agbar
Fanka BB :)
Witam dziewuszki. Po miłym popołudniu spędzonym z koleżanką na plotkach, wkurzyłam się na maksa. Przed południem sprzątałam, zmyłam podłogę, aż mnie podbrzusze bolało, a po powrocie zastałam stan gorszy niż przed sprzątaniem!!!
Mój mąż zaczął kłaść płytki na tarasie i chodzi w buciorach po całym mieszkaniu, a mój brat mu w tym pomaga! W kuchni na podłodze mam zaschnięty klej do płytek! Ciekawa jestem kto to będzie szorował?! Już zmywając myślałam, że jeszcze trochę i mój małżonek będzie musiał chwycić za mopa, bo nieciekawie się czułam i zastanawiałam się, co będzie kiedy ciąża będzie bardziej zaawansowana, ale teraz to już jutro za niego chwyci. Niech sobie nie myśli!!! Ach, szkoda gadać.
Co do smaków. Jeśli któraś ma apetyt na słodycze, to zapraszam. Mam pełną szafę i boję się, że terminy przydatności do spożycia w końcu sie skończą ;-) Wcale mnie do nich nie ciągnie. Ale jesli któraś ma pomidorki, marchewkę i kalafior, to mówić. Od razu wpadnę. No i przy okazji narobiłyście mi apetytu na ogórki kiszone. Jednym z moich ulubionych smakołyków obecnie jest cytryna z odrobiną cukru. Mniam :-) To wszystko według większości przesądów stwierdza, że noszę pod sercem chłopaka. A jak będzie to się okaże.
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Co do smaków. Jeśli któraś ma apetyt na słodycze, to zapraszam. Mam pełną szafę i boję się, że terminy przydatności do spożycia w końcu sie skończą ;-) Wcale mnie do nich nie ciągnie. Ale jesli któraś ma pomidorki, marchewkę i kalafior, to mówić. Od razu wpadnę. No i przy okazji narobiłyście mi apetytu na ogórki kiszone. Jednym z moich ulubionych smakołyków obecnie jest cytryna z odrobiną cukru. Mniam :-) To wszystko według większości przesądów stwierdza, że noszę pod sercem chłopaka. A jak będzie to się okaże.