeżyje poród. jak sobie pomyślę o bólu to masakra.
nie wiem jak tu się cytuje selektywnie... no nic ja w kazdym razie będę się odnosić do ostatniego zdania - właśnie się zastanawiam nad wkładkami laktacyjnymi bo mi też się sączy - wydaje mi się że trochę wcześnie, ale sama nie wiem - wizyta dopiero po 20 lipca..CZEŚĆ KOCHANIEŃKIE!!!
jejku, ja za wsze pow eekendzie nie mogę się odnaleźć (tyle do nadrabiania)
witam nowe mamy!!!
wiolcia jestem w szoku co do tego usg...wydaje mi się, że powinien jakoś Tobie zapewnić to badanie. Jeśli sam nie może to u kogoś innego i to natychmiast! Nie wiem czemu sam Tobie tego nie zrobi...dziwna sprawa...
cristralrose mój brat i bratowa dzwonili do mnie wczoraj, że mi kupili taką poduszkę (tak sami z siebie-kochane żuczki) w tchibo Tchibo - Poduszka do karmienia i leżenia na boku czy to taka sama?
krolcia współczuję okropnie ataku rwy:-( dobrze że jedziesz do lekarza.
ja jestem bardzo podekscytowana, bo maleńka Oliwka "kopie" mnie już bardzo często. Czuje ją mocno i wyraźnie i to jest boskie. Mogę nic innego nie robić tylko się w siebie wsłuchiwać...i wtedy mam taki napad miłości, że mogłabym ją zjeść też tak macie?
a i jeszcze jedno missiiss tobie też już leci z cycoli? Mi zaczęło od zeszłego tygodnia jestem zdziwiona bo z Matim to jakoś tak pod koniec ciąży, a teraz tak szybko