reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

My po obiedzie już. Troszkę ułożymy sobie w brzuszkach i mykamy na spacerek. Trzeba obowiązkowo sesję w śniegu zrobić, bo nie wiadomo kiedy okazja będzie he he.:-D

reklama
Spacer zaliczony. :tak:
Później zabrałam starszaka na saneczki a mały został z ciocią w domku. Ale było frajdy:-D. Muszę przyznać, ze wymarzłam okrutnie. Mróz znowu wraca...

Krolcia fajnie ci zaszalałaś...
masz jakieś foty z tej zimy? ja w tym roku zimuję zaocznie, ale za to w pełni chorobowo, więc i tak nie wyszłabym na śnieg tylko ot dzieciaków szkoda nie wybabram w śniegu...

No coś tam popstrykane jest:tak:. Jak wybiorę co nadaje się do pokazania to pokażę.:-D
Oj biedni Wy. Trzeba mieć nadzieję, ze jak się teraz wychorujecie to znowu na jakiś czas będzie spokój.

krolcia - jak my zabralismy dzieci na snieg, to Wiki szalala z radosci a Adas... grymasil!! w ogole mu sie snieg nie spodobal i nei chcial po nicm chodzic tylkoe biegal za mna, abym go wziela na rece... Francuzik maly!!

krolcia - jak my zabralismy dzieci na snieg, to Wiki szalala z radosci a Adas... grymasil!! w ogole mu sie snieg nie spodobal i nei chcial po nicm chodzic tylkoe biegal za mna, abym go wziela na rece... Francuzik maly!!
He he ale młody też tak samo:-D. Jak postawiłam tak stał i ani kroku dalej:cool2:! Wyciągnął rączki i błagalny wzrok: zabierz mnie stąd:-D

Witam w mroźny poranek.;-)
Mroźny bo z wczorajszego -5 zrobiło się dziś -18. Aż nie chciało się wychodzić, bleee
Ale teraz grzeję się gorącą kawką.:-p

He he ale młody też tak samo:-D. Jak postawiłam tak stał i ani kroku dalej:cool2:! Wyciągnął rączki i błagalny wzrok: zabierz mnie stąd:-D

Witam w mroźny poranek.;-)
Mroźny bo z wczorajszego -5 zrobiło się dziś -18. Aż nie chciało się wychodzić, bleee
Ale teraz grzeję się gorącą kawką.:-p

czyli moze jeszcze beda ludzie, z mojego Rycerza...
u mnie tez tak zimno!! juz mam dosyc!!!!! w poniedzialek niby ma byc +4, a w niedziele jeszcze -10, nie wiem kto to rezyseruje...:baffled:

Rowniez rozgrzalam sie kawka i pysznym eklerem czekoladowym, mniam:-D

reklama
Do góry