reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

byłam dziś na usg, maleństwo mierzy 47 mm, jest zdrowe, leży na pleckach i dotyka sobie buzi i wkłada paluszki do ust :)
i pan gin powiedział, że bardzo ładnie się rozwija i rośnie :)

reklama
mamolka te kilogramy dzidziusia przyjmę ze spokojem. Ale nie chciałabym przytyć.
Tunia gratuluję zdrowego dzidziusia. niech zdrowo rośnie.

Tunia, mississ - gratuluje udanych wizyt :tak:

mnie na forum 2 dni nie bylo i mialam 13 stron do nadrobienia :szok: ale dalam rade :tak: teraz mam tydzien wolnego i dopieszczam corcie - spacery, rower, zoo, figloraje itp. dlatego nie mam czasu na BB.

no i mam kryzyzs jesli chodzi o moj wyglad - apetyt nadal mam straszliwy i wydaje mi sie, ze przytylam juz ze 100 kg. do tego na czole wyskoczyl mi starszliwy tradzik. wygladam paskudnie :no:

Mnie się zatykają. A to jest związane z ciążą? Tak mnie to denerwuje.... Ja mam coś takiego jakby zapowietrzenie ucha. Jak mnie złapie to jakbym miała głośnik w uchu słyszę swój głos.

związane z ciążą, ale nie wiem dlaczego tak jest....

Do tych kobitek, które się o wagę martwią - ja po ciąży schudłam aż za bardzo i wszędzie słyszałam "O matko, jaka Ty chuda jesteś!!" - super, nie ma co :(

Tunia, mississ - gratuluje udanych wizyt :tak:

mnie na forum 2 dni nie bylo i mialam 13 stron do nadrobienia :szok: ale dalam rade :tak: teraz mam tydzien wolnego i dopieszczam corcie - spacery, rower, zoo, figloraje itp. dlatego nie mam czasu na BB.

no i mam kryzyzs jesli chodzi o moj wyglad - apetyt nadal mam straszliwy i wydaje mi sie, ze przytylam juz ze 100 kg. do tego na czole wyskoczyl mi starszliwy tradzik. wygladam paskudnie :no:

mi się też cera popsuła :( zresztą w pierwszej ciąży również - są dwie możliwości - albo hormony, bo to chłopak, albo córka i odbiera mamie urodę, hehe
za to mi przeszedł kryzys i narzekanie, że dużo przytyłam, ale to dlatego, że jestem 4 tygodnie z ciążą do przodu, niż początkowo sądziliśmy:)

Och jakiego mam doła...Poryczałam się, powrzeszczałam...Pożarłam michałki...Ja nie wiem jak te moje chłopy ze mną wytrzymają jeszcze te pół roku...No i z tego płaczu aż zwymiotowałam. A potem jak leżałam na łóżko to mnie mdłości chwyciły i wychyliłam głowe a mój Mały do mnie" Mama nie. Idz do łazienki." Poszłabym do Zoo ale męża mi trudno wyciągnąć gdziekolwiek...W ogóle czuje się strasznie samotna...Mami daleko, teściowa pracuje, szwagierka chodzi na kursy, moja "sis", tez daleko, kolezanek za bardzo nie mam..I marzy mi się dzień tylko dla siebie bez mojego Potworka...Marzenie ściętej głowy..
Ale smęce...Nie czytajcie tego...

reklama
Do góry