Salomii
Fanka BB :)
Tunia jesli tylko bede miala tu produkty(norwegia jest ograniczona strasznie) to chetnie sprobuje, mam jakies parcie na biale serki)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewuszki
witaj madalia fajnie ze jestes ginekologiem bedziemy mogly cie wyppytac o wszystko co potrzebujemy ale bedziesz miala przechlapane hehe
a u mnie dzisiaj w porannym szpitalnym wroclawskim menu serwowali jajka juz 3 raz jem odkat jestem ale to nie sa zwykle jaja to sa magiczne jaja bo to jaja gotowane 30 minut ze jak rzucisz nim o sciane to jajo cale a sciana popekana haha i jak zwykle wietrzenie w pokoiku smrodku jajecznego dzisiaj juz sie lepiej czuje wczoraj polezalam skurcze mialam tylko rano wczoraj a na noc jeszcze sobie cichaczem magnez wzielam bo mialam na wszelki wypadek bo nospy juz nie dostalam... dzisij po sniadanku nospa sama do mnie przyszla juz sie fajnie czuje ale dzisiaj tez poleze zeby nie bylo jak ostatnio
i tu pytanie do madalia (mowilam ze cie zamecze ) jak np po zalozeniu szwu tj w srode dostalam kroplowke magnezu i wczoraj jeszcze sobie wzielam 2 tabletki to moge codziennie po jednej brac zapobiegawczo?? biore witaminy falvit mama ale zanim poszlam do szpitala skurcze w nodze mnie lapaly teraz juz tego nie mam wiec magnezu mi brakowalo. chcialam sie zapytac czy to nie za duzo po tej kroplowce tego magnezu jak bym sobie brala codziennie po jednej mgb6- bo takie dostalam w aptece. za odpowiedz bede bardzo wdzieczna
w ogole drugi dzien mam ten wenflon i juz od tego zginania reka i w nocy chyba szarpnelam pod kolderka i mi sie krewka rozlala przy wejsciu tej rurki pod skore...ide dzisiaj naklamie ze mnie boli to mi wyciagna
lubię Holandię, Brazylię też, ale wczorajszy mecz (druga połowę oglądałam i to nie od początku) mi się nie podobał, bo oszukiwali, kopali, udawali, a sędzia jak slepy Widział co mu się podobało widzieć. Nie lubię takiego sędziowania, bo wtedy się uprzedzam to tych niby "popieranych" przez sędziego.jestem nieco zszokowana przegrana Brazylii ale z drugiej strony ciesze sie ze Holandia wygrala bo ten zespol byl tyle razy tak blisko zwyciestwa a np pech w postaci karnych rozstrzygal o wygranej odnosie karnych.... Ghana.. karne sa straszne, kazdemu moga puscic nerwy.No mowilam ze ja nie moge ogladac meczy bo za bardzo sie ekscytuje, W, wogole nie lubi pilki moj poprzedni facet tez nie przepadal ale mam dziwnych wybrankow ale wczoraj to juz go strerroryzowalam ;-)
pamiętam, że my jadąc na 3 tygodnie dużo swoich produktów brałyśmy. A najgorzej było z chlebem - jakiś mierny był, albo nie wiedziałyśmy gdzie kupować....Tunia jesli tylko bede miala tu produkty(norwegia jest ograniczona strasznie) to chetnie sprobuje, mam jakies parcie na biale serki)
bardzo się cieszę!! uszy do góryDziewczynki wpadłam napisać, że chyba cos zmierza ku dobremu. Dzięki świetnym dziewczynom z BB (jeszcze raz dzięki Edytko i Angeliko :*) skontaktowalam się z polską panią doktor ginekolog-endokrynolog. Ona rozjasniła mi troche w główce, zleciła dodatkowe badania krwi (idę w poniedziałek). Muszę przyznać, że natchneło mnie to wielka nadzieją i czuję wreszcie, ze jestem w dobrych rękach, kilka razy dziennie kontaktuję się z Panią dr. przez maila. Może to i dziwny sposób ale w sumie co mam do stracenia? Tu nikt i tak nie bada mnie ginekologicznie a cisnienie moge mierzyc sobie sama. Najwspanialsze jest to, ze ta dr. przylatuje do Irlandii w październiku więc jest szansa, że będę mogla umówic się z nią na wizytę. :-)
słyszą, ale przytłumione głosy. Zapewniam Cię, że spokojnie możesz odkurzać;-)a ja mam dziwne pytanie, nie chodzi o martwienie się, ale o ciekawość...
wiecie czy nasze dzidzie w brzuszku słyszą i czy im przeszkadza głośny dźwięk odkurzacza? Bo ja w weekend, jeśli mój C. jest w pracy popylam po mieszkaniu z odkurzaczem,
oczywiście spokojnie, starając się nie męczyć....
Dziewczynki wpadłam napisać, że chyba cos zmierza ku dobremu. Dzięki świetnym dziewczynom z BB (jeszcze raz dzięki Edytko i Angeliko :*) skontaktowalam się z polską panią doktor ginekolog-endokrynolog. Ona rozjasniła mi troche w główce, zleciła dodatkowe badania krwi (idę w poniedziałek). Muszę przyznać, że natchneło mnie to wielka nadzieją i czuję wreszcie, ze jestem w dobrych rękach, kilka razy dziennie kontaktuję się z Panią dr. przez maila. Może to i dziwny sposób ale w sumie co mam do stracenia? Tu nikt i tak nie bada mnie ginekologicznie a cisnienie moge mierzyc sobie sama. Najwspanialsze jest to, ze ta dr. przylatuje do Irlandii w październiku więc jest szansa, że będę mogla umówic się z nią na wizytę. :-)
Tunia jesli tylko bede miala tu produkty(norwegia jest ograniczona strasznie) to chetnie sprobuje, mam jakies parcie na biale serki)
a ja mam dziwne pytanie, nie chodzi o martwienie się, ale o ciekawość...
wiecie czy nasze dzidzie w brzuszku słyszą i czy im przeszkadza głośny dźwięk odkurzacza? Bo ja w weekend, jeśli mój C. jest w pracy popylam po mieszkaniu z odkurzaczem,
oczywiście spokojnie, starając się nie męczyć....