reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

My po obiedzie już. Troszkę ułożymy sobie w brzuszkach i mykamy na spacerek. Trzeba obowiązkowo sesję w śniegu zrobić, bo nie wiadomo kiedy okazja będzie he he.:-D

reklama
Spacer zaliczony. :tak:
Później zabrałam starszaka na saneczki a mały został z ciocią w domku. Ale było frajdy:-D. Muszę przyznać, ze wymarzłam okrutnie. Mróz znowu wraca...

Krolcia fajnie ci zaszalałaś...
masz jakieś foty z tej zimy? ja w tym roku zimuję zaocznie, ale za to w pełni chorobowo, więc i tak nie wyszłabym na śnieg tylko ot dzieciaków szkoda nie wybabram w śniegu...

No coś tam popstrykane jest:tak:. Jak wybiorę co nadaje się do pokazania to pokażę.:-D
Oj biedni Wy. Trzeba mieć nadzieję, ze jak się teraz wychorujecie to znowu na jakiś czas będzie spokój.

krolcia - jak my zabralismy dzieci na snieg, to Wiki szalala z radosci a Adas... grymasil!! w ogole mu sie snieg nie spodobal i nei chcial po nicm chodzic tylkoe biegal za mna, abym go wziela na rece... Francuzik maly!!

krolcia - jak my zabralismy dzieci na snieg, to Wiki szalala z radosci a Adas... grymasil!! w ogole mu sie snieg nie spodobal i nei chcial po nicm chodzic tylkoe biegal za mna, abym go wziela na rece... Francuzik maly!!
He he ale młody też tak samo:-D. Jak postawiłam tak stał i ani kroku dalej:cool2:! Wyciągnął rączki i błagalny wzrok: zabierz mnie stąd:-D

Witam w mroźny poranek.;-)
Mroźny bo z wczorajszego -5 zrobiło się dziś -18. Aż nie chciało się wychodzić, bleee
Ale teraz grzeję się gorącą kawką.:-p

He he ale młody też tak samo:-D. Jak postawiłam tak stał i ani kroku dalej:cool2:! Wyciągnął rączki i błagalny wzrok: zabierz mnie stąd:-D

Witam w mroźny poranek.;-)
Mroźny bo z wczorajszego -5 zrobiło się dziś -18. Aż nie chciało się wychodzić, bleee
Ale teraz grzeję się gorącą kawką.:-p

czyli moze jeszcze beda ludzie, z mojego Rycerza...
u mnie tez tak zimno!! juz mam dosyc!!!!! w poniedzialek niby ma byc +4, a w niedziele jeszcze -10, nie wiem kto to rezyseruje...:baffled:

Rowniez rozgrzalam sie kawka i pysznym eklerem czekoladowym, mniam:-D

reklama
Do góry