reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

cześc laseczki, juz wróciłam, nie mielismy internetu przez burze!!!!
a ja taka była ciekawa co sie tu dzieje... no ale trudno, spróbuje troche doczytac co tam u was...
witam nowe mamusie.bo napewno takie dołączyły. teraz juz bede codziennie.
buziole

reklama
ahhh dziewczyny
pisałam Wam dzisiaj, że z moim S. mam na pieńku i, że nie odezwę się już nigdy do niego...

a on wraca z pracy przytula mnie i mówi, że strasznie się już za mną stęsknił (nie rozmawiałam z nim od niedzieli). I patrzy się na mnie tymi kochanymi gałkami:-D i co? Mój cały misterny plan w pi....u. I jeszcze kupił mi aż 4 lody , bo chciał, żebym sobie jakiegoś wybrała, a nie wiedział na który będę miała ochotę:szok:

wróciłam od lekarza i okazało się że to grzybica... chociaz tyle dobrze, że nie bakterie... Przy okazji uslyszalam, że u niektorych kobiet zdarza sie, że cała ciaże sie z tym męczą:no: mam nadzieje, ze u mnie aż tak źle nie będzie :dry:

przy okazji pani doktor sprawdziła czy bije serduszko (tak dla mojego spokoju) a ja się zapytałam czy juz coś widac między nozkami ;-)
i powiedziała, że póki co wygląda jej na dziewczynkę! :-D:-D:-D:-D ale póki co nic pewnego...

Hejka :-) Wstawac!! :-)

Jestem po pobudce o 7 ;-) Pewnie za godzine mnie sen zmozy, ale teraz zasnac juz nie moglam. Snilo mi sie cos z dzidzia, ale jakos ostatnio nie moge snow zapamietac...
Wielkie odliczanie do poniedzialku trwa :-)

missiiss gratuluje dziewuchy :-D

Dzień doberek, ja dziś obudziłam się pare minut przed 5 rano i odrazu mdłości i wymioty, matko, czuję się teraz taka słaba, pije już kakao, bo nie dam sobie wmówić że stale mi będzie mdło i muszę jeszcze jakieś śniadanko lekkie... tylko kurde jakie jak od wszystkiego muli :-(
no Dzień dobry! :-)
olcia widzisz jakiego masz dobrego chłopaka :) i e tam plany, przy takim to oczy mokną ze wzruszenia :-) gratuluję

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry
Ja zaraz lece cisnienie zmierzyć a potem na plac zabaw z Małym, ale blisko bo Mami ma do mnie przyjechać.
Gratuluje dziewczynek.
A u nas nawet jakby była córunia to nie ędziemy kupować nic różowego. Mój M nie znosi tego koloru a ja uwaam, że jest tyle innych pieknych, że jakos to przeżyje.;-)

Missiiss super że wizytka się udała no i oczywiście gratuluję dziewuszki :)

Bodzinka...haha no nie lubi różowego bo jeszcze nie miał córci :-) Zobaczysz że jak pod serduchem jest dziewucha to sam pierwszy będzie się za różowymi sukieneczkami oglądał :p

Ja już dziś po wizycie w laboratorium. Ale fajnie na dworze ni zimno ni gorąco :)

Dziś lub jutro przyjdzie nam nowa pralka- i się cieszę i jest mi smutno że tamta tak nędznie i szybko skończyła (2,5 roku ) ;/ teraz producent daje 5 lat gwarancji więc jestem spokojniejsza :) No ale 1400zł pooooooszło ;(

Kto dziś wizytuje? Krolcia- trzymam kciuki!

hej hej hej :) jeszcze dokladnie na wizytach opisalam o przeziernosci bo sarka si epytala i o filmiku tez jest zaraz fotki tam wkleje :)

kaczucha dobrze ze sie wyjasnilo teraz jakies leki czy co tam i sie wyleczysz i bedziesz miala spokoj i nic dzidziowi nie bedzie zagrazac :) szybkiego powrotu do zdrowia :)

olcia hahaha ja czasem tez mialam takie niecne plany jak sie poklocilam z m jakby mu tu dogryzc a on zawsze z zaskoczenia jakies przepraszam palnie w fizyczny sposob :p ale to dobrze lepiej byc kochanym niz sie boczyc ;)

natka witaj :) to teraz mozesz nadrabiac :p

mamolka wspolczuje wydatkow:/ bo akurat pralka to nie male pieniadze ... oby ta nowa ci sluzya o wiele dluzej niz poprzednia :)

w ogole co do wizyty jeszcze wczorajszej to dziekuje za gratki za corcie :) fajnie by bylo jakby si epotwierdzilo . m ysle ze jak pojde do szpitala juz na szew to mi doktor potwierdzi. w ogole ona mi pokazala jak dzidzio siedzial po turecku i tak fajnie bylo widac nawet si enie ruszal wtedy :) i ja zobaczylam maly kikutek i mowie o to juz chlopa widze :p a ona: ja to bym stawiala na dziewczynke. co prawda w tych tygodniach sa niewielkie roznice jesli chodzi o wyglad ale ona by obstawiala na 70% ze nic tam jjuz wiecej nie wyrosnie i to odstajace to łechtaczka poprostu :) a ja myslalam z mezem ze siurek :p

ja rozowego nic nie mam a nie mam chyba!! :) kiedys kupilam w lumpku super malenkie czerwone spodenki z kwiatkiem bo pamietam ze mowilam jak niebedzie u mnie dziewczynka to oddam bratu :) a tu o moze akurat sie przyda :) w ogole jak zadzwonilam do taty i powiedzialam ze najprawdopodobniej bedzie mial wnuczke to si etak ucieszyl :) i mowil ze smiechem kurde same baby beda :p bo mojemu bratu tez sie ma cora urodzic :p :) a moj maz to dumny jak paw chodzi :p ale ciagle mowi jak sie smieje z niego : ja sie nie nakrecam jeszcze :p a ja sie smieje jeszcze bardziej :p

dobra pojadlam ide dac pieskom jesc i wkleje foty na watku wizyty :)

aaaa jeszcze w 3 d mi wlaczyla i powiedziala z emozemy dac fotki ale kurcze nie zaladnie to wygladalo w 3d i nie chcialam ... taka czacha jakas i mis ie niepodobalo wezme sobie z polowkowego :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale mam dzisiaj lenia. A tu podłoga do zmywania, bo mój niedomyślny mąż kuł wczoraj na tarasie, oczywiście nie zmienił butów i kurz poroznosił po całym mieszkaniu! :wściekła/y: A potem jeszcze miał czelność zapytać, co tu tak brudno! Ale niech mu będzie, bo jak coś przeskrobie, to potem taki kochany się robi, że cud miód;-) Za to ja teraz mam co robić.

Dziś w końcu wybieram się do koleżanki, której nie widziałam praktycznie od dwóch miesięcy. Muszę się wyrwać z domu. W przyszłym tygodniu pojadę do innej, która też dzidzi się spodziewa. Będziemy miały o czym gadać godzinami;-)

Do góry