Mnie się zatykają. A to jest związane z ciążą? Tak mnie to denerwuje.... Ja mam coś takiego jakby zapowietrzenie ucha. Jak mnie złapie to jakbym miała głośnik w uchu słyszę swój głos.Zatykają sie wam może uszy ???
reklama
Myślę, że to nic złego ale zapytam na wizycie dla spokoju.Coś tam wyczytałam ,ze w III trymestrze mogą zatykać sie uszy, że związane jest to z ciśnieniem.
słomiana_wdowa
Fanka BB :)
faktycznie z tymi uszami jest coś, ale nie zwracałam na to uwagi, kurka ja zaś ide do lekarza w piątek i się też zapytam o brak oddechu, macie też to że tchu Wam brakuje? to jest dopiero wkurzające
reklama
mamolka
Fanka BB :)
faktycznie z tymi uszami jest coś, ale nie zwracałam na to uwagi, kurka ja zaś ide do lekarza w piątek i się też zapytam o brak oddechu, macie też to że tchu Wam brakuje? to jest dopiero wkurzające
hej z tym brakiem tchu to może być z tym związane że powiększająca się macica której dno jest u nas gdzieś ok 3-4 cm pod pępkiem uciska organy wewnętrzne, i może własnie płuca co powoduje że właśnie czasami tchu brakuje.
Elena teraz mi się nie zatykają uszy, ale w pierwszej ciąży jęczałam z bólu bo jak się rano budziłam to strasznie mnie bolały, tak jakbym sobie właśnie je przygniotła. Teraz często zmienia się ciśnienie i może jesteś w ciąży wrażliwsza na minimalne zmiany.
Wracając do kg na plusie to ja mam już 4,5 kg. I wyszedł mi cellulit na tyłku, po prostu tragedia w pięciu aktach Strasznie zbrzydłam.. już nawet w moich oczach nie potrafię znaleźć nic przyjemnego w moim ciele... a nie sorry - cycki mi urosły i zrobiły się krąglutkie - hehe takie zgrabne melony
Podziel się: