reklama
ale się cieszę!!! już nie mogę się doczekać prezentu Teraz faktycznie ciężko mi złapać pozycję. Np nad jezioro zabieram ze sobą też poduchy (jak sędziwa pani) ale inaczej mi niewygodnie. Czuję, że pokocham tą poduchę tak samo jak mój wiatraczek-chłodziaczek!
sunnflower ja jeszcze o tym nie myślę bo leci baaaardzo delikatnie i tylko czasami. Ale jak zacznie mocniej to na pewno kupię.
sunnflower ja jeszcze o tym nie myślę bo leci baaaardzo delikatnie i tylko czasami. Ale jak zacznie mocniej to na pewno kupię.
doti_00
Zaangażowana w BB
I jak Ci się spało powiedz - bo mam dylemat którą wybrać?[...] zakupilam sobie poduszke do spania dla ciezarnych. Taka wielka, troche jak litera C. O cos takiego: Motherhood PODUSZKA KOJEC W-wa SKLEP (1103329390) - Aukcje internetowe Allegro Hehe - dzis pierwsza noc testowa :-) Mam nadzieje ze bedzie mi sie lepiej spalo :-) [...]
chyba też będę sobie musiała sprawić taką podusie :-) ale to jak mężulek do mnie przyleci bo teraz musiał znowu lecieć do pracy i tak mi smutaśno się zrobiło. za jakieś 2-3 tygodnie jak wróci to mamy zamiar się rozejrzeć za wózkami i większymi potrzebnymi rzeczami. a na zakupy typu ciuszki to muszę się w końcu pozbierać do Irlandii hehe tyle tylko, że narazie mi to nie pasuje ze względu na częste wizyty u lekarzy ale mam nadzieję, że w sierpniu się uda :-) tam można kupić sporo ciuszków dużo taniej niż w Polsce. może specjalnie na zakupy lecieć to się nie opłaca ale ja i tak muszę się tam wybrać, wszystko do końca pozałatwiać.
fajnie mi się was czyta bo ja czasami jak mi coś dolega to myślę, że jestem wyjątkiem i znowu pewnie marudzę ale widzę, że ciąża to już taki stan, że coś tam boli, coś dokucza i nic tego nie zmieni :-) ja niedoświadczona w tym temacie więc uczę się od was hehe
fajnie mi się was czyta bo ja czasami jak mi coś dolega to myślę, że jestem wyjątkiem i znowu pewnie marudzę ale widzę, że ciąża to już taki stan, że coś tam boli, coś dokucza i nic tego nie zmieni :-) ja niedoświadczona w tym temacie więc uczę się od was hehe
T
Tunia85
Gość
nie wiem jak tu się cytuje selektywnie...
jesli chcesz zostawić tylko część cytatu to resztę po prostu zaznasz i usuń delete zostawiając tylko te "ramki" by pomiędzy nimi pozostał cytat
doti_00
Zaangażowana w BB
mnie też zazwyczaj coś pobolewa ale wczoraj miałam najpiękniejszy dzień - nic mnie nie bolało do tego stopnia, że znów próbowałam kraulem na basenie pływać Wypływałam się a później poszłam na długaśny spacer......ale widzę, że ciąża to już taki stan, że coś tam boli, coś dokucza i nic tego nie zmieni...
ewwe
Fanka BB :)
czesc laleczki
poduszka jest super, mam niedługo urodziny i mąż się pytał co bym chciała ( pewnie liczył na to że powiem, że nic hehe ) więc może bym sobie u niego zamówiła taką podusię
co do ataku rwy to bardzo krolcia współczuję, ja tego nie mam ale ostatnio siedzieć nie mogę na twardym zwłaszcza, bo wtedy tak mnie bolą kości pupy że szok i do tego jeszcze kość ogonowa, że nie mogę sobie pozycji znaleźćmama mi powiedziała, że to kości miednicy...pewnie już rosnącej:]
Co do Bodzinki, to sniła mi się dzisiaj, że na nią nakrzyczałam, że się do nas nie odzywa..byłam u niej w domu w tym śnie oby wszystko było ok, może po prostu nie ma dostępu do netu?
poduszka jest super, mam niedługo urodziny i mąż się pytał co bym chciała ( pewnie liczył na to że powiem, że nic hehe ) więc może bym sobie u niego zamówiła taką podusię
co do ataku rwy to bardzo krolcia współczuję, ja tego nie mam ale ostatnio siedzieć nie mogę na twardym zwłaszcza, bo wtedy tak mnie bolą kości pupy że szok i do tego jeszcze kość ogonowa, że nie mogę sobie pozycji znaleźćmama mi powiedziała, że to kości miednicy...pewnie już rosnącej:]
Co do Bodzinki, to sniła mi się dzisiaj, że na nią nakrzyczałam, że się do nas nie odzywa..byłam u niej w domu w tym śnie oby wszystko było ok, może po prostu nie ma dostępu do netu?
Ja mam to samo tylko że mnie ból wchodzi w jeden pośladek a dokładnie prawy, kość ogonowa też boli. Zazwyczaj zatrudniam męża do masowania i jest ok więc polecamostatnio siedzieć nie mogę na twardym zwłaszcza, bo wtedy tak mnie bolą kości pupy że szok i do tego jeszcze kość ogonowa, że nie mogę sobie pozycji znaleźćmama mi powiedziała, że to kości miednicy...pewnie już rosnącej:]
reklama
T
Tunia85
Gość
mnie się dziś śniło, że moja zaręczona siostra brała ślub i wszystko było wielką klapą, że goście nie dojechali, że wesele bez namiotu na świeżym powietrzu szlag trafił z powodu ulewy i że dostała histerii.... straszne, nie wiem czy to znaczy, że podświadomie życzę jej nieszczęścia? Freud miałby tu ubaw...
choć ja powoli zaczynam mieć obsesję... na punkcie pierścionka, którego jeszcze nie dostałam, C. planuje przeprowadzki, załatwianie, ja mu dawno powiedziałam, że jako panna z dzieckiem to ja tam nie pojadę, że jako narzeczona mogę, i już miał tyle czasu i okazji, a pierścionka nie ma, ja rozumiem, że gdybym nie była w ciąży, ale tu dziecko w drodze, przeprowadzka, ja będę musiała meldunek zmienić, bo nie będę potem po urzędach 900 km do rodzinnego miasta jechać załatwiać, a pierścionka nie ma...
choć ja powoli zaczynam mieć obsesję... na punkcie pierścionka, którego jeszcze nie dostałam, C. planuje przeprowadzki, załatwianie, ja mu dawno powiedziałam, że jako panna z dzieckiem to ja tam nie pojadę, że jako narzeczona mogę, i już miał tyle czasu i okazji, a pierścionka nie ma, ja rozumiem, że gdybym nie była w ciąży, ale tu dziecko w drodze, przeprowadzka, ja będę musiała meldunek zmienić, bo nie będę potem po urzędach 900 km do rodzinnego miasta jechać załatwiać, a pierścionka nie ma...
Podziel się: