reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Mati powstał tradycyjnie w łóżeczku:-D! Chcieliśmy dziecka od dawna i się po prostu nie zabezpieczaliśmy, jak będzie to będzie. Natomiast tym razem napadłam męża i go sponiewierałam na podłodze!:zawstydzona/y::-p

ehehehe, my tez podejrzewam na podlodze bo kolega u nas byl z wizyta dluzsza i zwyczajnie w drewnianych domach wszystko slychac wiec lozko odpadalo hehehe potem bym sie wstydzilaa Hannah rozbudzilas moja wyobraznieee, moj W buduje domy tu w norge i tez moim zdaniem w roboczych ciuszkach wyglada apetyyczniee :D

Hej dziewczyny,
pomimo moich ciągłych mdłości, mam dziś dobry humorek bo kupiłam sobie super dżinsy ciążowe i bluzeczkę:-):-):-):-):-):-) w końcu przestanie mnie uciskać

Baby wy wredne mało się obiadem nie zadławiłam jak was tu czytałam:-D parsknełam na monitor przy koszuli nocnej włożonej w majciochy, wiszących do kolan i wątpliwie czystych:-D:-D:-Dserio aż się poryczałam, wyobrażnia mi za bardzo zadziałała:-D
Mój na szczęście nie lubuje się w piżamach, czasem zarzuci tylko jakies bokserki:sorry2:zresztą to gorąca krew i zawsze mu gorąco, gorzej ze mną bo czasem się tak opatulę że ciężko mnie rozpoznać:zawstydzona/y:
Złąziłam się znowu po mieście, ale preznt w końcu kupiłam:tak:
gorzej z moimi plecami bo napinkalają strasznie, nie wqiem co to będzie, do tego jajniki mnie pobolewają i trochę pachwiny:confused:

Sarka pewnie brzuszek rośnie i to nie jajniki bolą. A cóż na prezent kupiłaś ciekawego??
ja tak samo jak ty - czasem tyle warstw na siebie włożę żeby mi ciepło bylo że wyglądam nieciekawie... za to mój mąż to tylko w bokserkach (lub bez) i zima w koszulce. Nie wiem jakbym zniosła jego widok w piżamach :):):) Nie daj boże powyciaganych itp. z resztą on zawsze dba o siebie, żeby dobrze wyglądac - czyste, wyprasowane ciuszki dobrane kolorystycznie. Tylko mnie sie czasem zdarzy włozyc powyciagane dresy :]

reklama
W obie ciąże zaszłam na tym samym łóżku. Pierwsza ciąża planowana. Stało się jak stało. Od zabiegu do zapłodnienia ( 2 ciąży) minęło 7 tygodni. Z drugą ciążą postanowiliśmy trochę zaczekać ale wyszła mała wpadka. Akurat pod koniec marca bardzo pokłóciłam się z chłopakiem i tak sie godziliśmy ,że zrobiliśmy dzidziusia. :-D

Do góry