Wiolcia tętno 190? Moje tętno było 162, lekarz powiedział, że jest o wiele za szybkie i musiałam zbijać, mój brat jak poszedł do lekarza i miał tętno 198 to jechał karetka na sygnale do szpitala bo powiedzieli mu, że to stan przedzawałowy jest. Musiałam brać leki na zbicie ciśnienia natychmiast bo to grozi nie tylko maluszkowi ( niedotlenienie) ale i przyszłej mamie. Teraz moje tętno to 100/110 max, a tętno malucha to 165 na minutę.
Słuchaj, może gdzieś takie badanie wykonają taniej? Podzwoń po lekarzach,a może jakbyś zgłosiła się do szpitala np. to zrobiliby usg trochę dokładniejsze??? Ja będę miała usg połówkowe za tydzień w piątek. Też się bardzo denerwuję, ale musi być dobrze. Dla pocieszenia powiem Ci, że z córcią usg połówkowego nie miałam w ogóle, miałam ich 8 w sumie w całej ciązy ale akurat tego nikt mi nie wykonał. Będzie dobrze :*
Słuchaj, może gdzieś takie badanie wykonają taniej? Podzwoń po lekarzach,a może jakbyś zgłosiła się do szpitala np. to zrobiliby usg trochę dokładniejsze??? Ja będę miała usg połówkowe za tydzień w piątek. Też się bardzo denerwuję, ale musi być dobrze. Dla pocieszenia powiem Ci, że z córcią usg połówkowego nie miałam w ogóle, miałam ich 8 w sumie w całej ciązy ale akurat tego nikt mi nie wykonał. Będzie dobrze :*