reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hej
Życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach :) U nas przy córeczce na pierwszym usg lekarz powiedział że będzie chłopczyk. Na usg połówkowym już było, że na 80% dziewczynka, a na następnym usg że już na 100% dziwczynka i też tak było :) Natomiast tydzień temu moja koleżanka miała urodzić chłopca a urodziła dziewczynkę. I miała cudowną niespodziankę :D
U mnie teraz na razie nic nie wiadomo, ale mam nadzieję, że na połówkowym usg maluch się ujawni :)
Koleżanka miała mieć córkę a dwa tygodnie temu urodziła wymarzonego chłopca!:-D

reklama
salomi :D:D:D no !!!! a faceci mowia ze to oni maja sprzet :p smiesznie to troch wygladalo no ale jeszcze sie upewnimy niedlugo :) ale strasznie bym chciala zeby pani doktor miala racje :)
co do smakow to ja tez w to nie wirze niby sie tak mowi i u mnie sie wtedy sprawdzilo zobaczymy jak teraz np moj akuzynka zarla slodkie i po nocach i w dzien i wielkiego chlopa urodzila hehe :)

kurcze chyba skoncze dzisiaj kocyk :) tylko po welne musze isc i moze truskawki kupie :D

ja na szczescie nic nie przytylam. jak poszlam w 7tc do gina wazylam 83,3 w ubraniu pozniej 82,2 a teraz 82 :) takze mam nadzieje ze gora 93 bede wazyla i juz no ale sie okaze jak to bedzie ... pozniej i takbede miala duzo do zrzucenia:/ w tamtej ciazy dopiero w 6 miesiacu mialam 5kg na plusie i tez schudlam na poczatku.
jeszcze wczorj weszlam tam na wage i ona drukuje swistek i babka przede mna nie wziela swojego i ja patrze na gore a tam 111.23 :szok: i sobie mysle no kurka to nie mozliwe no alenizej popatrzylam i moja waga byla i az ulzylo mi :pbo sie wystraszylam choc to niemozliwe bylo :)

Ostatnia edycja:
Krolcia mozesz sobie mniej wiecej wyobrazic jak to bedzie z 2 szalonych dzieci za jakis czas:-)

trzymam kciukii dziewczynki za wasze wizyty, napewno bedzie wszystko dobrze:-)
Tfu tfu nie dziękuję za &&, żeby nie zapeszyć.:-D
A to właśnie dzięki tej dwójce pomyślałam o drugim dziecku! Cały rok opiekowałam się Maksem. Miałam rocznego synka i dwuletniego wtedy Maksa. Doskonale sobie radziłam, żeby obrobić dwójkę. Byłam strasznie dumna z siebie:-), że daję sama radę:tak:. Więc napastowałam se męża:cool2: i zrobiłam sobie drugiego dzidziolka!:-p

dzięki kochane za kciuki!

dam znać po powrocie. Dziś się ważyłam z okazji wiadomej i mi przybyło 3 kg
Sądzę, że to nie jest zły wynik jak na 16 tydzień ciąży...max 15 chciałabym mieć na plusie...zobaczymy jak się uda

Ja już się boję:szok: i mam zamiar jak będzie mi wolno ćwiczyć później na steperze. Teraz trochę się boję, że za wcześnie na wysiłek. W pierwszej ciąży przytyłam 30 kg.:-(

reklama
Do góry